Bude nová prodejna v Brně?

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Bude nová prodejna v Brně?

Příspěvek od xsouku04 »

helmut.niederman píše: Já jsem si jednou všiml, že v té budově, kde máte pobočku Odorik, se hned kousek vedle vás nastěhoval OpenCall, ale když jsem tam byl naposledy, tak bylo zavřeno. :)
Nebyl to přímo Opencall, ale jeho zástupce, a to ještě v době, kdy OpenCall fungoval jen v síti Ufona.
My takové zástupce nemáme, je to drahé a nutně se to pak musí projevit ceně volání.
Zedna

Příspěvek od Zedna »

xsouku04 píše:Nové místo bude snadno dosažitelné jak pěšky (z hlavního nádraží cca 6 minut chůze), tak autem (v okolí se dá zaparkovat) nebo MHD (zastávka nejvytíženější tramvajové linky č. 8. a autobusů 60,61,44,84 a 51). Takových míst v Brně moc není. Navíc "obchůdek" je vidět z hlavní ulice, což bychom si v samotném centru nemohli vůbec dovolit.
Nove umisteni se mi libi,
ale rad bych se zeptal, kde se tam da zaparkovat.
Dekuji

PS:
Myslim, ze nejrozumnejsi parkovani je ve Vankovce (1.hodina zdarma) a dojit pesky (850m),
protoze na Novych sadech, pokud je mi znamo je s parkovanim velky problem.
Ale rad se necham poucit o mne dosud neznamych moznostech ...

PS2:
Od Vankovky to je pesky do alfa pasaze zhruba 750m, takze +- zhruba stejne daleko
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Běžně jsem parkoval vedle v OKAY (dnes Spáčil) a s trochou štěstí by to šlo i přímo za domem ve vnitrobloku. A pak je samozřejmě velké parkoviště naproti obchodu Billa a poměrně dost místa je i na Křídlovické ulici (spojnice od kolejí tramvaje Nové sady směrem k viaduktu na Opuštěné).
Odpovědět