Odorik virtuálním mobilním operátorem

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
nunyf

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od nunyf »

Nevím co furt máte s těma sms bránama zdarma uvědomte si že Odorik není žádná charita a kdo nemá pár šupu na sms tak ať si nekupuje mobil.Volání v síti máte zdarma ze sim Odorik za 59hal sms za 1kc z z vebu Odorik navíc je spousta jiných možností jak posílat sms chatovat zdarma tak tady neopruzujte s bránama.
Iwo

Příspěvek od Iwo »

nunyf: klid, ja sice SMS v dobe Jabberu, MSN nebo dokonce Facebook chatu nechapu, ale tak lidi to evidentne porad bavi, tak proc by to nemeli chtit i na Odorikovi. Jasne, ze v situaci, kdy by se mel necim takovym zabyvat urcite momentalne neni, ale kdyz to bude lidi dal bavit to smskovani, tak treba jednou ... :)

xsouku04:
Jestli v tom případě cenu simkarty zadotujeme anebo budeme vyžadovat ještě platbu za simkartu, není rozhodnuto. Možná by to mohlo být podmíněno něčím jako dobití alespoň 500 Kč.
Jestli bych mohl navrhnout, tak pri prenosu cisla, tu stovku za SIM zadotujte, bezny zakaznik to rozlisit nedokaze, ze z tech 300,- nic nemate a dalsi stovka, to uz se mu bude zdat hodne. A osobne ikdyz chapu, ze jedete na maly naklady a nemuzete si dovolit jit s necim do ztraty, ale nevyzadoval bych ani to dobiti kreditu za 500,- Lidi to akorat odradi a pritom se da predpokladat, ze ty co prejdou se stavajicima cislama Odorika neozkousej a nezahodej, takze takovy asi dlouhodobe utratej nejvic. Nicmene pokud bude vstupni naklad k vam "jen" tech 300,- za prenos cisla, tak me nahodit 500,- kredit vubec nevadi, stejne bych ted za kredit u T-Mobile dal 300,- a tak jestli si predplatim 500,- je detail.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Navíc u Vodafone si můžu vzít nulový tarif s novým číslem, na toto číslo se registrovat do Vodafoneparku a posílat SMS do sítě Vodafone zdarma.
Kad

Příspěvek od Kad »

Já se divím, že furt někdo přetřásá ty SMS-ky... Možná sem blbej, ale ta SMS-ka je 160 znaků. Napište si takový text a v klidu ho odříkejte, změřte čas a to je délka hovoru (monologu). Kolik takový "hovor" by asi stál, co? To neuvažuji, že protějšek za chvíli stejně pošle odpověď.... Není lepší při dnešní ceně zavolat a hned to vyřídit?!
Jasně, že některé specifické SMS-ky jsou dobré, ale kolik jich je???

Já to vidím u našich mladých a jsem z nich "na větvi"......

No nic, každý jsme ňák postižení........

Přeji všem vyznavačům SMS dobrou noc!
brabitom

Příspěvek od brabitom »

Nabídka Odoriku vypadá určitě zajímavě. Aktuálně mě tíží ještě do listopadu smlouva (pro mé potřeby vcelku výhodná), pak hodlám využít některého z virtuálů.
Mám dvě čísla, brzy přibude třetí. Zatím se rozhoduju mezi GoMobil a Odorikem. Odorik už občasně využívám, hlavně zpětné volání, takže pokud bude správa pod jedním účtem, je to další plus. No, mám ještě čas na rozmyšlenou a ono za těch pár měsíců ještě leda co vykrystalizuje ;)

Jinak, to SMSkové šílenství taky nechápu. Já pošlu tak max. 2 SMS do měsíce (prostě radši zavolám) a to jsem z generace, kdy tohle celé mobilní a hlavně SMSkové, šílenství začínalo a co si pamatuju, tak někteří byli (nebo spíše některé byly ;) ) schopni/schopny utratit jen za ty SMSky měsíčně víc, než já voláním za půl roku. Ale jak se říká: "Proti gustu, ....." :D
GeBu

Příspěvek od GeBu »

Já zase nechápu, že někdo je ochoten mít pořád puštěný net a dobíjet baterku každý den.
Iwo píše:ja sice SMS v dobe Jabberu, MSN nebo dokonce Facebook chatu nechapu, ale tak lidi to evidentne porad bavi, tak proc by to nemeli chtit i na Odorikovi. Jasne, ze v situaci, kdy by se mel necim takovym zabyvat urcite momentalne neni, ale kdyz to bude lidi dal bavit to smskovani, tak treba jednou ... :)
waldy

Příspěvek od waldy »

enigmatic píše:
Filip píše:A chystá se také bezplatná internetová sms brána? V naší rodině je to jediný rozhodující prvek, který nás zatím drží u Vodafonu.
Ta jejich sms brána společně s jejich samoobsluhou je děsná. Možná i proto posílám na vodafouny raději e-maily. Je to mnohem rychlejší.

no tak to s tím, že je to šílená brána, naprosto nesouhlasím!! asi spíš autor příspěvku neumí pracovat s internetem :D :D taky bych rád nejakou bránu.. Moji přítelé mi na voda často píšou z netu.. a nechci je od toho nijak odradit :) takže jsem jednoznačně pro sms bránu!
Pedro-81cz

Příspěvek od Pedro-81cz »

Pokud trváte na bráně, tak proč nevoláte s ODORIKEM skrz CallBack atd.? Vykašlete se pak na Odoričí Sim, jednoduché. No stres.

Měsíčně pošlu cca 100 SMS, provolám 50 - 80 minut, někdy se to proplétne jinak ty počty.

Mám "hloupý" dual (N112), IVM nepoužívám. Stačí mi pevný net doma.

Přes brány nepíšu a u VF mám bránu bloklou.

Leda píšu přes bránu u Odorika, cena SMS do jakékoliv sítě za korunu je luxus.

I dnes jsou tarify, kde SMSka stojí 3,50 Kč.

CallBack Odorik super, cena je luxusní. Bez paušálu, bez vstupních nákladů, jednoduché ovládání.

Nabídka Odoriku je zajímavá. Držím palec, jen tak dál.
Zedna

Příspěvek od Zedna »

Tak uz se ten virtual a zlevneni u Odorika rozkriklo :-)
Po clanku na Mobilmanii nyni i na extramobilne.cnews.cz
http://extramobilne.cnews.cz/clanky/odo ... e-gsm-voip

Mimochodem na Mobilmanii jsem jim posilal tip na clanek o zlevneni u Odorika uz v pondeli tesne pote co Odorik snizil cenu,
ale oni vydali clanek az o den pozdeji.
Pedro-81cz

Příspěvek od Pedro-81cz »

Extramobilne jsou pohotoví :mrgreen: Ale na fóru MM jsem byl rychlejší já než autor článku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Odpovědět