Snížení cen hovorů na pevné linky

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
5uch

Re: Snížení cen hovorů na pevné linky

Příspěvek od 5uch »

Super, díky!
VOX 802 -> Odorik byla jasná volba
Jan Telefonista

Příspěvek od Jan Telefonista »

Pitomec píše:Jenomže snížení ceny je pouze při volání na pevné linky. A co si budeme vykládat, většina lidí má většinu hovorů na mobily...
Vykladejte si co chcete, ale u nas ve firme volani na pevne sezere 1/3 veskereho (placeneho) volani a to se spoustu linek snazim smerovat pres neomezenou o2, ktera se diky snizeni uz pomalu prestava vyplatit... Ja jsem samorejme rad za kazde snizeni, ale mam-li byt uprimny, cekal jsem to lepsi ;)
Dollphinka

Příspěvek od Dollphinka »

Zedna píše:Pripominky:

1) http://ceniky.odorik.cz/cenik.pdf - zde jsou jeste stare ceny
2) nikde na webu (krome PDF ceniku) neni uvedeno nasledujici: špička je v pracovní dny 7-19 h.
2)v ceníku na webu, když se najedete myší na slovo "špička", objeví se bublina, kde je napsáno: Špička je od 7 -19 hodin. ;)
Zedna

Příspěvek od Zedna »

Dollphinka píše:

2) nikde na webu (krome PDF ceniku) neni uvedeno nasledujici: špička je v pracovní dny 7-19 h.
2)v ceníku na webu, když se najedete myší na slovo "špička", objeví se bublina, kde je napsáno: Špička je od 7 -19 hodin. ;)
Diky za informaci.
Hledal jsem to usilovne, ale toto mne vazne nenapadlo.
Myslim, ze takto dulezity udaj by mel byt napsan primo pod tou tabulkou v ceniku a ne v nejake bubline nad slovem z prvniho radku tabulky.
5uch

Příspěvek od 5uch »

Zedna píše:
Dollphinka píše:

Diky za informaci.
Hledal jsem to usilovne, ale toto mne vazne nenapadlo.
Myslim, ze takto dulezity udaj by mel byt napsan primo pod tou tabulkou v ceniku a ne v nejake bubline nad slovem z prvniho radku tabulky.
Souhlas... Podle dobrých pravidel přístupnosti webu - podstatné informace se mají zobrazovat a být dostupné i pro "nemyšující" uživatele a uživatele využívající jiné metody přístupu (zařízení bez ukazatele, jako hlasové čtečky, mobilní klienti typu Opera mini bez vyskakovacích bublin atd).

K základnímu testování přístupnosti informací lze přistoupit tak, že se webová stránka nechá zobrazit bez stylů (IE na to má povel, v jiných prohlížečích jsou na to doplňky).
VOX 802 -> Odorik byla jasná volba
Fógl

Příspěvek od Fógl »

Díky, každé snížení potěší :-)
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

A co zahraničí,ať už pevné nebo mobilní,bude možný nějaký pohyb i tam?
Pevné volání je stále ještě důležité při styku s firmami,mLinka například,od mBank,nebo aliasy 84 a 81 Odrblinek,takže je to milé to zlevnění.
tazatelx

Příspěvek od tazatelx »

xsouku04 píše:Trvale snižujeme ceny hovorů na pevné linky do ČR při volání z internetu.

Obrázek

Nižších cen můžete využít i při volání z mobilního telefonu přes zpětné volání. Cena přímých hovorů ze simkaret Odorik.cz se nemění.
Raději se zeptám. Chápu to správně, že když mám VoIP Odorik (volání přes internet) volám na jakoukoliv jinou pevnou linku za 0,49/min a 0,25/min (špička/mimo špičku)?

Díky
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Raději se zeptám. Chápu to správně, že když mám VoIP Odorik (volání přes internet) volám na jakoukoliv jinou pevnou linku za 0,49/min a 0,25/min (špička/mimo špičku)?
Ano.
tazatelx

Příspěvek od tazatelx »

Díky za rychlou odpověď. To jste potom ve volání na pevnou levnější než 802.cz (jak ve špičce, tak mimo). OK - pozměním pořadí linek na aparátu pro jednotlivá volání :-)
Odpovědět