Peter píše:Viera píše:Chcela by som sa opytat, pracujem v CR a mojej rodine volanie na slovenske mobily nie je lacna zalezitost za 2,96 Kc/min. s tym, ze kolko krat sa mi u android telefonu vypojuje wifina ci ine spojenie. Nie je moznost ze by odorik cenu volania nejak alespon ciastocne znizil. Ved u nas na Slovensku volame cez Telekom (byvaly T-Mobile) za 9 centov (ca. 2,45 Kc/min.) tak mi cena cez Voip pripada dost prehnana. Neuvazujete o nejakom znizeni cien? Dakujem, Viera z Prahy.
Vážená pani. Cena 2,96 Kč je super cena! V prepočte 11,84 centov. Kto vám v SR dá nižšiu cenu na volania do SR? Orange 12 centov, O2 12 centov, T-Mobile 12 centov. Len pár týždňov dozadu dali 9 centov v rámci Easy. Ale to je skôr výnimka - marketingový ťah - reakcia na Fun Fon.
My máme VoIP VipTel a volania na mobily 11 centov (ale pri mesačnom úväzku 30 EUR). Ak chcete volať lacnejšie, nech si vaše deti dajú na mobily SIP klienta (Symbian to má tuším v základe) a na iPhone existuje kopa aplikácií (treba hľadať ako SIP). Potom stačí, aby mali internet v mobile (dnes je to pár eurová záležitosť) alebo doma internet a WiFi. Potom im zriadťe čísla u Odoriku a voláte ZADARMO!
Vazeny p. Peter,
aby sme dajako ukoncili tuto temu. Pytala som sa ci nebude nasledovat nejake zvysovanie cien k voli DPH ked vsetko ide vsade na horu, cenovo. Nielen v CR i na SR. S detimi som sa dohodla nasledovne. Volanie za 0,11 ci 0,12 centov si nechajte pre niekoho ineho, dakujem, ale Vasa ponuka je draha a nezaujimava. Chapem, ze ste si chcel urobit reklamu bohuzial ste drahy. Pokial si myslite, ze na SR sa da do EU volat iba za 0,12 centov je to Vas nazor a ja Vam ho brat nebudem. Samozrejme sa da volat i lacnejsie. Co sa tyka volania s detmi som to vyriesila uplne inak, pretoze odorik mi na symbiane cez Nokiu E66 funguje dost zle, seka sa hovor, dost velka ozvena, volajuci si stazuju, ze ma zle pocuju a pod. a nemam nervy na to aby som niekde nieco vysvetlovala. Preto som si odorika nechala iba na volanie z EU kde si v CR dobijem kredit alebo lepsie povedane dcera mi dobije kredit, ta ucet u nich ma.
Na volanie po CR som dostala neodolatelnu ponuku od " neznamej firmy " nechcem a ani nemozem uviest meno fy. kde mam za mesacny poplatok 580 Kc s DPH :
440 minut na volanie po CR (mobil + pevna linka)
150 volnych sms zprav zdarma po CR
600 MB IVM (internet v mobilu)
Na volanie do zahranicia hlavne detom na SR domov mam skype. Ked potrebujem s nimi hovorit prezvonim ich alebo oni prezvonia mna a volame si zdarma cez skype. Odorik mi bohuzial na platforme symbian u Nokie E66 ci uz cez Nokia Voip nefungoval spolahlivo. Hovor sa sekal, volajuci si stazovali, ze ma poriadne nepoculi, mali ozvenu a podobne. Nepomohol ani FRING ci NIMBUZZ. Takze odorik pre mna je bohuzial nevyhovujuci. Na volanie po CR mam dobru ponuku a na volanie detom skype. Ked budem v zahranici mimo CR a SR je mozne, ze, ako vychodiko z nudze odorik pouzijem inak som z neho sklamana. Nehovorim, ze odorik stoji za velke kulove to nie ani to, ze niekto je zato zodpovedny, bohuzial nie som s nim spokojna. Asi navetsiu pricinu na tom nesu nasi poskytovatlia internetu v mobilu. Pokial nie tak potom neviem a ani to uz riesit nechcem a nemienim.
Prajem pekny den. Viera