Pitomec píše:Vážený (protože pochybuju, že seš ženského pohlaví) Viera,
v netových diskuzích je tykání naprosto běžná věc a jestli si to ještě nezjistil, tak bych ti doporučoval odpojení od netu na stálo, protože jinak budeš mít problémy v každý diskuzi, kam vlezeš
Mimochodem když ti Odorik nevyhovuje, tak co tady vlastně pohledáváš?!

Vy nielenže ste drzý, ale eště primitívny. Mne je úplne jedno čo si Vy myslíte milý pane. Nemusím nikomu skladať účty o tom, že som žena. Pre pana majitela p. Soukupa len v krátkosti, moja dcera ma u Vás registrované toto telefonné číslo : 212 232 291. Takže len na vysvetlenie pre blbcov čo si myslia, že su zaujímavý a pritom su trapný, ako smradlavé ponožky. Veď Vaša prezývka Pitomec hovorí za všetko, blbec prvéj triedy. Viete, už mi došla trpezlivosť a žiadne hovado, ako ste Vy si nebude o mna utierať ústa. Ste na to moc sopľavý aby ste mi tykal. Mne je uplne u rity, ako sa na diskusiach pise, ale ked si diskutujuci nepraje tykanie a k tomu zena, tak ste to mal akceptovat. A nie byt neomaleny hulvat. No ved co som hovorila, je pravdou. Este ze odchadzam za pracou do zahranicia lebo niektory Cesi su arogantny, drzy narod, ktoremu ked niekto zo Slovenska povie, ze co je za cloveka tak pride tretia svetova vojna.
A ze som od rany, zato musim byt chlapom? Vazeny Pitomec, dajte sa liecit, asi ste Vy buzerant ci nejaky imbecil alebo skryty sexualny antitalent, ktory sa robi dolezity, akoby celu mudrost sveta zozral a pritom ste sprosty, ako tago. Keby som mohla naplula by som do toho Vaseho prasacieho a sprosteho ksichtu. Ak behaju taky curaci po svete, ako ste Vy mily pitomec tak sa ani nedivim, ze je na svete tolko samich zien. Pretoze Vy co prehovorite je len hummus.
Vypisujte teraz co chcete mam Vas v piiiiiiiiici. A myslite si, ze nielen ze som chlpa, ale i opica ci zirava alebo slon. Vy ste pre mna len ubohy zebrak, ktory nedokaze akceptovat nazor, ze su aj ludia, ktory nie su so sluzbami odorika spokojny.
Pekny vecer a zbohom. Ak si niekto este raz otvori svoje usta a bude nieco komentovat moju osobu tak normalne si budem na Vas stazovat. Ja som ani s jednym z Vas nepasla ani husy, ani nejebala, ani nechodila do skoly, smrdai, skurveny.