Odorik virtuálním mobilním operátorem

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
Kristovec

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od Kristovec »

Ja taky myslim,ze supercislo je spise asi pro firmy,nez soukrome.
Taky jsem kdysi touzil ohromovat tech par lidi,co mam,necim extra,
ale k cemu to,kdyz si ulozi jmeno,a to se jim objevi na mobilu misto cisla.
Je to nanic. Jen premyslim,kdo asi je stastnym maitelem Vodafonackeho cisla
777 777 777. To je numero,ze?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Kristovec píše:Ja taky myslim,ze supercislo je spise asi pro firmy,nez soukrome.
Taky jsem kdysi touzil ohromovat tech par lidi,co mam,necim extra,
ale k cemu to,kdyz si ulozi jmeno,a to se jim objevi na mobilu misto cisla.
Je to nanic. Jen premyslim,kdo asi je stastnym maitelem Vodafonackeho cisla
777 777 777. To je numero,ze?
Zavolejte a zeptejte se :) Určitě má takových telefonátu po více :)

Volané číslo neexistuje, nikdo neměl tu odvahu si jej pořídit.
Kabek

Příspěvek od Kabek »

Kdysi, je to už dávno (pravěk telefonování), jsem měl v HK telefon 44440, v Pardubicích 33233 a jiná podobná. No, v té době to mělo možná trochu smysl, protože nebyly u telefonů paměti (jediná paměť na tel. čísla byl mozek nebo maličký telefonní seznam - zápisník), číselnice byly pouze rotační atd. Dnes, v době "neomezených možností", už nikdo nezná z paměti žádná čísla - vše je v paměti pod jménem, názvem atd. - žádná čísla.....
Každá doba a každá technika má svá pro a proti. Telefonní číslo složené skoro ze stejných číslic je jen pro zlost! Na to musí ale každý uživatel takového čísla přijít sám!

Tomu dotyčnému, co má zájem o to "VIP" číslo od Odoriku, co si snad vybral, mu je lze jen přát. Na zkušenosti jiných (viz příspěvky předešlé) asi nechce slyšet, ať si to vyzkouší. Však Odorik alespoň získá "drobné" za to číslo......Já bych ale zavedl, že případná změna takového čísla na "normální" bude za stejný poplatek!

"Kdo platí, tak poroučí!" Nechť si každý za "peníz" vybere, co je mu po mysli i po rozumu.......
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

xsouku04 píše:
Návštěvník píše:Tak to vše mám již za sebou.... Registrační značka na autě - stejná čísla, "VIP" číslo telefonů atd. Časem jsem ale přišel na jednu podstatnou skutečnost, byť mne na to známí a zkušenější hned v počátku upozorňovali, a to, že soukromí se snadno ztratí, avšak těžce získá zpět. Těmi dobře zapamatovatelnými čísly se člověk vystavuje na odiv, až pak zjistí, že si to pamatují i ti, u kterých to není až tak žádoucí.
V dnešní době telefonů a jiných chytrých věciček, které mají paměť, stejně lidé volají čísla z pamětí a ani je neznají.....

Dobře pamatovatelné číslo má možná smysl pro firmu, ale i tam je to věc diskuze. Mám zkušenost, je-li v čísle telefonu více stejných číslic jak dvě vedle sebe, pak to mnoha lidem dělá problém to vytočit (pletou se).

Přeji Vám šťastnou ruku při výběru čísla!
Dík za komentář. Souhlasím. Např. já bych někdy moc pěkné číslo nechtěl. Už takhle mi volá spousta lidí ...
Také platí, že čím hezčí číslo, tím více omylů. Zvláště pokud se Vaše číslo podobá nějakému jinému pěknému firemnímu. Pěkné číslo má význam jen pro firmu.
Přesně z těchto důvodů jsem kdysi upustil od lákavého čísla 533 534 535 / 533 534 533, o což jsem měl zájem.
Petr-II

Příspěvek od Petr-II »

Petr-II neprihlasen píše:
xsouku04 píše: Dík za komentář. Souhlasím. Např. já bych někdy moc pěkné číslo nechtěl. Už takhle mi volá spousta lidí ...
Také platí, že čím hezčí číslo tím více omylů. Zvláště pokud se vaše číslo podobá nějakému jinému pěknému firemnímu. Pěkné číslo má význam jen pro firmu.
Petr-II nepřihlášen píše:Budou mít stávající zákazníci přednost při výběru GSM čísla? Nabídnete stávajícím zákazníkům přednostně "jejich" čísla pod GSM?
Co kdyz firma vyuziva v propagacnich materialech "slovni" cislo? Napr. slovo "BALONY", tak pro tuto firmu je "VIP" cislo 225669. Fuj, to je ale hnuse cislo? Pro koho ale? Takze panove, vse je relativni ...
Zda se Vam napr. me "VIP" cislo 225669 dost "VIP". Ja nevim co tu porad resite? Muj puvodni dotaz znel "
Petr-II nepřihlášen píše:Budou mít stávající zákazníci přednost při výběru GSM čísla? Nabídnete stávajícím zákazníkům přednostně "jejich" čísla pod GSM?
"

