tak takový nesmysl, jsem už dlouho nečetl. Není problém si odesílání prémiových sms zablokovat. Stejně tak volání na drahá čísla (609...). Taky si nastavit limit na provolání, po kterém se vám číslo zablokuje, a budete si ho muset zadáním svého kódu znovuaktivovat. Nebo si nastavit upozornění, že jste už provolali vysokou částku. Stejně tak si můžete zablokovat volání do zahraničí.georgeen píše:Nechci kazit nadseni, ale mit dneska pausal je velice riskantni. V dobe chytrych mobilu, kdy si lidi nectou licencni ujednani, muzou lehce nainstalovat aplikaci, ktera muze sama odesilat premiove SMS a pak ti muze od Telefoniky prijit ucet na pul milionu korun.
Jedine s predplacenym kreditem jsi v bezpeci, pausal rozhodne nedoporucuju, a to ani napr. Ceske drahy od Vodafonu.
A to vše pokud máte zablokováno, si můžete lehce v čas potřeby z mobilu odblokovat. Pak odešlete prémiovou sms a zase zablokujete.
Pokud máte android, není problém si z Google play nainstalovat od společnosti Google aplikaci Virus Total, což je služba, která vám podezřelou aplikaci ZDARMA prožene přes cca 45 celosvětově nejznámějších antivirů a vyhodí za cca 30 sekund zprávu, které z těchto antivirů detekovaly malware nebo jinou závadu....
Pokud mám na předplacence 1000,- Kč, tak mi ji útočník může vycucnout úplně stejně, jako u paušálu