Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android
Re: Vlastní aplikace na zpětné volání z OS Android
To vím, ale právě takto mně to nevyhovuje, protože před každým hovorem ztrácím čas ještě výběrem typu volání (celulární/zpětné/Skype apod.). Takže to mám odkliknuto trvale na celulární volání (pak se již dotaz nezobrazuje) a pokud chci zpětné, tak to provedu přímo z aplikace.
To je prave ten problem, pokud mate nejaky typ volani vybran implicitne natrvalo, pak se cislo neprenese a rovnou se pouzije implicitni sluzba... chtelo by to nejak poladit ;]
U staré aplikace jsem zjistil nedostatek v tom, že když použiji nějaké číslo ve zpětném volání, tak toto číslo pak "visí" v aplikaci i při jejím dalším použití. Je to sice fajn, když volám stejné číslo opakovaně hned po sobě, ale jinak to celkem otravuje, protože napřed musím to starší číslo smáznout a pak teprve zadat nové...
Mám stejný problém (to samé i s 1.1). Je možné někde stáhnout tu 0.3? Díky.Jeden nepříjemný poznatek u nové aplikace - pokud dám volbu "Vybrat kontakt", tak mně to skočí do telefonního seznamu v telefonu (SE Xperia Pro), zde vyberu kontakt, ale pak se to už nevrátí zpátky do aplikace, ale začne to přímo volat běžným způsobem přes GSM (je to v podstatě totéž, jakobych normálně vybíral čísla z tel. seznamu a volal). U starší aplikace 0.3 tento problém nebyl, tak jsem dal "Vybrat kontakt", najelo to do telefonního seznamu, kde jsem požadovaný kontakt vybral a tento se pak normálně načetl do aplikace, kde jsem zvolil "Zpětné volání" a bylo to.
Díky za odkaz, funguje to! (Teď mi zase akorát chybí přístup k posledním volaným číslům, škoda :) )
dobrý den, bylo by do této aplikace možné přidat tlačítko pro objednání hovoru, který by se automaticky nahrával do mp3 a byl dostupný v mém www nastavení Odorik (nebo zaslán emailem).
Nebo možnost si vybrat v této aplikaci druhou linku, u které by bylo nahrávání nastaveno permanentně?
Nebo možnost si vybrat v této aplikaci druhou linku, u které by bylo nahrávání nastaveno permanentně?
-
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
myslím, že toto naše API zatím neumí, takže momentálně deaktivovat/aktivovat nahrávání nelze.
Přidat druhou linku do aplikace by sice šlo, ale zvýšilo by to její složitost.
Myslím, že by taková změna neměla širší uplatnění.
Každopádně již nyní lze v účtu ucet.odorik.cz nastavit u vybrané linky email pro záznam hovorů.
J.M.
myslím, že toto naše API zatím neumí, takže momentálně deaktivovat/aktivovat nahrávání nelze.
Přidat druhou linku do aplikace by sice šlo, ale zvýšilo by to její složitost.
Myslím, že by taková změna neměla širší uplatnění.
Každopádně již nyní lze v účtu ucet.odorik.cz nastavit u vybrané linky email pro záznam hovorů.
J.M.
dobrý den, aplikaci používám od prvopočátku, zatím bez problémů. Jediné co mi chybí je historie hovorů. Klasika, vyťukám ve svém androidím dialeru číslo, zvolím volat přes Odorik aplikaci, zavolám si, ale v původním dialeru je záznam pouze o příchozím hovoru (to je logické a v pořádku).
Bylo by možné do vaší aplikace zabudovat něco, co promítne údaj o hovoru na volané číslo do historie hovorů v androidu? Nebo aspoň zobrazí nějaký log, historii v aplikaci Odorik?
Je to docela důležité, hlavně když voláte čísla, která nemáte uložena v paměti telefonu (nedá se ukládat úplně každé číslo). Např. voláte 5x se zákazníkem a pak už nikdy.
Bylo by možné do vaší aplikace zabudovat něco, co promítne údaj o hovoru na volané číslo do historie hovorů v androidu? Nebo aspoň zobrazí nějaký log, historii v aplikaci Odorik?
Je to docela důležité, hlavně když voláte čísla, která nemáte uložena v paměti telefonu (nedá se ukládat úplně každé číslo). Např. voláte 5x se zákazníkem a pak už nikdy.
-
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,luky
na zmíněné funkci ukládání a zobrazování historie objednaných hovorů v nové verzi aplikace právě pracuji.
Implementace prochází poměrně rozsáhlými změnami a přibyde také několik novinek.
J.M.