Že by rozumný 3G internet bez paušálních poplatků ?
Re: Že by rozumný 3G internet bez paušálních poplatků ?
Z tohoto hlediska jo. Ale připojení 24/7 tím definitivně padá, 30d by stálo min. 288CZK.
Dobry den. Mam datovou SIM kartu Twist online. Pokud bude Odorik jako virtualni operator nabizet vlastni SIM karty, zajimala by me moznost prenosu telefonniho cisla na dane datove SIM karte k Vam. Lze vubec portovat cislo na datove SIM karte? Pokud ano, jak budou fungovat hovory a sms? Ted momentalne u T-mobilu lze prijmat hovory a sms, odchoziho nejde nic! Funguji pouze data! Mam tuto kartu v mobilu a vyuzivam pouze na VoIP, popr.callback.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tato datová simkarta má určitě lepší cenu za MB, než kterou budeme schopni nabídnout my. Jako podstatná nevýhoda je účtování po celých MB a též nemožnost odchozích hovorů běžným způsobem (tedy ne callbackem). Pokud vám ale tyto věci nevadí, tak ji doporučuji používat dál. Přenos čísla nebude zdarma ale v ceně do 500 Kč.pita-petr píše:Dobry den. Mam datovou SIM kartu Twist online. Pokud bude Odorik jako virtualni operator nabizet vlastni SIM karty, zajimala by me moznost prenosu telefonniho cisla na dane datove SIM karte k Vam. Lze vubec portovat cislo na datove SIM karte? Pokud ano, jak budou fungovat hovory a sms? Ted momentalne u T-mobilu lze prijmat hovory a sms, odchoziho nejde nic! Funguji pouze data! Mam tuto kartu v mobilu a vyuzivam pouze na VoIP, popr.callback.
Tak na pobocce v T mobile mi bylo sdeleno, ze se do budoucna uvazuje o zruseni prichozich hovoru na Twist online! Jen doufam, ze v pripade zruseni prichozich hovoru pujde portovat to cislo na datove SIM karte k nejakemu jinemu operatorovi na hlasovy tarif...
Pokud na té SIMce zůstane to číslo, což by mělo bez ohledu na poskytované služby, pak portovat samozřejmě lze. Přenositelnost se týká čísel, nikoli služeb, které jsou na nich poskytovány. Jeden operátor na té lince může mít hlasové služby, jiný fax, jiný data... To záleží na tom, na čem se s účastníkem dohodne.pita-petr píše:Tak na pobocce v T mobile mi bylo sdeleno, ze se do budoucna uvazuje o zruseni prichozich hovoru na Twist online! Jen doufam, ze v pripade zruseni prichozich hovoru pujde portovat to cislo na datove SIM karte k nejakemu jinemu operatorovi na hlasovy tarif...
Pocitejte, ze ditko skolou povinne nebude vedet co jsou data a co MB, a az Vam tam pusti jedno 4min HD video z Youtube, tak to je 100MB, tj 40Kc... udela to za mesic 10x a ste na cene mobilniho internetu za pausal (coz je fakt, ze v pausalu zas doje FUP xD).Pitomec píše:Sakra to není špatný, dítko školou povinné potřebuje něco do Androidu na net (a já zase nepotřebuju, aby z toho provolal všechen kredit, protože obvykle je datový tarif součástí tarifu hlasového), takže se jde nakupovat
Ono se to nezda, ale treba i internetove radio dokaze sezrat cca 50MB / hodinu hrani. Ja pravidelne prisel o FUP za tejden pouze poslouchanim radia do/z prace.
10x za měsíc to neudělá, protože na té předplacence bude mít měsíčně k dispozici jenom určitý kredit. A pokud si ho vyčerpá za den, tak smůla. Ale ono to není už aktuální, ten můj příspěvek byl někdy ze září loňského roku. Dneska to lze vyřešit třeba mobil.cz, kde za 200Kč měsíčně má 200MB dat a ještě si to může provolat nebo proSMSkovat.
Dekuji za vysvetleni!ViR píše:Pokud na té SIMce zůstane to číslo, což by mělo bez ohledu na poskytované služby, pak portovat samozřejmě lze. Přenositelnost se týká čísel, nikoli služeb, které jsou na nich poskytovány. Jeden operátor na té lince může mít hlasové služby, jiný fax, jiný data... To záleží na tom, na čem se s účastníkem dohodne.pita-petr píše:Tak na pobocce v T mobile mi bylo sdeleno, ze se do budoucna uvazuje o zruseni prichozich hovoru na Twist online! Jen doufam, ze v pripade zruseni prichozich hovoru pujde portovat to cislo na datove SIM karte k nejakemu jinemu operatorovi na hlasovy tarif...
udělal jsem právě nemilou zkušenost s touto SIM TWIST ONLINE a to částečně vlastní vinou, kdy (jak se říká) "Kdo chce moc, nemívá nic".
Ptal jsem se nedávno na infolince TM, jestli mi na této SIM Twist Online budou fungovat příchozí hovory i v zahraničí. 2x mi nezávisle infolinka potvrdila, že ano. V Rakousku to samozřejmě nefungovalo, tak jsem volal 4603, kde mne kupodivu přepojili na technika (což jindy neudělají, je to zakázané), který mi také řekl, že by to mělo fungovat a že mou kartu zkusí v systému nějak resetovat. Bohužel jsem na to přistoupil a od té doby mi nefungují příchozí hovory ani v ČR. Už jsem prošel strukturou přes infolinku, techniky, reklamační oddělení a bůhví s kým vším jsem ještě mluvil, ale výsledkem je, že na této SIM příchozí hovory fungovaly jen díky chybě v systému (připomenu že to byla jedna z úplně prvních SIM z léta 2012) a takto je to správně. Stěžovat si prý ještě můžu, ale cítil jsem z toho, že tak leda na třetím peróně.
Tak jen abyste věděli co nedělat, podle mne se resetem v systému u této SIM první edice nastavily aktuální podmínky, kdy s Twist Online již hovory přijímat nelze.
Ptal jsem se nedávno na infolince TM, jestli mi na této SIM Twist Online budou fungovat příchozí hovory i v zahraničí. 2x mi nezávisle infolinka potvrdila, že ano. V Rakousku to samozřejmě nefungovalo, tak jsem volal 4603, kde mne kupodivu přepojili na technika (což jindy neudělají, je to zakázané), který mi také řekl, že by to mělo fungovat a že mou kartu zkusí v systému nějak resetovat. Bohužel jsem na to přistoupil a od té doby mi nefungují příchozí hovory ani v ČR. Už jsem prošel strukturou přes infolinku, techniky, reklamační oddělení a bůhví s kým vším jsem ještě mluvil, ale výsledkem je, že na této SIM příchozí hovory fungovaly jen díky chybě v systému (připomenu že to byla jedna z úplně prvních SIM z léta 2012) a takto je to správně. Stěžovat si prý ještě můžu, ale cítil jsem z toho, že tak leda na třetím peróně.
Tak jen abyste věděli co nedělat, podle mne se resetem v systému u této SIM první edice nastavily aktuální podmínky, kdy s Twist Online již hovory přijímat nelze.
Já měl u VF taky díky chybě v systému asi půl roku navíc slevu 10% a teď mám na nulovém tarifu u VF 100 SMS zdarma (také díky chybě), ale bohužel na všechno se dřív nebo později dojde a zruší. Takže bych to nebral tak tragicky