Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android
Re: Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android
tedy musim udelat clip a pak to pujde?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano zatím je tam tahle nepohodlnost.buml píše:tedy musim udelat clip a pak to pujde?
dekuji, uz to chapu. jdu to zkusit nastavit.
Aplikace pro Android ma jednu drobnou ale dost otravnou chybu.
Po otevreni je kurzor v editacnim poli pro rucni zadani cisla a
tim padem se automaticky otevre softwarova klavesnice, ktera zakryje ostatni tlacitka.
Pokud chci cislo vybirat z kontaktu, coz bude asi nejcastejsi pripad,
tak musim nejprve ukoncit soft. klavesnici pomoci tlacitka Zpet, abych pak mohl stisknout tlacitko "Vybrat kontakt".
Takze idealni by bylo, aby se po otevreni aplikace automaticky neotvirala ta softwarova klavesnice,
abych videl vsechna tlacitka a mohl si jednim kliknutim vybrat, co chci udelat.
Po otevreni je kurzor v editacnim poli pro rucni zadani cisla a
tim padem se automaticky otevre softwarova klavesnice, ktera zakryje ostatni tlacitka.
Pokud chci cislo vybirat z kontaktu, coz bude asi nejcastejsi pripad,
tak musim nejprve ukoncit soft. klavesnici pomoci tlacitka Zpet, abych pak mohl stisknout tlacitko "Vybrat kontakt".
Takze idealni by bylo, aby se po otevreni aplikace automaticky neotvirala ta softwarova klavesnice,
abych videl vsechna tlacitka a mohl si jednim kliknutim vybrat, co chci udelat.
V prvnim prispevku tohoto vlakna je stary nahled/odkaz.
Mel by se tam dat nahled/odkaz na aktualni verzi, ktery je uveden zde
http://www.odorik.cz/w/odorik_callback_pro_android
Mel by se tam dat nahled/odkaz na aktualni verzi, ktery je uveden zde
http://www.odorik.cz/w/odorik_callback_pro_android
V nastaveni aplikace by mohla byt nova volba "Pri startu zjistit kredit" s moznosti ZAPNUTO/VYPNUTO.
Jeden nepříjemný poznatek u nové aplikace - pokud dám volbu "Vybrat kontakt", tak mně to skočí do telefonního seznamu v telefonu (SE Xperia Pro), zde vyberu kontakt, ale pak se to už nevrátí zpátky do aplikace, ale začne to přímo volat běžným způsobem přes GSM (je to v podstatě totéž, jakobych normálně vybíral čísla z tel. seznamu a volal). U starší aplikace 0.3 tento problém nebyl, tak jsem dal "Vybrat kontakt", najelo to do telefonního seznamu, kde jsem požadovaný kontakt vybral a tento se pak normálně načetl do aplikace, kde jsem zvolil "Zpětné volání" a bylo to.
dela mi to to stejne, cislo ze seznamu nevyberu, hned na nej zacne android volat beznym zpusobem... jedina sance je napsat cislo rucne, coz je hodne neprakticke 

Naposledy upravil(a) Cujka dne stř 21. srp 2013 8:57:34, celkem upraveno 1 x.
Vrátil jsem se ke starší aplikaci. Sice v ní není možnost callbacku přes SMS, ale to jsem stejně nepoužíval.
Hmm, já u Xperia E používám postup: Adresář --- Vyberu kontakt (dotykem na ikonu kontaktu) --- Vyberu volat (dotykem na ikonu sluchátka) --- Vyberu případně telefon kontaktu --- otevře se dokončit pomocí aplikace --- Vyberu Odorik callback ---> calback se aktivuje (a dám "domů").Pitomec píše:Vrátil jsem se ke starší aplikaci. Sice v ní není možnost callbacku přes SMS, ale to jsem stejně nepoužíval.