Já netvrdím, že TMo něco porušuje, určitě to mají posvěcené od svých právníků. Já píšu, že to není normální a měli bychom vyvinout tlak nějakým určitým směrem, aby např. ČTÚ stanovil ten závazný předpis nebo regulační opatření a tím se přinutilo TMo tento stav změnit. Taky chápu TMo, že dokud ho nic nenutí tu dobu zablokování čísla zkrátit tak ji zkracovat nebude, protože by byl sám proti sobě. Trh to nezařídí, protože 3 "velcí" drží monopol a sami od sebe nebudou proti sobě nic podnikat.ViR píše:A podle čehoMaT píše:MVNO mají mít pokud možno rovné podmínky a ne aby jim nějací MNO házeli takhle klacky pod nohy...? TMo bude oponovat, že neporušuje žádný obecně závazný předpis či regulační opatření, a bude mít bohužel pravdu. On zatím není ani povinen uzavřít s nějakým "MVNO" smlouvu, natož aby bylo dáno, co mu "musí" poskytnout.
Já jsem v oboru telekomunikací laik a neorientuji se jak přesně popsat problém, který TMo vytváří, ale kdyby někdo dal dohromady dopis s fakty co TMo virtuálům provádí a že de facto vytváří nerovné konkurenční prostředí tak jsem ochoten tento dopis za sebe odeslat na všechny zainteresované instituce a budu je urgovat, aby se tím problémem zabývali.
Dokud budeme o-fce a necháme si všechno líbit tak to tu bude furt stejné.