xsouku04 píše: ↑stř 20. bře 2024 16:13:17
A jaká je ta cena nad rámec toho co je v balíčku? On je to totiž docela podstatný údaj. Tarif Odepiš míval některé ceny přemrštěné, jiné zase až nesmyslně výhodné.
Ano, Odepiš měl volání do cizí sítě za 12 Kč/min. Naučil tak lidi volat jen ve vlastní síti.

Na volání jinam jsem míval pevnou linku, a poté VoIP. S Odorikem pak zpětným voláním šlo volat za přijatelnou cenu nejvýše 2 Kč (později 1,18 Kč) i z mobilu. Z toho vyplývá, že pokud VF nedá cenu volání do jiné sítě za méně než 1,50 Kč (no dobře, sneslo by se i pod dvě koruny), tak s ním jinam volat nebudu.
Další věc, že k Odepiši nešly už delší dobu připojit rozumné datové balíčky. Dříve tam člo cokoli, co bylo ve standardní nabídce pro ostatní tarify, ale jak se tarify postupně stávaly víc datové než minutové... tak Odepiš odepsali a nedali na výběr ani to, co mohly mít předplacené karty. Šel aktivovat jen balíček 1 GB za 79 Kč (nic moc, ale budiž) a pak 1,5 GB za 435 Kč (neuvěřitelné, co si řeknou za 0,5 GB navíc).
Pokud vím, ceny volání nad rámec volných jednotek nebo VF neudal ani u jiných tarifů, které ruší (Nulový, Start 100). Šlendrián? Záměr?
Každopádně jsem na ceny dal dotaz a upozornil na neúplnost a chyby ve sdělovaných informacích.
Sranda je, že na první výzvu ke sdělení ceny po mně VF chtěl přístupové heslo do zákaznického systému (nebo zabezpečené přihlášení, které ale také nefungovalo... místo do chatu mne přihlášení přesměrovalo na stránku pro správu hesel). Uvidíme, jak odpoví na druhý pokus.