dotaz na volání do UPC zadarmo

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
cz-helper

Re: dotaz na volání do UPC zadarmo

Příspěvek od cz-helper »

ladac píše:... a zároveň se omlouvám, až když jste mi napsal cenu za volání tak mi došlo, že je trochu nefér ptát se na volání zadarmo na fóru operátora, kterého bych tím vlastně poškodil.
Zalezi na uhlu pohledu. Osobne u odoriku se mi libi, ze ferove promita naklady do cen. Samozrejme musi z neceho take uhradit veci, ktere proste musi zaplatit. Nicmene na sluzbe zdarma nevidim vubec nic spatneho, ba naopak.

Pokud si lide zvyknou, ze je neco zadarmo ci pripadne velmi levne (v techto kategoriich se u odoriku hleda velmi snadno :-) ) , snaze pak pouzivaji i sluzby, ktere jiz zadarmo nejsou... Jinak receno, pokud vite, ze mate hovor zadarmo, nebo za par haleru, pravdepodobne nebudete dlouho premyslet, jestli zavolate nebo ne. Kdyby byla draha minutova sazba, jednoduse budete vahat, jestli to sluchatko opravdu vezmete a zavolate.

Nemluve o tom, ze nektere sluzby jsou ciste o tom nejak zretezit jiz existujici sluzby. V tomto odvadi odorik velmi dobrou praci - abych rekl pravdu, nenarazil jsem zatim na konkureci, ktera by v mych ocich tuto "bandu" prekonala. Takze diiiky moc a jen tak dal :D .
Odpovědět