Kdyby to jen nahrazovalo poslední čísla hvězdičkami, ono to ale odchytává šipku vlevo, Backspace, Enter, Delete a při jejich stisku to dělá nějaké psí kusy, viz co sem popisoval. A když změním pozici kursoru myší a chci hodnotu editovat, to se teprv začnou dít věci.
A holt na mobilní zařízení s dotykovými displeji a virtuálními klávesnicemi jako Swype apod. tento koncept prostě moc nepasuje.
Co za kódy se generuje v různých kombinacích prohlížečů a klávesnic si lze zkoušet třeba zde:
http://www.asquare.net/javascript/tests/KeyCode.html
Nefunguje přihlášení PINem do Odorika z mob.telefonů
-
Re: Nefunguje přihlášení PINem do Odorika z mob.telefonů
Je to aplikace Screenshot Recorder 5+ Without ROOT nebo též NO ROOT pro Android 5. Takže pokud máte Android KitKat a nechcete přijít o záruční dobu či servis v rámci záruční doby, a nechcete tím pádem ROOTOVAT telefon, tak tato aplikace nepojede. U nižších verzích než je Lollipop je potřeba mít ROOT, u Lollipopu není potřeba.Většina podobných aplikací vyžaduje ROOT, tenhle ani nevyžaduje. Dá se tam nastavit při nahrávání FPS, Bitrate tedy kvalita já mám nastaveno 6 Mbit/s.xsouku04 píše:Helmute jakou aplikací jsi dělal to video? To by šlo tím pěkně dělat různé návody na Android.
Komu zadávání pinu zlobí, nechť se přihlašuje přes jméno a heslo.https://www.odorik.cz/ucet/?login_method=credentials Výhoda je také v tom, že si to můžete nechat uložit v prohlížeči. Vychytávat různé androidobugy v době, kdy uvažujeme o tom, že pin pro přihlašování nahradíme jménem a heslem (a pin necháme jen jako možnou alternativu), nemá moc smysl.
Jako obrovskou nevýhodu vidím v nahrávání zvuku. Bylo by pro mne dobré, kdyby se zvuk nahrával tzv. zevnitř mobilu, tedy když nějaká aplikace vydává zvuky tedy to nahrát, jenže mobil nahrává zvuky i z okolí, takže pokud nahrávám gameplay např. tak to nahraje třeba i ruchy projíždějící tramvaje, nebo jak houká sanitka nebo jak u toho hlasitě dýchám