Odorik virtuálním mobilním operátorem
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
A šlo by ten poplatek za přenesení čísla nebo zřízení SIM karty dát formou "zálohy", která se pak připíše v budoucnu ke kreditu, pokud využiji kredit v hodnotě např. 2000 Kč...? podle mě taková spravedlivá podmínka pro ty co mají zájem služeb využívat dlouhodoběji... - (ne podmínka dobití určitou částkou, ale využití částky z kreditu, který postupně kupuji....).
romsur píše:A šlo by ten poplatek za přenesení čísla nebo zřízení SIM karty dát formou "zálohy", která se pak připíše v budoucnu ke kreditu, pokud využiji kredit v hodnotě např. 2000 Kč...? podle mě taková spravedlivá podmínka pro ty co mají zájem služeb využívat dlouhodoběji... - (ne podmínka dobití určitou částkou, ale využití částky z kreditu, který postupně kupuji....).
Já bych to vylepšil: pokud využiji kredit v hodnotě např. 2000 Kč, tak mi Odorik připíše ne 300+100, ale rovnou 500 kaček (dyť jsou také úroky...) Co na tom, že bude v mínusu a zkrachuje, já budu mít své.....
pokud pojede v ČR vše výhradně přes T-Mobile a GTS, tak bude nespravedlivé všechno. Není to vina Odorika. Věřím, že 4. operátor nabídne virtuálům úplně jiné podmínky.
Přesně tak. je zapotřebí si uvědomit, že poplatek za přenos čísla do sítě ODORIK vyžaduje GTS = náklady na přenos. Je to prostě řetězec - T-Mobile --- GTS --- ODORIK --- zákazník. Vzhledem k tomu, že Vodafone dosud nemá virtuály v síti, společnosti nemohou čekat do nekonečna, když chtějí poskytovat služby na bázi virtuálů. Rovněž poplatek za SIM vyžaduje GTS, takže v něčem se holt musí přispůsobit. A jak říkám, komu to vadí, nechce to akceptovat, tak ať zůstane dál při svém způsobu. NO STRES LIDI
Mě třeba poplatek za sim nevyhovuje, tak zůstávám na stávajícím standardním GSM OP + k tomu používám ODORIKA jako zpětné volání/pevnou linku/internet.
Žádná firma není dojná kráva.

Mě třeba poplatek za sim nevyhovuje, tak zůstávám na stávajícím standardním GSM OP + k tomu používám ODORIKA jako zpětné volání/pevnou linku/internet.
Žádná firma není dojná kráva.
Dobrý den,
Mám li vaší nabídce rozumět správně,tak poté bude Odorik účtovat skryté poplatky 1kč/den za vedení sim karty,paušální poplatek za nové číslo 100Kč a jistina za číslo 50kč ? Prakticky vzato pro nového zákazníka bude minuta hovoru stát z mobilní sim karty ne proklamovaných 1.69 ale cca 4.20kč a poté cena za minutu klesne na 1.89 při přičtení paušálního poplatku 30kč/měsíc.Počítám-li se vzorcem dobití částky 200kč a více.
Chápu,že nejste charita a že poplatek za provoz aktivní sim karty po vás požaduje GTS,Nicméně ptám se,kde je ta přidaná hodnota,kterou chcete vyzvat nové zákazníky k akci at si u vás koupí sim kartu. 150kč za to že mohu volat po vteřině za cenu jen o 0.81hal levněji než je nabídka jiných virtuálů, je málo.
A jakou výhodu poskytnete stávajícím zákazníkům,jenž u vás jsou zavedeni a chtějí využít možnosti volat v sítí gsm?
Doporučuji nabídnout zákazníkům omezenou možnost sim zdarma pokud si dobijí kredit určitou částkou,nebo sim karty předem nabít min. kreditem v poloviční hodnotě poplatku za sim kartu.Taktéž můžete nabídnout časové odpuštění poplatku za správu sim karty pro ty jenž si dobijí kredit nebo si zakoupí sim kartu u vás.
