Odorik bude virtuální mobilní operátor
Re: Odorik bude virtuální mobilní operátor
Dvorak pravdepodobne ve funkci skonci.
A kdo po něm?!?! Čí to bude "kamarád"? Kdo ho dosadí a za koho bude kopat????? Hm, který poslanec či poslankyně potřebuje "trafiku"?????? Přihlaste se někdo! Třeba jim vypálíte rybníček.....
Tak vážně. Nemohu se zbavit pocitu, že to tak bylo předem domluvené... Těm "třem" to musí jistě ještě nějakou dobu vyhovovat. Jim jde o zisky a pokrok se sice nazastaví, ale jen malinko oddálí.
Chtělo by to pak následně zjistit, kam se pan Dvořák "uklidí" - ke kterému z té trojky přestoupí (má jistě bohaté zkušenosti). Čas ukáže!
Tak vážně. Nemohu se zbavit pocitu, že to tak bylo předem domluvené... Těm "třem" to musí jistě ještě nějakou dobu vyhovovat. Jim jde o zisky a pokrok se sice nazastaví, ale jen malinko oddálí.
Chtělo by to pak následně zjistit, kam se pan Dvořák "uklidí" - ke kterému z té trojky přestoupí (má jistě bohaté zkušenosti). Čas ukáže!
Super...už se těším až bude Odorik virtuálem ... určitě přejdu s 2-3 číslama od Vodafonu .... ty jejich nehorázný ceny (pokud člověk nemá vysoký paušál) mě fakt už nebaví. Je aby měl Odorik nějakou rozumnou variantu mobilního netu za rozumnou cenu...jsem zvědavý.
Obávám se že zrovna data nijak oslnivé nebudou, uz to tu někde bylo řečeno, že to bude podobné jako bleskmobil cca 100kč/100Mb ale jsou to spekulace nechejme se překvapit
l
l
Rýsuje se nějaký konkretnější termín vzniku Odorik mobile? Jen jestli má ještě význam přecházet k Bleskmobilu... 

Smysl to podle mě má. Půlrok a více zase není tak krátká doba.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No předpokládám, že to bude tak, že pro ty co data využívají jen málo, tedy stačí jim jen cca desítky Mb měsíc to bude výhodné, pro ty co to využívají hodně potřebují stovky Mb to bude nevýhodné. Většina lidí co do počtu si ale vystačí spíše s desítkami MB.jirka píše:Obávám se že zrovna data nijak oslnivé nebudou, uz to tu někde bylo řečeno, že to bude podobné jako bleskmobil cca 100kč/100Mb ale jsou to spekulace nechejme se překvapit
l
Já mám od svého "chalupářského" dodavatele internetu neveřejný mobilní tarif, v němž jsou do 100 MB/měsíc data v ceně základního paušálu, což je 1,80 Kč/měsíc (101 až 300 MB je pak už za znatelných 404 Kč včetně daně). A ještě se mi nestalo, že bych se přes těch 100 MB dostal (Nokia E51). Většinou se vejdu tak do 60 MB. Ale je to nejspíš proto, že jsem ve většině případů i s telefonem na WiFi a "normální" práci na internetu řeším na PC a přes jiné než mobilní připojení.xsouku04 píše:No předpokládám, že to bude tak, že pro ty co data využívají jen málo, tedy stačí jim jen cca desítky Mb měsíc to bude výhodné, pro ty co to využívají hodně potřebují stovky Mb to bude nevýhodné. Většina lidí co do počtu si ale vystačí spíše s desítkami MB.
Pokud je průběžně k dispozici i WiFi, tak se s cca 100MB měsíčně dá vyžít. Ale jak WiFi není, tak je za týden celý limit fuč.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
bude to levnější spíše kolem 500 Kč s daní.luky píše:on ten provoz všech těch GSM vysílačů, směrovačů stojí minimálně elektrickou energii, peníze za pronájem, průběžný servis, non stop dozor... divil bych se, kdyby operátor toto poskytl úplně zdarma. Bez minimálního plnění.