Odorik virtuálním mobilním operátorem
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
Ovšem s tím kreditem má naprostou pravdu, protože pokud ho jednou pošlu poskytovateli služeb, tak jsou peníze jeho a vytváří mu minimálně rezervu na to, aby z toho mohl platit svým dodavatelům to dané minimum, o kterém byla řeč.
... no jo a treba mobil.cz umi nabidnout 6 mesicni platnost kreditu. Proc by to nemohl nabidnout taky Odorik?
Protože platnost bude neomezená nebo 2 roky a má být společně s voip účtem už to p Soukup kdysi psal.kubik píše:... no jo a treba mobil.cz umi nabidnout 6 mesicni platnost kreditu. Proc by to nemohl nabidnout taky Odorik?
Odorik virtuálním mobilním operátorem
Odorika chválím za jeho služby.
Už se těším, co nabídne jako virtuální operátor. Uvítal bych jednoduchou nabídku, bez paušálu, obdoba mobil.cz. Minutovou sazbu např. 1,50 - 2 Kč / 1 min. Platnost kreditu neomezeně. Varianta by mohlo být i nějaké minimální měsíční plnění, třeba 20 - 30 Kč, kde by bylo např. nastaveno, že by byla průměrná 6 měsíční útrata 100 Kč a pokud by byla nižší, tak by se měsíčně účtovala částka v úhrnné částce do této sumy, nejvýše ale oněch 20 - 30 Kč. Zde by byla výhoda, že pokud někdo 1 měsíc neprovolá nic a jiný 50 Kč, tak se to zprůměuje. Pak by mohl být Odorik ještě lepší než tarif ČD od Vodafonu - za 30 Kč měsíčně 20 minut do všech sítí.
Už se těším, co nabídne jako virtuální operátor. Uvítal bych jednoduchou nabídku, bez paušálu, obdoba mobil.cz. Minutovou sazbu např. 1,50 - 2 Kč / 1 min. Platnost kreditu neomezeně. Varianta by mohlo být i nějaké minimální měsíční plnění, třeba 20 - 30 Kč, kde by bylo např. nastaveno, že by byla průměrná 6 měsíční útrata 100 Kč a pokud by byla nižší, tak by se měsíčně účtovala částka v úhrnné částce do této sumy, nejvýše ale oněch 20 - 30 Kč. Zde by byla výhoda, že pokud někdo 1 měsíc neprovolá nic a jiný 50 Kč, tak se to zprůměuje. Pak by mohl být Odorik ještě lepší než tarif ČD od Vodafonu - za 30 Kč měsíčně 20 minut do všech sítí.
To by byla taková obdoba GoMobilu, kde se taky počítá nějaký průměr za poslední půlrok. Ale ze všech těch virtuálů mně osobně tento vyhovuje nejvíc.
Spíš jsem myslel, že dneska je nejlepší tarif ČD VFN 20 minut za 30 Kč. Minuty se ale nepřevádí. Od doby jeho zavedení se několikrát snížily propojovací poplatky, takže by i pro virtuála sazba 1,50 Kč / 1 min a účtování 1+1 s nemusel být problém. A právě ona nějaká doba s průměrnou útratou je tu, že se každý měsíc volá jinak. Optimální by bylo 1 dobít kredit a aby vydržel kredit třeba 2 roky jako je to u klasického účtu Odorika, ale nejsem si jist, zda u mobilů nejsou vyšší náklady.
nevidím do toho, ale dokud nebude ČTÚ více tlačit na pilu, tak tu žádná sláva nebude. Navíc GSM operátor má trumf a to data. Když mám za 230 korun 3GB, které potřebuju, tak můj operátor ví, že od něho nemám kam jít. Leda si koupit dualsim telefon. Nebo jít k šediváku.
Pokud nějaký virtuální nabídne lepší ceny, znamená to jediné. Že se jeho majitel konečně naučil hrát golf a přihlásil do prestižního středočeského golfového klubu
Pokud nějaký virtuální nabídne lepší ceny, znamená to jediné. Že se jeho majitel konečně naučil hrát golf a přihlásil do prestižního středočeského golfového klubu

Vězte, že záškodník nejsem a cena vašeho VOIP mě od tohoto měsíce tak překvapila, že příště si u vás koupím pro VOIP kredit.xsouku04 píše: Tohle zde určitě neproběhlo protože 0,5 Kč za MB jsem zde určitě neproneslo, protože je to hluboce pod naší nákupkou. Vypadá to jako thegrid899 byl nějaký záškodník.
Pravda je ale taková, že pokud Relax Mobil nabídne 0,5kč/min a vy 1kč/min, máte problém se zákazníky, co data chtějí a je jich hodně. No jak píšete, jste limitováni svým poskytovatelem.
Jen by mne zajímalo, proč je tak těžké s domluvit přímo s T-mobilem (nejlépe s 02) a mít ceny přímo od nich. Protože logicky GTS si přidá jistou část výdělku z výslední ceny sobě.
pardon, chtěl jsem napsat 0,50 Kč/MB a vy 1kč/MB
-
Nevím jestli to tu už padlo, ale moc Odoriku nezávidím. A kdybych byl sám v pozici šéfa, tak bych vůbec za těhle podmínek do virtála nešel. Protože jako velkou brzdu rozvoji vidím povinný paušální poplatek. Co se tak dívám okolo, tak všichni přes GTS paušál mají (nevyčítám vám to když vám ho účtují). Můj názor.
1. Je velký rozdíl když na př. u Blesku můžete "povinnou skrytou" útratu využít za služby. Přece jen platit lidem "za nic" se nechce.
2. Když bude mít virtuální část Odorika paušální platbu, tak proč nevyužívat Callback se svým stávajícím číslem
3. Opravdu je nutné hnát se za každou cenu za nejnižší minutovou sazbou. Myslím si, že ne. Chceš větší pohodlí volat přes GSM budeš mít vyšší sazbu, chceš méně pohodlí volat přes Voip budeš mít nižší sazbu.
Tím jsem chtěl říct, že jsem pro rozspuštění nákladů do vyšší sazby. Kam bude Odorik cílit? Když vezmu přímou komkurenci, tak ti účtují 39Kč/měsíc. Což u sazeb Blesku/Mobil dělá cca 16min. a mimochodem to odpovídá povinné skryté platbě u B a M 200Kč/6 = 34Kč.
1. Je velký rozdíl když na př. u Blesku můžete "povinnou skrytou" útratu využít za služby. Přece jen platit lidem "za nic" se nechce.
2. Když bude mít virtuální část Odorika paušální platbu, tak proč nevyužívat Callback se svým stávajícím číslem
3. Opravdu je nutné hnát se za každou cenu za nejnižší minutovou sazbou. Myslím si, že ne. Chceš větší pohodlí volat přes GSM budeš mít vyšší sazbu, chceš méně pohodlí volat přes Voip budeš mít nižší sazbu.
Tím jsem chtěl říct, že jsem pro rozspuštění nákladů do vyšší sazby. Kam bude Odorik cílit? Když vezmu přímou komkurenci, tak ti účtují 39Kč/měsíc. Což u sazeb Blesku/Mobil dělá cca 16min. a mimochodem to odpovídá povinné skryté platbě u B a M 200Kč/6 = 34Kč.