Neomezený tarif na pevné i mobily do 57 zemí za 159,99 CZK
Re: Neomezený tarif na pevné i mobily do 57 zemí za 159,99 CZK
Ale lidé už o ceně mobilování přemýšlet začínají. Čím dál víc se prosazují "kecací" sítě typu právě Viber,Skype atd.,protože (video)volání i text je po celé planetě zdarma. A neomezeně.
A když už to jinak nejde, pak pár haléřů za minutu u Odorika nebo bezlim Viber pro větší potřebu .
A když už to jinak nejde, pak pár haléřů za minutu u Odorika nebo bezlim Viber pro větší potřebu .
Ale nějaký balíček by se hodil a mohl by uživatele motivovat ke zvýšení objemu hovorů přes Odoriku 

Budu rád, těším se , protože Odorik patří v minutách k těm nejlevnějším, viz třeba i ten Viber, Yolla, Skype atd. Právě jsem volal do +7 , a minuta za 3,50 - jinde jsem levnější nenašel. Proto také setrvávám u Odorika a tenro týden jsem si i koupil tři jeho SIMky.
Ale GSM jen v nouzi, jinak pouze VoIP.
Ale GSM jen v nouzi, jinak pouze VoIP.
Bude to ještě letos?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No snad jo, ale nechci bejt slibotechna, původně to mělo být už loni. Nyní je v plánu udělat druhý záložní sip proxy, stěhovat databázi a tohle je třetí věc. Pokud voláte hodně, požádejte si o snížení minutové sazby, aby to vyšlo podobně.
Držím palce,aby se vše podařilo a podobný tarif byl i u Odorika.
Můžete prosím naznačit, zda se můžeme dočkat VoIP balíčků, například do letošních Vánoc? Děkuji.
To už asi padlo...