Mám li vaší nabídce rozumět správně,tak poté bude Odorik účtovat skryté poplatky 1kč/den za vedení sim karty,paušální poplatek za nové číslo 100Kč a jistina za číslo 50kč ? Prakticky vzato pro nového zákazníka bude minuta hovoru stát z mobilní sim karty ne proklamovaných 1.69 ale cca 4.20kč a poté cena za minutu klesne na 1.89 při přičtení paušálního poplatku 30kč/měsíc.Počítám-li se vzorcem dobití částky 200kč a více.
Chápu,že nejste charita a že poplatek za provoz aktivní sim karty po vás požaduje GTS,Nicméně ptám se,kde je ta přidaná hodnota,kterou chcete vyzvat nové zákazníky k akci at si u vás koupí sim kartu. 150kč za to že mohu volat po vteřině za cenu jen o 0.81hal levněji než je nabídka jiných virtuálů, je málo.
A jakou výhodu poskytnete stávajícím zákazníkům,jenž u vás jsou zavedeni a chtějí využít možnosti volat v sítí gsm?
Doporučuji nabídnout zákazníkům omezenou možnost sim zdarma pokud si dobijí kredit určitou částkou,nebo sim karty předem nabít min. kreditem v poloviční hodnotě poplatku za sim kartu.Taktéž můžete nabídnout časové odpuštění poplatku za správu sim karty pro ty jenž si dobijí kredit nebo si zakoupí sim kartu u vás.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
50 Kč je jistina, která bude uvolněna, tedy nelze to započítat do ceny. A 100 Kč je zase jednorázové. Navíc budeme naše vlastní použité simkarty vykupovat za 50 Kč.Návštěvník píše:Dobrý den,
Jinak každý, nechť si posoudí sám, jestli se mu to vyplatí nebo ne. Velká výhoda je levnější volání na pevné linky v síti Odorik.cz, takže důležité to bude předpokládám hlavně pro ty, co od nás mají nějaká geografická čísla, další výhoda je společný kredit a webové rozhraní.
Podle mně je vaše nabídka výhodnejší i ve srovnání s "neomezenými" tarify. Ať si každý spočítá, kolik měsíčně provolá a kolik vlastně platí za minutu. Podle mých výpočtů se neomezený tarif vyplatí až od 426 minut měsíčně. A to neberu v úvahu jednání se zákaznikem. Je lepší platit za to, co skutečně spotřebuju, než si nechat "mazat med kolem huby". Kdo chce jiného virtuála, má na výběr.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Raději jsem to smazal. Co jsem vydedukoval bylo bonerix - zjevně ne zrovna nejlevnější šedivka O2. Možná se pán snažil dělat reklamu a ni si to po sobě nepřečetl.Kad píše:Prosím někoho, můžete to předešlé přepsat do srozumitelného jazyka? Nějak tomu nerozumím......
To se dalo čekat, že tady začne prudit konkurenční pakáž. Hlavně aby to zůstalo jenom u slovních ataků a ne něčeho horšího 

Lze přes nechytrý telefon při využití callbacku zjistit stav kreditu? Případně, je možné tohle nějak nastavit?
Vím, že roaming slouží k volání ze zahraničí. Je pochopitelný, že nelze všem vyhovět. To co jsem napsal by mohlo sloužit k inspiraci na jakou cílovou skupinu se zaměřit a případně co by jim mohlo vadit. Je fakt, že něco jsem vypustit mohl, protože sem se to nehodilo.
Vím, že roaming slouží k volání ze zahraničí. Je pochopitelný, že nelze všem vyhovět. To co jsem napsal by mohlo sloužit k inspiraci na jakou cílovou skupinu se zaměřit a případně co by jim mohlo vadit. Je fakt, že něco jsem vypustit mohl, protože sem se to nehodilo.
Kad píše:MilanMr:
Tak přemýšlím, k čemu je dobré tady psát o Vašich "rodinných poměrech", jaký to má přínos pro ostatní. Představte si, kdyby zde každý psal v podobném duchu....
Zde hledají uživatelé VoIP, a ne jen Odoriku, radu, pomoc a relevantní informace. Nejsem přesvědčen, že hledají výsledky průzkumů v rodinách.
Má-li to být jistý způsob "omluvy" Odoriku za to, že jejich nabídku neakceptujete, pak to je zase jen věc Vaše a rodiny. Ostatní to asi ani nezajímá....
Tento můj "výplod" sem možná také nepatří - omlouvám se ........