Začně Odorik KONEČNÉ nabízet tarify?
Re: Začně Odorik KONEČNÉ nabízet tarify?
Šmejdi jsou všichni - O2, TM i VF. Naštěstí je vždycky možnost během pár dnů odejít jinam, kde se dá sehnat ucházející nabídka. A pokud ji časem zdraží, tak zase sbohem.
Pane Soukupe, nasi rodine ceny vyhovuji a to z hlediska uctovani 1+1, zvyhodnene volani a sms do vlastni site a koneckoncu cena do jinych siti je oproti beznym nabidkam nizka bez podminek. Kazdemu z nas vyhovuje neco jineho. Mesicni poplatek 21Kc je zanedbatelny, kdyz v krame koupim i obyc rohliky 10 kousku za 30Kc. Neomezene volani nepotrebujeme nikdo. Na rovinu, krome nekolika vyjimek, kdyz mate neo hovory, tak se z beznych rychlych hovoru stavaji telenovely. 

Právě proto, že oba s manželkou nesnášíme vykecávání po telefonu, mi Odorik nesmírně vyhovuje. Za necelých 215 Kč měsíčně provozuju celoročně 2 SIM, pář VOIP na dvou fyzických zařízeních a jednom mobilu, jedna SIM půl roku hlídá pomocí GSM zásuvky teplotu na chalupě. Žádný jiný operátor mi nic podobného nabídnout nemůže. Tedy určitě by mohl, kdybych byl členem velkého korporátu, na což pak zhusta svými "výhodnými" tarify doplácejí jednotliví klienti.
-
Do role nikým nejmenovaného tiskového "mluvky" všech telefonujících zákazníků jste se pasoval na základě čeho (viz. druhá mnou tučně zvýrazněná věta výše)?pedro81 píše: ↑stř 08. led 2025 23:37:01 Pane Soukupe, nasi rodine ceny vyhovuji a to z hlediska uctovani 1+1, zvyhodnene volani a sms do vlastni site a koneckoncu cena do jinych siti je oproti beznym nabidkam nizka bez podminek. Kazdemu z nas vyhovuje neco jineho. Mesicni poplatek 21Kc je zanedbatelny, kdyz v krame koupim i obyc rohliky 10 kousku za 30Kc. Neomezene volani nepotrebujeme nikdo. Na rovinu, krome nekolika vyjimek, kdyz mate neo hovory, tak se z beznych rychlych hovoru stavaji telenovely.![]()
Jinak ve Vašem příspěvku kulhá logika (viz. první mnou výše tučně zvýrazněná věta v kombinaci s tou druhou zvýrazněnou), které předcházelo zjevné neporozumění textu, který jsem napsal na předchozí straně tohoto vlákna ("... Mě na tom tarifu GoMobilu hlavně zaujalo to, že za rozumné peníze je k dispozici neomezené volání do všech sítí. Vím tedy, že pokud táta bude platit včas faktury, nikdy se nedostane do situace, že by v případě potřeby nemohl volat, protože by neměl kredit") .
Naposledy upravil(a) jiri.filip dne sob 11. led 2025 12:43:09, celkem upraveno 2 x.
Když se podívám na délku hovorů u své ženy, tak se měsíčně málokdy dostane pod 10 hod., takže bez neomezeného volání bych se nedoplatil. A telenovely to asi jsou, holt ženský

Re:
jiri.filip:
Nepochopil jste vubec nic, narozdil od pisatele pred Vami.
Pro nechapaveho pisatele, jeste jednou ... v prvni rade, kazdemu vyhovuje neco jineho. Za druhe, reagoval jsem na prispevek pana Soukupa (proto to osloveni v mem prispevku). Dale si nemyslim, ze kdyz nekdo zalozi vlakno, musi se ostatni pokorne klanet k zakladateli vlakna a nesdelit svuj nazor vuci jinemu pisateli. A posledni vec, rodice 80+ (ucty za telefonovani nekolik let hradim ja a vyzkouseli jsme postpaidy, prepaidy vcetne zahranicnich simkaret a doba dosahla tak, ze na nase potreby vystacuje Odorik). A abych Vam udelal radost na zaver, abyste nemusel opetovne svuj cas venovat zvyraznovani jednotlivych slov Emtecko neverejne tarify jsou take jedna z moznych cest.
Nepochopil jste vubec nic, narozdil od pisatele pred Vami.

