Zedna píše:
Ted jsem to zkusil a skutecne to nyni funguje spravne. To jsem necekal, protoze nikde nepadla zminka o tom, ze nektere z hlasenych chyb u vypisu byly opraveny.
To CSV je potreba, protoze ne kazdy pouziva Excel/Calc, ale nekdo muze chtit tyto udaje uchovavat/zpracovavat v ciste textove podobe a navic je to velmi jednoducha uprava, jak jsem psal jinde uz export do CSV je, napr. u rychlych kontaktu.
Ta zmínka je i v tomto vlákně, stačí trochu číst:
jirka píše:Zedna píše:
V tom mem vlakne jsem uz davno popisoval mnohem vic nametu i chyb, z nichz mnohe se tykaly i vypisu hovoru.
Bohuzel nic z toho se neopravilo/nevylepsilo ani po mnoha mesicich (od dubna).
Z toho jsem docela zklaman

No trocha úcty k práci Odorika by neškodila. Tvrdit, že se nic neopravilo, je dost tvrdé. Minimálně jsou opraveny exporty výpisů hovorů do excelu a hlavně chybné počítání ve statistikách hovorů. A to si myslím, že výpisy hovorů nebyly dosud prioritou práce Odoríka. Některé Vaše náměty jsem již citoval výše a je tam podáno vysvětlení od Odorika.
Jinak CSV je možná použitelné u rychlých kontaktů, kde je cca 100 záznamů (rychlé kontakty používám dost intenzivně a zatím jsem CSV formát nepotřeboval, protože je opravdu nepřehledný), ale u výpisů je tento formát naprosto nevhodný. Pokud budete dělat výpis 300-400 řádků tak to bude nepřehledné a pro úpravy nepoužitelné. Na filtrování, třídění ,seřazování apod. je opravdu potřeba používat tabulkový formát (Excel apod.), který teda pokud by jste to opravdu potřeboval export do CSV umí. Na uchovávání záznamů vám stačí Odorik, který uchovává záznamy 2 roky zpět a například při mém počtu řádků cca 6000, kdybych to uložil do CSV, tak by se v tom nevyznal ani Einstein.
Některé nápady máte skutečně dobré, ale tento mezi ně nepatří.

Nejde o složitost úpravy, ale o použitelnost. Někdy méně znamená více.
Jo ještě - dost vašich námětů co se týče výpisů hovorů bylo již implementováno, otázka je, jak intenzivně výpisy používáte a všiml jste si toho.
Zedna píše:
vypis hovoru - ve sloupci "směr volání" se u hovoru v siti Odoriku zobrazuje chybny (opacny) smer
vypis hovoru - tisk a export tabulky nerespektuje nastaveni filtru vypisu (mam zobrazeny vypis kde obdobi=vsechny, presto tisk/export je jen ze dneska)
vypis hovoru - nekonzistentnost ve formatu cisel odkud/kam --> nekdy jsou i s mezinarodnim predcislim 00420 a nekdy bez nej
vypis a statistika hovoru - moznost zadat konkretni rok/mesic (moznost zobrazeni libovolneho celeho mesice) - stačí zadat od do