Snížení ceny volání do mobilních sítí v ČR
Re: Snížení ceny volání do mobilních sítí v ČR
člověk těch pár dní vydrží, hlavně stálí uživatelé znalí věci
(teoreticky se ale může stát, že při opravdu dlouhém váháním přijde o možné nové uživatele, kteří teď po takových cenových skocích se rozhodli zkusit alternativní operátory. To pak nezbývá než přijít s nějakým trumfem. Těch pár dní nic neovlivní)
(teoreticky se ale může stát, že při opravdu dlouhém váháním přijde o možné nové uživatele, kteří teď po takových cenových skocích se rozhodli zkusit alternativní operátory. To pak nezbývá než přijít s nějakým trumfem. Těch pár dní nic neovlivní)
U Odoriku jsem delší dobu a mám tu víc linek i pro příbuzenstvo. Na jejich stránkách je dokonalá a dostačující podpora, nabízejí dobré služby, rád používám i API funkce. S cenama je člověk taky spokojenej. Ale jestli se zavede nějakej paušál nebo minimální poviné plnění, třeba těch 50 kč za měsíc, tak jdu pryč.
Proc by se pro VoIP sluzby mela zavadet minimalni konzumace? To snad ne? To bych taky utekl.
Neplet si VOIP s virtualnim mobilnim operatorem!spokojený uživatel píše:U Odoriku jsem delší dobu a mám tu víc linek i pro příbuzenstvo. Na jejich stránkách je dokonalá a dostačující podpora, nabízejí dobré služby, rád používám i API funkce. S cenama je člověk taky spokojenej. Ale jestli se zavede nějakej paušál nebo minimální poviné plnění, třeba těch 50 kč za měsíc, tak jdu pryč.
VOIP je telefonovani ciste pres internet a to zustava u Odorika tak jak je (bez pausalu), pouze se bude snizovat minutova sazba (na mobily)
diky regulovanemu snizovani propojovacich poplatku.
Odorik planuje brzy zacit poskytovat i mobilni (GSM) sluzby jako virtualni mobilni operator, pres prostrednika GTS.
Tzn. ze Odorik bude nabizet svoje SIM karty pro volani z mobilu.
Podminky u GTS jsou ale bohuzel nastaveny tak, ze nuti Odorika, aby uctoval mesicni pausal.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji, je to přesně tak. Jsem proti měsíčním paušálům, protože pro spoustu lidí je VoIP zajímavé jen jako občasný doplněk a jakýkoli paušál by to zabil. Máme sice v podmínkách, že kredit expiruje dva roky po posledním dobití, nicméně neuplatňujeme to a počítám s tím, že to prodloužíme. Spící zákazník je totiž mnohem lepší než žádný zákazník. Nějaký limit tam ale musí být, protože když někdo vůbec nevolá a nedobíjí, nemůže počítat s tím, že mu budeme držet zdarma např. geografické číslo 10 let.Zedna píše:Neplet si VOIP s virtualnim mobilnim operatorem!spokojený uživatel píše:U Odoriku jsem delší dobu a mám tu víc linek i pro příbuzenstvo. Na jejich stránkách je dokonalá a dostačující podpora, nabízejí dobré služby, rád používám i API funkce. S cenama je člověk taky spokojenej. Ale jestli se zavede nějakej paušál nebo minimální poviné plnění, třeba těch 50 kč za měsíc, tak jdu pryč.
VOIP je telefonovani ciste pres internet a to zustava u Odorika tak jak je (bez pausalu), pouze se bude snizovat minutova sazba (na mobily)
diky regulovanemu snizovani propojovacich poplatku.
Odorik planuje brzy zacit poskytovat i mobilni (GSM) sluzby jako virtualni mobilni operator, pres prostrednika GTS.
Tzn. ze Odorik bude nabizet svoje SIM karty pro volani z mobilu.
Podminky u GTS jsou ale bohuzel nastaveny tak, ze nuti Odorika, aby uctoval mesicni pausal.
Nemohl by alespoň Odorik již nyní zveřejnit datum, od kdy bude nová cena volání VoIP - mobilní síť????? Jistě by se tím někteří uklidnili..... (včetně mne)
Že by nová cena byla oznámena v rámci zveřejnění ceníku mobilních služeb?Návštěvník píše:Nemohl by alespoň Odorik již nyní zveřejnit datum, od kdy bude nová cena volání VoIP - mobilní síť????? Jistě by se tím někteří uklidnili..... (včetně mne)
Příspěvekod xsouku04 » ned 30. čer 2013 20:06:56
První simkarty pro koncové zákazníky bychom měli obdržet cca 15. července. (tolik citace)
Bude-li tento avízovaný termín platit, pak by bylo asi vhodné již ceny zveřejnit, aby například někteří počkali a nešli ke konkurenci. Však konkurence také zveřejnila podmínky a ceny v předstihu před spuštěním (např. Bleskmobil a jiní).
Zveřejněním o týden dříve se nic neztratí, ale možná získá. Třeba i ti, co váhají, počkají na Odorik...
První simkarty pro koncové zákazníky bychom měli obdržet cca 15. července. (tolik citace)
Bude-li tento avízovaný termín platit, pak by bylo asi vhodné již ceny zveřejnit, aby například někteří počkali a nešli ke konkurenci. Však konkurence také zveřejnila podmínky a ceny v předstihu před spuštěním (např. Bleskmobil a jiní).
Zveřejněním o týden dříve se nic neztratí, ale možná získá. Třeba i ti, co váhají, počkají na Odorik...
to zní rozumně. Je jen otázkou, jestli se ceny ještě nedopilovávají. Možná by mohl Odorik poslat svým stálým zákazníkům mail...ale mám obavy, že někteří by měli problém udržet "tajemství" 
Je pravda, že toto a jemu zde podobná vlákna, se už příliš dlouho zabývají stále tím stejným....

Je pravda, že toto a jemu zde podobná vlákna, se už příliš dlouho zabývají stále tím stejným....
Přesně tak! Už je to až únavné... Mám za to, že pan Soukup zcela zbytečně napíná strunu. Aby nepraskla....
Vždyť to není poslední změna ceny, tak co s tím dělá takové drahoty?! Už to tu někde bylo napsáno - nic nebrání tomu, aby za měsíc nebo dva ceny ještě upravil podle vývoje (+/-). U čerpaček se také mění ceny pomalu dle počasí, ale zcela jistě podle dne v týdnu .... I kdyby každý měsíc měnil ceny nahoru i dolů o pár haléřů (dle vývoje a provozních nákladů), tak by o zákazníky asi nepřišel, ale jemu by to udrželo zisk a ve výsledku by byla spokojenost. Možná se pletu......
Nejhorší je nejistota a čekání!
Vždyť to není poslední změna ceny, tak co s tím dělá takové drahoty?! Už to tu někde bylo napsáno - nic nebrání tomu, aby za měsíc nebo dva ceny ještě upravil podle vývoje (+/-). U čerpaček se také mění ceny pomalu dle počasí, ale zcela jistě podle dne v týdnu .... I kdyby každý měsíc měnil ceny nahoru i dolů o pár haléřů (dle vývoje a provozních nákladů), tak by o zákazníky asi nepřišel, ale jemu by to udrželo zisk a ve výsledku by byla spokojenost. Možná se pletu......
Nejhorší je nejistota a čekání!