Ta lhůta u potvrzovací SMS je generovaná náhodně (a do těch řekněme 68 hodin) z důvodu snížení nebezpečí případné "krádeže identity". Je li okamžik odeslání náhodně zvolený a po tak dlouhou dobu, nepředpokládá se, že by měl případně po tu dobou mobil pod kontrolou někdo jiný, než oprávněný uživatel mobilního čísla.Ita píše:Jen malý dotaz: když chci, aby se jako CLIP číslo zobrazoval můj standardní mobil, nikoli číslo 910..., je to závislé na nějaké potvrzovací SMS. Tu jsem zadala už před téměř 3 dny, dosud nepřišla. Proč je nutno čekat tak dlouho? TJ. skoro až na konec avizované lhůty? Prodlení u zrovna téhle funkce je pro mě dost nepochopitelné - musím volat, ale matu ty, jimž volám, nějakým divným číslem, protože 3 dny čekám na SMS?
Zatímco pokud by SMS přišla "obratem" či během velmi krátké doby, nelze to vyloučit. Stačí, když si třeba někdo ve firmě odejde na oběd (nebo v restauraci na WC) a nechá telefon na stole.
Pak by se velmi snadno mohlo stát, že osoba znalá fungování "alternativního CLI" získá jeho ověření i v krátké době, a může se pak vydávat za vlastníka čísla a "škodit". Lidé totiž bohužel mají tendenci CLI důvěřovat, a považovat je za pravdivé, a to jak u hovorů, tak u SMS. (Viz historky u SMS s několika tupými poslanci...)