Vy máte geo číslo, které je z rozsahu +420???790XXX až +420???799XXX? Taková snad Odorik ani nemá?Petr-II nepřihlášen píše:Posledním šestičíslím ;o)

Vy máte geo číslo, které je z rozsahu +420???790XXX až +420???799XXX? Taková snad Odorik ani nemá?Petr-II nepřihlášen píše:Posledním šestičíslím ;o)
A Vy ne? ;o) sry ale ja nevím jaké čísla ma Odorik, Vy jo?ViR píše:Vy máte geo číslo, které je z rozsahu +420???790XXX až +420???799XXX? Taková snad Odorik ani nemá?Petr-II nepřihlášen píše:Posledním šestičíslím ;o)
No samozřejmě, že to vím. Viz https://www.ctu.cz/ctu-online/vyhledava ... id=&type=&Petr-II nepřihlášen píše:A Vy ne? ;o) sry ale ja nevím jaké čísla ma Odorik, Vy jo?ViR píše:Vy máte geo číslo, které je z rozsahu +420???790XXX až +420???799XXX? Taková snad Odorik ani nemá?Petr-II nepřihlášen píše:Posledním šestičíslím ;o)
No samozřejmě, že to vím. Viz https://www.ctu.cz/ctu-online/vyhledava ... id=&type=&ViR píše: A Vy ne? ;o) sry ale ja nevím jaké čísla ma Odorik, Vy jo?
Dík za komentář. Souhlasím. Např. já bych někdy moc pěkné číslo nechtěl. Už takhle mi volá spousta lidí ...Návštěvník píše:Tak to vše mám již za sebou.... Registrační značka na autě - stejná čísla, "VIP" číslo telefonů atd. Časem jsem ale přišel na jednu podstatnou skutečnost, byť mne na to známí a zkušenější hned v počátku upozorňovali, a to, že soukromí se snadno ztratí, avšak těžce získá zpět. Těmi dobře zapamatovatelnými čísly se člověk vystavuje na odiv, až pak zjistí, že si to pamatují i ti, u kterých to není až tak žádoucí.
V dnešní době telefonů a jiných chytrých věciček, které mají paměť, stejně lidé volají čísla z pamětí a ani je neznají.....
Dobře pamatovatelné číslo má možná smysl pro firmu, ale i tam je to věc diskuze. Mám zkušenost, je-li v čísle telefonu více stejných číslic jak dvě vedle sebe, pak to mnoha lidem dělá problém to vytočit (pletou se).
Přeji Vám šťastnou ruku při výběru čísla!
xsouku04 píše: Dík za komentář. Souhlasím. Např. já bych někdy moc pěkné číslo nechtěl. Už takhle mi volá spousta lidí ...
Také platí, že čím hezčí číslo tím více omylů. Zvláště pokud se vaše číslo podobá nějakému jinému pěknému firemnímu. Pěkné číslo má význam jen pro firmu.
Pakliže bych to psal dle Vašeho "pořekadla", pak bych nepsal nic...... Nicméně na Vaše pořekadlo asi v tomto případě pasuje "Komu není z hůry dáno, v ............"Petr-II neprihlasen píše:to Návštěvník: Podle sebe soudím tebe? Tohle na mě neplatí ...