Jak je vidět někteří se potřebují rozkecat. Od "jio" dostanu lekcí z češtiny a v každé kapse budu tahat něco jiného. To je vhodné na to, to zas na to. Já jsem spokojen. Z tabletu si zjistím vlak offline i online přes WiFi i GSM za 40 haléřů. Zavolám si, pošlu SMS. To ostatní k tomu. Jediné co mi vadí, že v Androidu nějak zmizela asociace VoIP z kontaktů a teď dokonce i SMS.
A co se týče videa docela by mne zajímalo jaký teda systém se využíval v rozhlasových studiích. Určitě to nebyl VHS
Pro mne je důležité, že se vyřešil problém s Update na Looiop (určitě zase chyba)
Lenovo Yoga 2 a VOIP
Re: Lenovo Yoga 2 a VOIP
Video v rozhlasových studiích nebylo až tak prioritní a pokud máš na mysli televizní studia, tak od počátku 70 let to byl U-Matic a následně Betacam/Betacam SP. A pak už systémy digitální. Ale to je opravdu silně OTJirka1944 píše:Jak je vidět někteří se potřebují rozkecat. Od "jio" dostanu lekcí z češtiny a v každé kapse budu tahat něco jiného. To je vhodné na to, to zas na to. Já jsem spokojen. Z tabletu si zjistím vlak offline i online přes WiFi i GSM za 40 haléřů. Zavolám si, pošlu SMS. To ostatní k tomu. Jediné co mi vadí, že v Androidu nějak zmizela asociace VoIP z kontaktů a teď dokonce i SMS.
A co se týče videa docela by mne zajímalo jaký teda systém se využíval v rozhlasových studiích. Určitě to nebyl VHS
Pro mne je důležité, že se vyřešil problém s Update na Looiop (určitě zase chyba)

Re: Lenovo Yoga 2 a VOIP
No, omlouvám se, že se do toho také vložím - ale dovolil bych si podotknout, že bych to nebral jako lekci češtiny (ten název ani není český). Ale když bych já viděl, jak ten název někdo systematicky píše blbě (4x), tak by mě to iritovalo taky a přemýšlel bych, jestli má smysl s daným programem radit někomu, komu ani nestojí za to napsat do dotazu název onoho programu správně. Jednou bych to bral jako překlep, ale tohle?