Odorik a eSIM

Potíže a možnosti při volání ze sim karet Odorik.cz
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Odorik a eSIM

Příspěvek od xsouku04 »

jansuchy píše: stř 12. čer 2024 16:00:06 Dobrý den, jsou na obzoru nějaké změny? Stále platí, že T-Mobile eSIM Odoriku nenabízí? Též bych nerad odcházel, ale omezení přibývají. Díky JS.
Co se týče eSIM, tak žádné změny nejsou nebo o nich nevím. Jen jsou změny ohledně toho, že u podporovaných telefonů by mělo nově fungovat VoLTE. Se to nyní připravuje.
somin.n

Příspěvek od somin.n »

xsouku04 píše: stř 12. čer 2024 18:06:36
Co se týče eSIM, tak žádné změny nejsou nebo o nich nevím. Jen jsou změny ohledně toho, že u podporovaných telefonů by mělo nově fungovat VoLTE. Se to nyní připravuje.
Dobrý den, ohledně VoLTE jsou to pro mě pozitivní novinky :) máte k tomu nějaké bližší info (termín, nutná výměna SIM?)? Včera jsem zkoušel u ženy na telefonu, ale zatím nefunkční. S T-Mobile SIM na stejném telefonu běží VoLTE bez problémů. Díky
Valentič

Příspěvek od Valentič »

jansuchy píše: stř 12. čer 2024 16:00:06 Dobrý den, jsou na obzoru nějaké změny? Stále platí, že T-Mobile eSIM Odoriku nenabízí? Též bych nerad odcházel, ale omezení přibývají. Díky JS.
Dobrý den, stále žádné změny ohledně eSIM v rámci Odoriku? Také bych nerad odcházel, ale i pro mě začíná být absence eSIM značně omezující.
Val.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Valentič píše: pát 03. led 2025 8:49:07
Dobrý den, stále žádné změny ohledně eSIM v rámci Odoriku? Také bych nerad odcházel, ale i pro mě začíná být absence eSIM značně omezující.
Val.
Před cca dvěma měsíci jsem se znovu ptal a bylo mi řečeno, že nejdříve začátkem příštího roku, ale možná později. Nyní žádné info. Ale mělo by to být v přípravě.
Dehumanizer

Příspěvek od Dehumanizer »

Stale nic? :-)
dako

Příspěvek od dako »

Mám ve správě 3 SIM od Odorik, všechny jsou to původně micro SIM, které jsou "ořezané" do velikosti nano SIM. Vše sice OK.
Má cenu "upgradovat" ještě na nano SIM a nebo počkat rovnou na tu eSim?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

dako píše: pon 03. úno 2025 19:04:56 Mám ve správě 3 SIM od Odorik, všechny jsou to původně micro SIM, které jsou "ořezané" do velikosti nano SIM. Vše sice OK.
Prý se esim připravuje, ale podrobnosti nevím. Zeptám se znovu.
Ale pokud to není do hodinek a podobně, není eSIM žádná výhra.
dako

Příspěvek od dako »

OK a jak to funguje, když chci převést číslo ze staré SIM na novou? Stači objednat SIM z vašeho shopu a pak naní převést číslo, nebo se to musí udělat dopředu než se to odešle?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

dako píše: úte 04. úno 2025 17:02:16 OK a jak to funguje, když chci převést číslo ze staré SIM na novou? Stači objednat SIM z vašeho shopu a pak naní převést číslo, nebo se to musí udělat dopředu než se to odešle?
Obejdnáte si novou SIM. Až přijde, tak ji teprve vyměníte sám u nás na webu, kliknutím na číslo SIM.

Kdyby se SIM měnila před odesláním, je to problém, protože ji může trvat týden nebo ji Česká pošta ztratit. To dělá čím dál častěji a týden je celkem již běžná doba doručení dopisu.
alfi

Příspěvek od alfi »

dako píše: pon 03. úno 2025 19:04:56 Mám ve správě 3 SIM od Odorik, všechny jsou to původně micro SIM, které jsou "ořezané" do velikosti nano SIM. Vše sice OK.
Ořezané SIM fungujou, není důvod měnit. Naopak eSIM je úplně jiný scénář - musí to umět telefon. A za mně je tam zatím docela drsné omezení, že pokud telefon vybiju nebo rozbiju, jsem bez spojení, dokud nekoupím nový telefon s eSIM. Zato klasickou SIM dám do nějaké půjčené vykopávky a můžu pokračovat :) Pak jsou ještě možnosti jako www.esim.me, ale zatím to není zrovna levné..
Odpovědět