Nevim co stale resite a podsouvate me podle Vaseho mineni Vase "VIP cisla. Zda se mi, ze tu anonymni Navstevnik rouzpoutal zcela zbytecny flame a Vy mu na tu jeho hru skocili.
Kabek

Příspěvek od Kabek »

Prosím někoho z ODORIK o vyjádření. Ptám se již po 4x. Koupil jsem od Vás "VIP" číslo pro pevnou a rád bych si koupil i "VIP" číslo (stejné) pro mobil. Každý nemůže dojít na Vaše prodejny a ...

Tolik příspěvek od toho samého člověka z rána...... Obrázek, snad i názor, nechť si každý udělá sám...........

(Ješitnost je dobrá vlastnost!!!)
Petr-II

Příspěvek od Petr-II »

Oranžová barva by tam nebyla? Já fakt nechápu o co Vám jde. Ano, koupil jsem si číslo od ODORIKu za 200,- které oficiálně nabízel. Pro mne a asi i pro ODORIK to bylo "VIP" číslo, když ho nabízel za 200,- oproti ostatním za 10,- Kč. Ano, ptal jsem se 4x (protože jsem 3x nedostal odpověď) zda bude taková možnost i pro GSM, zda budou mít stávající uživatelé přednost.

Použiji copy-paste "Obrázek, snad i názor, nechť si každý udělá sám...........

(Ješitnost je dobrá vlastnost!!!)"
JPT

Příspěvek od JPT »

Tak číslo 225669 asi na mobil nepujde, ale tak neviděl bych problém, když si někdo chce vybrat číslo a chce za to zaplatit - mu to umožnit. Pokud je to časově náročnější než vybrání čísla v síti Odorik, tak bych mu navrhl cenu "výběr VIP čísla" + "náklady navíc" a když s tím bude zákazník souhlasit, tak by neměl být problém...
Petr-II

Příspěvek od Petr-II »

JPT píše:Tak číslo 225669 asi na mobil nepujde, ale tak neviděl bych problém, když si někdo chce vybrat číslo a chce za to zaplatit - mu to umožnit. Pokud je to časově náročnější než vybrání čísla v síti Odorik, tak bych mu navrhl cenu "výběr VIP čísla" + "náklady navíc" a když s tím bude zákazník souhlasit, tak by neměl být problém...
Já jen chtěl ukázat, že "VIP" číslo je pro každého jiné. Proto jsem také uvedl příklad, ze kterého to číslo vzniklo. Neříkám, že zrovna toto číslo je to, které chci. I to VIP uvádím stále v uvozovkách.
"Co kdyz firma vyuziva v propagacnich materialech "slovni" cislo? Napr. slovo "BALONY", tak pro tuto firmu je "VIP" cislo 225669. Fuj, to je ale hnuse cislo? Pro koho ale? Takze panove, vse je relativni ..."
zavolejte si na číslo 800 BALONY a zrovna si objednejte let, mají teď slevy. A nebojte, nemám s firmou nic společného, takže z toho nic mít nebudu.
Naposledy upravil(a) Petr-II dne úte 23. črc 2013 21:46:54, celkem upraveno 1 x.
Kabek

Příspěvek od Kabek »

Myslíte, že to je o barvě?! Asi sotva, co?

Vy jste Petr-II a ten Petr-II nepřihlášen jste také? Nebo si jen někdo malinko přihřívá polívčičku? O nic nejde! Každý jsme ňák šáhnutej.... Já na to snad budu mít i papír, jestli se dá někde koupit, a pak jsem jako poslanci - beztrestný!

Nic ve zlém. Ať jste ten či ten, určitě Vás nepraštíme... Jen nás tady pár jedinců, možná krapítko, ale opravdu jen nepatrně, Vám chtělo pomoci a uchránit Vás od občasných problémů s "pěknými" čísly. Věřte tomu, že nám všem zde to může být, a asi i je, zcela lhostejné. Jo, to tak někdy bývá - i dobrý úmysl se dá vyložit blbě....

Tak Vám, ať jste jeden nebo dva, přeji klidný zbytek dne, možná prázdnin, pěkné léto a hlavně - pohodu!
Odpovědět