Mám tedy dilema, zda se k tomu uchýlit, byť by mě na 99 % žádný postih nečekal.
Jistý kompromis by bylo německé nomádické číslo, ale nabízí toto vůbec sipgate.de? Nebo nevíte o někom, kdo do zdarma dává?
Rozumím, je to nepříjemné jak pro toho, kdo číslo používá, tak pro toho, kdo "poskytne svoji adresu".osmdesát píše:Znám spousty absurdních nařízení, vyhlášek a zákonů, které bych bez skrupulí obešel, kdyby se mě měly týkat, ale tomu, že si Německo "chrání" svá zeměpisná čísla, celkem rozumím. Ale to je dané mou subjektivní zkušeností, kdy jsem svého času spravoval jistou evidenci a vytáčelo mě, když mi v tom druzí dělali binecTakže jsem v tomhle směru empatický.
Mám tedy dilema, zda se k tomu uchýlit, byť by mě na 99 % žádný postih nečekal.
Jistý kompromis by bylo německé nomádické číslo, ale nabízí toto vůbec sipgate.de? Nebo nevíte o někom, kdo do zdarma dává?
To podle příslušné směrnice EU už dva roky musí....vpe píše:A umoznuje snad z toho voip cisla volat na tisnovou linku???
Když jsem se o to naposledy zajímal (tak cca před 1,5-2 lety), tak existovali němečtí VOIP operátoři, kteří 112 nabízeli a jiní ne. Easybell ji tenkrát 100% nabízel.vpe píše:A umoznuje snad z toho voip cisla volat na tisnovou linku???
Co máte na mysli tím "extrémním výkladem zákona"?butrus píše: .....a to platí i pro v Česku zažitý extrémní výklad zákona v tomto případě...
No já myslím, že to by mohlo být to, když naši zákonodárci si vyloží nějakou směrnici EU až příliš přísně a přivedou ji až do absurdna na rozdíl od většiny ostatních zemí EU. Nebo z doporučení udělají příkaz a pod. EU doporučí, jak by měly vypadat výtahy (tedy na tom není nic špatné - pokud se to bude týkat jen nových výtahů), u nás, kde máme ale většinu výtahů jiných, se to vezme jako nutnost výměny a nařídí se povinná výměna výtahů do jistého data. A novináři to pak svádí na EU a nikdo se nezabývá původními pohnutkami navrhovatele.ViR píše:Co máte na mysli tím "extrémním výkladem zákona"?butrus píše: .....a to platí i pro v Česku zažitý extrémní výklad zákona v tomto případě...
A pak se nedivme, že spousta lidí včetně mne nadává na Brussel a má k EU negativní vztah. Teď mi to došlo, je to proto, že nás naší čeští politici negativně programují abychom byli co nejvíc euroskeptičtí. Je to prostě tak. Bohuželxsouku04 píše:No já myslím, že to by mohlo být to, když naši zákonodárci si vyloží nějakou směrnici EU až příliš přísně a přivedou ji až do absurdna na rozdíl od většiny ostatních zemí EU. Nebo z doporučení udělají příkaz a pod. EU doporučí, jak by měly vypadat výtahy (tedy na tom není nic špatné), u nás, kde máme ale většinu výtahů jiných, se to vezme jako nutnost výměny a nařídí se povinná výměna výtahů do jistého data. A novináři to pak svádí na EU.ViR píše:Co máte na mysli tím "extrémním výkladem zákona"?butrus píše: .....a to platí i pro v Česku zažitý extrémní výklad zákona v tomto případě...