Odorik virtuálním mobilním operátorem

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
ViR

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od ViR »

Petr-II nepřihlášen píše:Posledním šestičíslím ;o)
Vy máte geo číslo, které je z rozsahu +420???790XXX až +420???799XXX? Taková snad Odorik ani nemá? :shock:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

jsou už nějáké termíny kdy by mohli dýt siky na pobočkách: At tam nemusím deně běhat děkuji
Petr-II nepřihlášen

Příspěvek od Petr-II nepřihlášen »

ViR píše:
Vy máte geo číslo, které je z rozsahu +420???790XXX až +420???799XXX? Taková snad Odorik ani nemá? :shock:
A Vy ne? ;o) sry ale ja nevím jaké čísla ma Odorik, Vy jo?

Ale jinak mě jde obecně o to, zda budou mít stávající uživatelé výhodu či možnost přednostně koupit "nějaká" čísla.
ViR

Příspěvek od ViR »

Petr-II nepřihlášen píše:
ViR píše:
A Vy ne? ;o) sry ale ja nevím jaké čísla ma Odorik, Vy jo?
No samozřejmě, že to vím. Viz https://www.ctu.cz/ctu-online/vyhledava ... id=&type=&
V tom sice nefigurují přenesená čísla (jak z Odoriku/miniTELu tak k němu), ale takové číslo, pokud si je nepřinesete, je stejně nepřidělitelné.

Takže u ČTÚ si můžete ověřit, zda je vůbec vaše přání "přidělení stejného čísla" reálné.
Petr-II neprihlasen

Příspěvek od Petr-II neprihlasen »

ViR píše: A Vy ne? ;o) sry ale ja nevím jaké čísla ma Odorik, Vy jo?
No samozřejmě, že to vím. Viz https://www.ctu.cz/ctu-online/vyhledava ... id=&type=&
V tom sice nefigurují přenesená čísla (jak z Odoriku/miniTELu tak k němu), ale takové číslo, pokud si je nepřinesete, je stejně nepřidělitelné.

Takže u ČTÚ si můžete ověřit, zda je vůbec vaše přání "přidělení stejného čísla" reálné.[/quote]

Tak těch pěkných je tam hned několik. V podstatě jsem si tam už našel to "své". Takže Odoriku, jsem klidně pro dražbu čísel.
Návštěvník

Tak to vše mám již za sebou.... Registrační značka na autě - stejná čísla, "VIP" číslo telefonů atd. Časem jsem ale přišel na jednu podstatnou skutečnost, byť mne na to známí a zkušenější hned v počátku upozorňovali, a to, že soukromí se snadno ztratí, avšak těžce získá zpět. Těmi dobře zapamatovatelnými čísly se člověk vystavuje na odiv, až pak zjistí, že si to pamatují i ti, u kterých to není až tak žádoucí.
V dnešní době telefonů a jiných chytrých věciček, které mají paměť, stejně lidé volají čísla z pamětí a ani je neznají.....

Dobře pamatovatelné číslo má možná smysl pro firmu, ale i tam je to věc diskuze. Mám zkušenost, je-li v čísle telefonu více stejných číslic jak dvě vedle sebe, pak to mnoha lidem dělá problém to vytočit (pletou se).

Přeji Vám šťastnou ruku při výběru čísla!
Petr-II neprihlasen

to Návštěvník: Podle sebe soudím tebe? Tohle na mě neplatí ...
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Návštěvník píše:Tak to vše mám již za sebou.... Registrační značka na autě - stejná čísla, "VIP" číslo telefonů atd. Časem jsem ale přišel na jednu podstatnou skutečnost, byť mne na to známí a zkušenější hned v počátku upozorňovali, a to, že soukromí se snadno ztratí, avšak těžce získá zpět. Těmi dobře zapamatovatelnými čísly se člověk vystavuje na odiv, až pak zjistí, že si to pamatují i ti, u kterých to není až tak žádoucí.
V dnešní době telefonů a jiných chytrých věciček, které mají paměť, stejně lidé volají čísla z pamětí a ani je neznají.....

Dobře pamatovatelné číslo má možná smysl pro firmu, ale i tam je to věc diskuze. Mám zkušenost, je-li v čísle telefonu více stejných číslic jak dvě vedle sebe, pak to mnoha lidem dělá problém to vytočit (pletou se).

Přeji Vám šťastnou ruku při výběru čísla!
Dík za komentář. Souhlasím. Např. já bych někdy moc pěkné číslo nechtěl. Už takhle mi volá spousta lidí ...
Také platí, že čím hezčí číslo, tím více omylů. Zvláště pokud se Vaše číslo podobá nějakému jinému pěknému firemnímu. Pěkné číslo má význam jen pro firmu.
Petr-II neprihlasen

xsouku04 píše: Dík za komentář. Souhlasím. Např. já bych někdy moc pěkné číslo nechtěl. Už takhle mi volá spousta lidí ...
Také platí, že čím hezčí číslo tím více omylů. Zvláště pokud se vaše číslo podobá nějakému jinému pěknému firemnímu. Pěkné číslo má význam jen pro firmu.

Co kdyz firma vyuziva v propagacnich materialech "slovni" cislo? Napr. slovo "BALONY", tak pro tuto firmu je "VIP" cislo 225669. Fuj, to je ale hnuse cislo? Pro koho ale? Takze panove, vse je relativni ...
Návštěvník

Petr-II neprihlasen píše:to Návštěvník: Podle sebe soudím tebe? Tohle na mě neplatí ...
Pakliže bych to psal dle Vašeho "pořekadla", pak bych nepsal nic...... Nicméně na Vaše pořekadlo asi v tomto případě pasuje "Komu není z hůry dáno, v ............"

No nic, škoda času!
Odpovědět