Tak to přihlášení do Odorik.cz mi stále nefunguje a to ani PINem ani e-mailem a heslem.
Přihlášení PINem do telefonu Odorik.exe nyní už funguje a odtamtud se do Odorik.cz dostanu jako přihlášený. Když se tam ale dívám na nastavení účtu -> Uživatelská nastavení tak tam vidím heslo: [?] ******** což bude asi nějaké osmimístné heslo, ale nevím jaké, protože si ho nejde zobrazit. Nyní mám asi 2 různé hesla. Jedno heslo to které jsem si nastavil při registraci do Odorika což jsou 4 čísla a nyní mi tam přibylo asi nějaké další osmimístné které neznám. To původní heslo (4 čísla) mi nyní funguje jako součást PINu pouze při přihlašování do telefonu Odorik.exe, ale ne pro přihlášení se e-mailem a heslem nebo pinem na stránkách Odoriku. Nyní nevím k čemu jsou ty 2 různé hesla a k čemu je které z nich určené. Problém je v tom, že se na účtu Odorik.cz mění různé nastavení bez informování o tom zákazníka a ten si to pak musí sám zjišťovat přes toto fórum a čekat až mu možná někdo odpoví aby tak zjistil co se děje když mu něco nefunguje.