Zlevní ceny hovorů ???

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
luky

Re: Zlevní ceny hovorů ???

Příspěvek od luky »

základním motorem všeho je cena. Proto je logické, že zákazník chce co nejnižší cenu, aby ve výsledku maximalizoval svůj zisk. Že jiní voip operátoři poskytují nekvalitní služby, resp. neposkytují to, co si zákazník platí, je věc jiná. Naštěstí tu je bohatá konkurence a každý si najde to své, co mu vyhovuje. Mě osobně přijde, že o voip moc lidí neví. Nižší cena vždy vedla k masovějšímu rozšíření prodeje zboží nebo služby. Je jedno jestli to je elektronika nebo zájezd nebo něco jiné. Jediní komu snižení voip cen může dělat starost, je pár opravdu soudných manažerů u gsm operátorů, kteří si uvědomují, co jim to může způsobit. Zatím ale žádný gsm operátor nezměnil chování, z čehož usuzuji, že jim jejich marketingové průzkumy ukazují, že voip volání dosud není v pozici, že by je mohlo ohrozit = lidé pořád o této službě moc neví, nebo neví jak ji používat
jirka

Příspěvek od jirka »

Návštěvník_007 píše:Kecáte tu píčoviny vole všichni jako celá naše skurvená vláda vole, přitom nadávate jak je vše drahé a jak se máme špatně hlavně...
Ale Saskio, Návštěvníku 007, Bordelmamá, Hribiku a nevím jak si ještě říkáš, my nenadáváme na ceny, to ty tady skuhráš, že chceš 50 haliřů slevu. Řekni rodičům, ať ti přispějí. Nikdo tě nenutí tady chodit. Choď raději do školy, máš to zapotřebí, aby jsi nemusel(a) mluvit jako kanál.
Aladin

Příspěvek od Aladin »

Návštěvník_007: Takhle jsem se nevyjadřoval ani když se mnou mlátila puberta. :D
jirka

Příspěvek od jirka »

Návštěvník_007 píše: Někdo mluví fekálně od přírody a nestydí se zato když vidí co za čuráky tu chodí na fórum. A někdo jako ty se hrá na inteligenta a přitom je jebléj jen se člověk na něho podíva, ty kryple.
Tak se Saskio, Návštěvníku 007, Bordelmamá, Hribiku na mne nedívej, když ti to zhoršuje Tvoji nemoc. Zavolej na infolinku, nech si zrušit svůj účet u Odoríku, přestaň chodit na toto fórum... Nikdo Tě tady přeci nedrží. Být slušný Ti vydrží vždy jen chvilku, když Ti teče do bot a nevíš si rady. Už si hlavně nevymýšlej další přezdívku, až budeš zase potřebovat pomoc.
luky

Příspěvek od luky »

myslím, že tady té osobě vůbec nejde o 50 halířů. Vypadá to, že je jí trnem v oku Odorik.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Nechápu proč se zdejší diskuzí Odorik nic nedělá, toto není zrovna ideální reklama, když sem někdo přijde skutečně něco řešit a čte tady duševní průjmy někoho, kdo beztak ani Odorik nemá :?
jry

Příspěvek od jry »

Naprosto souhlas, také bych se přimlouval za podržení vyšší (a konstruktivní) úrovně fóra i za cenu, že nebude možné přispívat bez registrace a zmizí odtud vulgární příspěvky a jejich autoři.

Odorik ceny jsou pro nás OK, držte prosím kvalitu a support. To je důvod, proč k Vám postupně převádíme několik firem.
polni

Příspěvek od polni »

Souhlas. Takové primitivní příspěvky raději vymazat.
petr

Příspěvek od petr »

Pitomec píše:Nechápu proč se zdejší diskuzí Odorik nic nedělá, toto není zrovna ideální reklama, když sem někdo přijde skutečně něco řešit a čte tady duševní průjmy někoho, kdo beztak ani Odorik nemá :?
To bych ještě chápal, jako že nechtějí cenzurovat, ale fakt nechápu ty pisatele; asi by fakt potřebovali vyšetřit.
OK, Odorik mi taky přestal vyhovovat (používal jsem ho pro volání ze smartfonu, nejvíc na mobily a cena o 60% vyšší než jinde a posílání příznaku přesměrování mi nesedne), ale tak jsem prostě odešel jinam a nemám důvod tady vykřikovat... Těch mých pár stokorun měsíčně majitele jistě nevytrhne, já volám tam kde mi to vyhovuje, sem se třeba občas podívám z technického zájmu a všichni jsme spokojený. Nebo že by si ti zoufalci mysleli, že Odorik funguje jako O2, kde je možný se něčeho domoct hlavně když člověk hodně nahlas řve? ;-)
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Saskia007 , Fekálmáma - mám pro Tebe tip - hovory úplne ZDARMA!
S operátorem VoipYo.com do USA a Kanady.Vubec nemusís nabíjet kredit,a volás neomezene.
Zkus si pokecat o VoIP cenách tam!
Odpovědět