Odorik bude virtuální mobilní operátor
Re: Odorik bude virtuální mobilní operátor
Mne se otrocina pravidelnych mesicnich pausalu (a vubec pravidelnych povinnych plateb) nelibi. Teto hnusne otrociny se snazim zbavit vsemi moznymi prostredky. Momentalne mam SIM od Blesku. Pokud u Odoriku bude SIM s pausalem, pak zustavam u Blesku, abych se vyhnul otrocine.
Jak je to o Blesku a Mobilu s přeposíláním emailů na telefon? Já teď mám Vodagone předplacenku a protože mi těch mailů v SMS chozí fakt hodně, z toho to důvodu u nich furt zůstávám.
-
Vemte to z pohledu zákazníka ne společnosti (Odoriku)
Když mubu muset platit paušál, tak z toho něco má Odorik (i když mu to pokryje asi jeho náklady co mu naúčtuje např. GTS). Ovšem co z toho budu mít já jako zákazník, který utrácí peníze. Za tech např. 30Kč za které nebudu mít nic (ano asi účtování 1+1 a asi nižší sazbu 1,50Kč?) My to nevíme. Ale berte do úvahy ostatní diskutující, že potom to už není předplacená karta, ale paušál s potencionálně nižšší sazbou. Ovšem věřím, že jsou tací, kteří nebudou chtít platit nějaký paušál a spokojí je s jiným virtuálem.
Když mubu muset platit paušál, tak z toho něco má Odorik (i když mu to pokryje asi jeho náklady co mu naúčtuje např. GTS). Ovšem co z toho budu mít já jako zákazník, který utrácí peníze. Za tech např. 30Kč za které nebudu mít nic (ano asi účtování 1+1 a asi nižší sazbu 1,50Kč?) My to nevíme. Ale berte do úvahy ostatní diskutující, že potom to už není předplacená karta, ale paušál s potencionálně nižšší sazbou. Ovšem věřím, že jsou tací, kteří nebudou chtít platit nějaký paušál a spokojí je s jiným virtuálem.
Další možnost je zainvestovat i do horšího chytrého telefonu a u mobil.cz máš za dobíjení nějaká data, ty bohatě budou stačit na stahování pošty přímo z netu.Návštěvník píše:Jak je to o Blesku a Mobilu s přeposíláním emailů na telefon? Já teď mám Vodagone předplacenku a protože mi těch mailů v SMS chozí fakt hodně, z toho to důvodu u nich furt zůstávám.

Hm, tak to jsem nečekal, že se to pohne tak rychle...........nunyf píše:http://mobilenet.cz/clanky/dalsi-virtua ... obil-11881 Tady jeluky píše:myslím, že pod 2,50 v prvním kole nepůjdou (nikdo nepůjde). To spíš volání ve vlastní síti za korunu
To ovšem vyžaduje zejména pobyt v místě, kde je dostatečné pokrytí signálem. To je VELMI zásadní rozdíl. SMS funguje i tam, kde se už nedá ani hovořit, u datových přenosů je to naopak; ne všude, kde jde hovořit, fungují i slušně data.paty07 píše:stahování pošty přímo z netu.
Sorry, ale nějaký letáček můžou klidně hodit do všech poštovních schránek nebo jako přílohu třeba do novin. A že by někdo neodolal jenom proto, že se ve vyúčtování objeví další cár papíru s nějakou nabídkou, to se mně moc nezdá. Možná ti, kteří budou mít přeplatek, tak si samou radostí hned objednají telefon od ČEZ, ale ti ostatní sotva...nunyf píše:3milionům protože ji bude nabízet jenom svým odběratelům kterých je zhruba tolik a jestliže u faktury za energii vám příhodí letáček s opravdu výhodnou nabídkou,kolik myslíte že jich odolá i když mu spousta lidí nemůže přijit na jméno.Peníze jsou vždy na 1 mistě.Pitomec píše:Proč zrovna 3 miliónům zákazníků? Vztah odběratele el. energie a volání pod hlavičkou stejné firmy přece nemá žádnou souvislost. Jedině čím větší odběr, tím nižší cena za volání
No na stáhnutí pošty do klienta je potřeba malé množství dat, to by se dalo protlačit i v místě se špatným signálem přes GPRS. Gmail klient v androidu funguje v pohodě, sice pomalu, ale i na internetu po FUPce od T-mobile.Návštěvník píše: To ovšem vyžaduje zejména pobyt v místě, kde je dostatečné pokrytí signálem. To je VELMI zásadní rozdíl. SMS funguje i tam, kde se už nedá ani hovořit, u datových přenosů je to naopak; ne všude, kde jde hovořit, fungují i slušně data.
U "prdu do vody" a "b-mobile" je ta informační sms pouze jedna. U prvního je e-mail pevně daný číslem. U druhého taky, akorát se to musí v uživatelském profilu aktivovat. Předpokládám, že u virtuálních potomků to bude velice podobné. Jestli to momentálně nenabízí tak si to lidé brzy vynutí.Návštěvník píše:Jak je to o Blesku a Mobilu s přeposíláním emailů na telefon? Já teď mám Vodagone předplacenku a protože mi těch mailů v SMS chozí fakt hodně, z toho to důvodu u nich furt zůstávám.
V době kdy je mobilní trh skoro nasycen je pozice virtuálu trochu složitá tam už jde jenom o přetahování klientů velké trojky a 15 virtuálu je až moc. Na Slovensku už skončili 2 z 5ti pro nezájem klientů.Takže ti kteří přecházejí i s číslem by si měli dát velký pozor aby nakonec o něj nepřišli a hodně opatrně vybírat.Jinak budiž vám útěchou že s tou kartičkou od simky která vám zůstane tak se s ní dobře sádrují menší dirky v omítce,dají se použít i nabíjecí kupóny.