zasílání nahraných hovorů

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: zasílání nahraných hovorů

Příspěvek od xsouku04 »

Zedna píše: Toto vytoceni *086 bude fungovat i pri hovoru z odorik.exe?
Predpokladam, ze ano, ze se to nahrava na ustredne a tim padem nezavisle na "klientovi", ale pro jistotu se ptam.

V te aplikaci odorik.exe by samozrejme bylo mnohem lepsi/elegantnejsi reseni mit samostatne tlacitko pro nahrani hovoru primo na disk pocitace (a ne do emailu pres *086), coz jsem uz davno psal jako namet vylepseni v mem vlakne "Namety a pripominky".
Mělo by to fungovat ze všech telefonů, nicméně u odorik.exe si nejsem úplně jist. Chce to vyzkoušet, snad ano.
Zedna

Příspěvek od Zedna »

xsouku04 píše:
Zedna píše: Toto vytoceni *086 bude fungovat i pri hovoru z odorik.exe?
Mělo by to fungovat ze všech telefonů, nicméně u odorik.exe si nejsem úplně jist. Chce to vyzkoušet, snad ano.
Tak ted jsem si nastavil ten email pro zasilani nahravek a zkusil jsem to (na WinXP).
Odorik.exe behem hovoru okamzite po stisku * brutalne spadl s neustale vyskakujicimi dalsimi a dalsimi chybovymi hlaskami "runtime error ...",
takze bohuzel nic :-(

Doufam, ze v pristi verzi bude toto opraveno.
ravok

Příspěvek od ravok »

Pokud je u linky nastaveno v paralelním vyzvánění *xxxxxx tak se ze skype dovolat na toto číslo normálně jde,ale pokud zněním nastavení na (nahrávání hovorů) *086*xxxxxx tak nahrávání na této lince funguje ,ale ze skype se nejde dovolat, z ostatních pevných, mobilních i odorik čísel ano.Po odeslání čísla jde ihned hláška pro novou volbu čísla (jak v odorik.cz tak odorik9). Kde je chyba?
forum-user-UDFENS

Příspěvek od forum-user-UDFENS »

Bylo by možné nastavit nějaký jiný způsob jak nahrávat hovory? Třeba z webu kde by byla volba zaškrtnutí pro nahrávání všech hovorů? U některých klientů se to dá řešit prefixem ale ne vždy je to možné.
kovik

Příspěvek od kovik »

ravok píše:Pokud je u linky nastaveno v paralelním vyzvánění *xxxxxx tak se ze skype dovolat na toto číslo normálně jde,ale pokud zněním nastavení na (nahrávání hovorů) *086*xxxxxx tak nahrávání na této lince funguje ,ale ze skype se nejde dovolat, z ostatních pevných, mobilních i odorik čísel ano.Po odeslání čísla jde ihned hláška pro novou volbu čísla (jak v odorik.cz tak odorik9). Kde je chyba?
Zdravim,
opravili jsem pouzivani specialnich cisel ze skypu.

Specialni cisla lze ze skypu pouzit pouze prez paralerni zvoneni na geografickem nebo nomadickem cisle.
v6ak

Příspěvek od v6ak »

Napadá mě si v nastavení paralelních vyzvánění nastavit *086*čísloLinky namísto *čísloLinky. Nebude to asi fungovat pro přesměrované hovory. Netestoval jsem, jen vycházím z http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla .
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

v6ak píše:Napadá mě si v nastavení paralelních vyzvánění nastavit *086*čísloLinky namísto *čísloLinky. Nebude to asi fungovat pro přesměrované hovory. Netestoval jsem, jen vycházím z http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla .
Ano takhle přesně je to myšlené. A pro přesměrované hovory by to též mělo fungovat.
Takže můžete napsat *086cislo_na_muj_mobil a bude se to nahrávat. A nebo zkuste na mobilu během hovoru rychle za sebou vytukat *086. Bude to fungovat jen když máte správně nastavenej email na zasílání nahraných hovorů u dané linky.
v6ak

Příspěvek od v6ak »

Tak jsem to číslo přidal a dostal jsem hlášku: "Při volání na číslo 910XXXXXX uslyší volající pouze falešné zvonění, nikdy nebude obsazeno."

Je to správně?
Naposledy upravil(a) v6ak dne úte 27. lis 2012 21:05:29, celkem upraveno 1 x.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

v6ak píše:Tak jsem to číslo přidal a dostal jsem hlášku: "Při volání na číslo 910112XXX uslyší volající pouze falešné zvonění, nikdy nebude obsazeno."

Je to správně?
Na čísle 910112XXX je to nyní správně .
Co se týče té hlášky měla by se objevit, pokud tam máte v paralelním zvonění více než jednu položku. Když je tam jedna položka tak je to blbost.
v6ak

Příspěvek od v6ak »

Ou, nechtěl jsem zveřejňovat své číslo.

Jasný. Přidal jsem nové číslo, objevila se hláška. Obnovil jsem stránku, hláška zmizla. Tak jsem nevěděl, jestli po odstranění toho prvního čísla problém zůstane. Děkuji za objasnění.

EDIT: Díky za anonymizaci.
Odpovědět