Kristovec píše:A ze 150 MB/69 Kč udělat 200 MB/100 Kč?
Přesně, toto by moc pomohlo. Nebo kdyby bylo možné si předem každý měsíc zaplatit nějakou částku kreditu, která se mi odečte ať už jí vypotřebuji nebo ne, ale budu mít jistotu, že útrata bude nad 100Kč. Nebo jak už jsem psal, počítat poplatek za aktivní SIM do celkové útraty...
Výhoda nespočívám jen v tom, že za jistých okolností je možné s balíčkem ušetřit, ale také v tom, že balíček zvýší bezpečnost používání.
V současné době totiž lze používání datového roamingu s android telefony výrazně nedoporučit. Tedy pokud nejste expert na androidy.
Používat datový roaming v EU s hloupějšími telefony nokia lze bez potíží už nyní a vlastně ani žádný datový balíček ani pro surfování není potřeba, protože běžně se vám podaří prosurfovat jen jednotky MB denně. (pokud byste surfovali opravdu intenzivně - půl dne - tak desítky)
Tedy nebude hrozit, že by se váš android v roamingu nějak zbláznil a vyžral více dat, než je zdrávo. Balíček poblázněný android od internetu automaticky odřízne, když vypotřebujete předkoupená data. Další detaily bohužel neznám.
Den 30MB/70 Kč,to bude muset TM hodně přitlačit,VF dá za tentž peníz 100 MB + příchozí hovory zdarma v ceně.
Takže asi - doma TM,ale venku VF.
Ještě ohledně roamingových balíčků. Je to bída.
Snad jediné, co to přinese, je možnost blokovat/povolovat internet zvlášť pro jednotlivé zóny a možnost si dobrovolně omezit "pro jistotu" rychlost na 128 kbit. Také bude možné si koupit balíček 5 Mb do zóny 2 za cca 200 Kč. Ano je to katastrofa, ale jako "nouzovka" to může být někdy užitečné např. na objednávání zpětného volání nebo krátké čtení k tomu upravených webových stránek.
xsouku04 píše:Ještě ohledně roamingových balíčků. Je to bída.
Snad jediné, co to přinese, je možnost blokovat/povolovat internet zvlášť pro jednotlivé zóny a možnost si dobrovolně omezit "pro jistotu" rychlost na 128 kbit. Také bude možné si koupit balíček 5 Mb do zóny 2 za cca 200 Kč. Ano je to katastrofa, ale jako "nouzovka" to může být někdy užitečné např. na objednávání zpětného volání nebo krátké čtení k tomu upravených webových stránek.
Při účtování po kB ano,nebo z Java appky psát SMS po 1 Kč,takže použití určitě bude.
1. dubna je zítra, není možné už dnes zveřejnit nové datové balíčky? Byla by škoda si nechat zítra ráno aktivovat zbytečně velký/malý balíček na celý měsíc... Navíc by si zítra kde kdo mohl myslet že nabídka je jen aprílový žertík
pavel.hyks píše:1. dubna je zítra, není možné už dnes zveřejnit nové datové balíčky? Byla by škoda si nechat zítra ráno aktivovat zbytečně velký/malý balíček na celý měsíc... Navíc by si zítra kde kdo mohl myslet že nabídka je jen aprílový žertík
Já jsem si raději zrušil předobjednávku a počkám si na zítra...
EDIT: Ale pokud to chcete udělat také, tak rychle, brzy odstaví systém.