Snížení cen hovorů na pevné linky
-
Re: Snížení cen hovorů na pevné linky
Vykladejte si co chcete, ale u nas ve firme volani na pevne sezere 1/3 veskereho (placeneho) volani a to se spoustu linek snazim smerovat pres neomezenou o2, ktera se diky snizeni uz pomalu prestava vyplatit... Ja jsem samorejme rad za kazde snizeni, ale mam-li byt uprimny, cekal jsem to lepsiPitomec píše:Jenomže snížení ceny je pouze při volání na pevné linky. A co si budeme vykládat, většina lidí má většinu hovorů na mobily...

- Dollphinka
2)v ceníku na webu, když se najedete myší na slovo "špička", objeví se bublina, kde je napsáno: Špička je od 7 -19 hodin.Zedna píše:Pripominky:
1) http://ceniky.odorik.cz/cenik.pdf - zde jsou jeste stare ceny
2) nikde na webu (krome PDF ceniku) neni uvedeno nasledujici: špička je v pracovní dny 7-19 h.

Diky za informaci.Dollphinka píše:2)v ceníku na webu, když se najedete myší na slovo "špička", objeví se bublina, kde je napsáno: Špička je od 7 -19 hodin.Zedna píše:Pripominky:
2) nikde na webu (krome PDF ceniku) neni uvedeno nasledujici: špička je v pracovní dny 7-19 h.
Hledal jsem to usilovne, ale toto mne vazne nenapadlo.
Myslim, ze takto dulezity udaj by mel byt napsan primo pod tou tabulkou v ceniku a ne v nejake bubline nad slovem z prvniho radku tabulky.
Souhlas... Podle dobrých pravidel přístupnosti webu - podstatné informace se mají zobrazovat a být dostupné i pro "nemyšující" uživatele a uživatele využívající jiné metody přístupu (zařízení bez ukazatele, jako hlasové čtečky, mobilní klienti typu Opera mini bez vyskakovacích bublin atd).Zedna píše:Diky za informaci.Dollphinka píše:2)v ceníku na webu, když se najedete myší na slovo "špička", objeví se bublina, kde je napsáno: Špička je od 7 -19 hodin.Zedna píše:Pripominky:
Hledal jsem to usilovne, ale toto mne vazne nenapadlo.
Myslim, ze takto dulezity udaj by mel byt napsan primo pod tou tabulkou v ceniku a ne v nejake bubline nad slovem z prvniho radku tabulky.
K základnímu testování přístupnosti informací lze přistoupit tak, že se webová stránka nechá zobrazit bez stylů (IE na to má povel, v jiných prohlížečích jsou na to doplňky).
VOX 802 -> Odorik byla jasná volba
A co zahraničí,ať už pevné nebo mobilní,bude možný nějaký pohyb i tam?
Pevné volání je stále ještě důležité při styku s firmami,mLinka například,od mBank,nebo aliasy 84 a 81 Odrblinek,takže je to milé to zlevnění.
Pevné volání je stále ještě důležité při styku s firmami,mLinka například,od mBank,nebo aliasy 84 a 81 Odrblinek,takže je to milé to zlevnění.
Raději se zeptám. Chápu to správně, že když mám VoIP Odorik (volání přes internet) volám na jakoukoliv jinou pevnou linku za 0,49/min a 0,25/min (špička/mimo špičku)?xsouku04 píše:Trvale snižujeme ceny hovorů na pevné linky do ČR při volání z internetu.
Nižších cen můžete využít i při volání z mobilního telefonu přes zpětné volání. Cena přímých hovorů ze simkaret Odorik.cz se nemění.
Díky
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano.Raději se zeptám. Chápu to správně, že když mám VoIP Odorik (volání přes internet) volám na jakoukoliv jinou pevnou linku za 0,49/min a 0,25/min (špička/mimo špičku)?
Díky za rychlou odpověď. To jste potom ve volání na pevnou levnější než 802.cz (jak ve špičce, tak mimo). OK - pozměním pořadí linek na aparátu pro jednotlivá volání