MaxVS píše:
Pro mě další diskuze už nemají moc smysl, co jsem chtěl napsat, to jsem napsal. Teď počkám 14 dní, jestli dojde k nějaké úpravě stránek a vyřešení roamingu, pokud ne, nechám Odorika svému osudu a vyberu si jiného operátora.
Takhle rychle to opravdu urcite nebude, a uz vubec ne ten roaming ...
Takove veci trvaji ne dny (14), ale minimalne tydny spis mesice, po te co to avizovali lide od Odorika.
Vim o cem mluvim, protoze spusteni roamingu u Odorika se puvodne planovalo do konce roku, pak v lednu, pak ...
takze je videt, ze to neni az tak jednoduche a terminy se stale posunuji. Uz se to ale blizi ...
Presto bych doporucoval pockat na Odorika, urcite nebudete litovat.
Ja jsem spokojenym VOIP klientem Odorika jiz nekolik let a privedl jsem k Odorikovi (VOIP) i nekolik dalsich lidi
a urcite by nemela byt nejdulezitejsim rozhodovacim kriteriem pro vyber VOIP/mobilniho operatora podoba jeho hlavni webove stranky.
I kdyz souhlasim, ze by se dalo leccos na te hlavni strance vylepsit, jak uvadel napr. srsen nebo jpt a jini ...
tzn. obecne nesnazit se cpat na hlavni stranku co nejvic informaci, ale spis aby to byl prehledny rozcestnik
jen s nekolika vypichnutymi konkretnimi reklamnimi udaji i primo na hlavni strance.
Napr. ty zpusoby platby jsou podle mne zcela jasnou ukazkou, co by na hlavni strance byt nemelo.
Pozn: SIM od nich (zatim) nemam protoze:
- nenabizeji premium SMS (napr. velmi uzitecne SMS jizdenky)
- nemaji (zatim) roaming
- maji celkem vysoke vstupni poplatky (za SIM/aktivaci/zalohu i za prenos cisla)
- nemaji nejnizsi cenu za kB (nyni jsem u jineho virtuala s nizsi cenou za kB)
Ale situaci na poli Odorika jako virtuala pozorne sleduji a zcela nevylucuji, ze mozna v budoucnu k nemu neprejdu (uvidime...),
protoze je videt, ze opravdu neustale sve sluzby (i VOIP i GSM) rozsiruji a vylepsuji.
Odorika povazuji za velice ferovou a seriozni firmu, narozdil od nekterych jinych virtualu
a i ja jsem se diky jejich strankam/navodum/popisum/foru (do)vzdelal v oblasti VOIP telefonie,
za odmenu jsem jim pak privedl tech nekolik zakazniku na me doporuceni a nekterym jsem i pomahal s nastavovanim.
Takze at se Odorikovi dari a at ma co nejvic spokojenych klientu, uplne kazdemu se ale samozrejme nikdy nezavdeci, to je jasne.