Pro nechapaveho pisatele, jeste jednou ... v prvni rade, kazdemu vyhovuje neco jineho. Za druhe, reagoval jsem na prispevek pana Soukupa (proto to osloveni v mem prispevku). Dale si nemyslim, ze kdyz nekdo zalozi vlakno, musi se ostatni pokorne klanet k zakladateli vlakna a nesdelit svuj nazor vuci jinemu pisateli. A posledni vec, rodice 80+ (ucty za telefonovani nekolik let hradim ja a vyzkouseli jsme postpaidy, prepaidy vcetne zahranicnich simkaret a doba dosahla tak, ze na nase potreby vystacuje Odorik). A abych Vam udelal radost na zaver, abyste nemusel opetovne svuj cas venovat zvyraznovani jednotlivych slov Emtecko neverejne tarify jsou take jedna z moznych cest.
Používám VOIP v mobilu dlouhodobě a příchozí hovory mi chodí, nic neusíná, nic není killnuto. Zkoušel jsem řadu aplikací a různá nastavení než jsem to vyladil a u TLS to funguje na 1 i bez push.pe.havel píše: ↑stř 08. led 2025 13:31:37 SIP aplikace na Android jsou problém, ale s odchozími hovory je to dobré. Problém je příjem hovorů, protože Android aplikace zabíjí, i když je vše nastaveno a vynuceno tak, aby se to nedělo. Je to boj s větrnými mlýny. Bohužel, Push notifikace pro probouzení mobilu je také velmi nespolehlivé (i na ACR Phone ve spolupráci s Odorik) - nedá se to používat.
Prosím o podrobnosti, co vše je potřeba vyladit, jaký je telefon a verze android a nástavby, atd. Tot bude cenné i pro ostatní, díky.jadu píše: ↑čtv 09. led 2025 19:06:53Používám VOIP v mobilu dlouhodobě a příchozí hovory mi chodí, nic neusíná, nic není killnuto. Zkoušel jsem řadu aplikací a různá nastavení než jsem to vyladil a u TLS to funguje na 1 i bez push.pe.havel píše: ↑stř 08. led 2025 13:31:37 SIP aplikace na Android jsou problém, ale s odchozími hovory je to dobré. Problém je příjem hovorů, protože Android aplikace zabíjí, i když je vše nastaveno a vynuceno tak, aby se to nedělo. Je to boj s větrnými mlýny. Bohužel, Push notifikace pro probouzení mobilu je také velmi nespolehlivé (i na ACR Phone ve spolupráci s Odorik) - nedá se to používat.
Jedu také přes TLS, ale se zabíjením mám problém u všech aplikací co jsem vyzkoušel, na více telefonech různých značek a verzí Androidu

Po mnoha pokusech s různým aplikacemi jsem skončil u Linphone, který mi chodí. Zpočátku jsem si dopisoval s Belledonne Communications, protože tam byly určité problémy, některé nastavení překvapivě totálně telefonování rozhodí a skoro znefunkční. Používám Xperii s Android 14 (má teď přijít 15, tak uvidíme). Počáteční problémy byly hlavně s uzavíráním portů a to vyřešilo právě TLS. Doufal jsem, že Odorik využije nabídku zde na fóru a udělá si vlastní fork s push, ale protože mi to chodí i bez push, tak už tak netlačím.pe.havel píše: ↑čtv 09. led 2025 21:50:28Prosím o podrobnosti, co vše je potřeba vyladit, jaký je telefon a verze android a nástavby, atd. Tot bude cenné i pro ostatní, díky.
Jedu také přes TLS, ale se zabíjením mám problém u všech aplikací co jsem vyzkoušel, na více telefonech různých značek a verzí Androidu.
Je tam několik tricky nastavení. Default je většinou OK, ale změna má za následek nečekané chování. Ty stěžejní jsem označil !.
Účet:
Přenos: TLS
Expirace: 3600
Zvuk:
Výchozí výstupní zvukové zařízení: openSLES Earpiece
Hovor:
Překryvné oznámení volání: zapnout
!Zobrazit překryv mimo aplikaci: zapnout
!Přijímat early media: vypnout
Pokročilé
!Režim na pozadí: zapnout
!Nastavení optimalizace baterie: Přidat Linphone do výjimek
!Nastavení aplikace Android: Pozastavit aktivitu při nepoužívání: vypnout
!Nastavení aplikace Android: Povolit oznámení na celou obrazovku: zapnout
Nastavení aplikace Android: Povolit obraz v obraze: zapnout
Android
!Objekty intent na celou obrazovku: povolit pro Linphone
-
ACR Phone jste zkoušel? Tam je prý výborně udělána integrace VoIP a běžného volání.jadu píše: ↑pát 10. led 2025 11:55:29 Po mnoha pokusech s různým aplikacemi jsem skončil u Linphone, který mi chodí. Zpočátku jsem si dopisoval s Belledonne Communications, protože tam byly určité problémy, některé nastavení překvapivě totálně telefonování rozhodí a skoro znefunkční. Používám Xperii s Android 14 (má teď přijít 15, tak uvidíme). Počáteční problémy byly hlavně s uzavíráním portů a to vyřešilo právě TLS. Doufal jsem, že Odorik využije nabídku zde na fóru a udělá si vlastní fork s push, ale protože mi to chodí i bez push, tak už tak netlačím.
Který konkrétní model XPERIA používáte? Na 1 V přišel update na Android 15 tento týden.