Odorik bude virtuální mobilní operátor

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
Návštěvník

Re: Odorik bude virtuální mobilní operátor

Příspěvek od Návštěvník »

Mne se otrocina pravidelnych mesicnich pausalu (a vubec pravidelnych povinnych plateb) nelibi. Teto hnusne otrociny se snazim zbavit vsemi moznymi prostredky. Momentalne mam SIM od Blesku. Pokud u Odoriku bude SIM s pausalem, pak zustavam u Blesku, abych se vyhnul otrocine.
Návštěvník

Jak je to o Blesku a Mobilu s přeposíláním emailů na telefon? Já teď mám Vodagone předplacenku a protože mi těch mailů v SMS chozí fakt hodně, z toho to důvodu u nich furt zůstávám.
tom_speedy

Příspěvek od tom_speedy »

Vemte to z pohledu zákazníka ne společnosti (Odoriku)

Když mubu muset platit paušál, tak z toho něco má Odorik (i když mu to pokryje asi jeho náklady co mu naúčtuje např. GTS). Ovšem co z toho budu mít já jako zákazník, který utrácí peníze. Za tech např. 30Kč za které nebudu mít nic (ano asi účtování 1+1 a asi nižší sazbu 1,50Kč?) My to nevíme. Ale berte do úvahy ostatní diskutující, že potom to už není předplacená karta, ale paušál s potencionálně nižšší sazbou. Ovšem věřím, že jsou tací, kteří nebudou chtít platit nějaký paušál a spokojí je s jiným virtuálem.
paty07

Příspěvek od paty07 »

Návštěvník píše:Jak je to o Blesku a Mobilu s přeposíláním emailů na telefon? Já teď mám Vodagone předplacenku a protože mi těch mailů v SMS chozí fakt hodně, z toho to důvodu u nich furt zůstávám.
Další možnost je zainvestovat i do horšího chytrého telefonu a u mobil.cz máš za dobíjení nějaká data, ty bohatě budou stačit na stahování pošty přímo z netu. ;)
luky

Příspěvek od luky »

nunyf píše:
luky píše:myslím, že pod 2,50 v prvním kole nepůjdou (nikdo nepůjde). To spíš volání ve vlastní síti za korunu
http://mobilenet.cz/clanky/dalsi-virtua ... obil-11881 Tady je
Hm, tak to jsem nečekal, že se to pohne tak rychle...........
Návštěvník

paty07 píše:stahování pošty přímo z netu. ;)
To ovšem vyžaduje zejména pobyt v místě, kde je dostatečné pokrytí signálem. To je VELMI zásadní rozdíl. SMS funguje i tam, kde se už nedá ani hovořit, u datových přenosů je to naopak; ne všude, kde jde hovořit, fungují i slušně data.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

nunyf píše:
Pitomec píše:Proč zrovna 3 miliónům zákazníků? Vztah odběratele el. energie a volání pod hlavičkou stejné firmy přece nemá žádnou souvislost. Jedině čím větší odběr, tím nižší cena za volání :-)
3milionům protože ji bude nabízet jenom svým odběratelům kterých je zhruba tolik a jestliže u faktury za energii vám příhodí letáček s opravdu výhodnou nabídkou,kolik myslíte že jich odolá i když mu spousta lidí nemůže přijit na jméno.Peníze jsou vždy na 1 mistě.
Sorry, ale nějaký letáček můžou klidně hodit do všech poštovních schránek nebo jako přílohu třeba do novin. A že by někdo neodolal jenom proto, že se ve vyúčtování objeví další cár papíru s nějakou nabídkou, to se mně moc nezdá. Možná ti, kteří budou mít přeplatek, tak si samou radostí hned objednají telefon od ČEZ, ale ti ostatní sotva...
paty07

Příspěvek od paty07 »

Návštěvník píše: To ovšem vyžaduje zejména pobyt v místě, kde je dostatečné pokrytí signálem. To je VELMI zásadní rozdíl. SMS funguje i tam, kde se už nedá ani hovořit, u datových přenosů je to naopak; ne všude, kde jde hovořit, fungují i slušně data.
No na stáhnutí pošty do klienta je potřeba malé množství dat, to by se dalo protlačit i v místě se špatným signálem přes GPRS. Gmail klient v androidu funguje v pohodě, sice pomalu, ale i na internetu po FUPce od T-mobile.
enigmatic

Příspěvek od enigmatic »

Návštěvník píše:Jak je to o Blesku a Mobilu s přeposíláním emailů na telefon? Já teď mám Vodagone předplacenku a protože mi těch mailů v SMS chozí fakt hodně, z toho to důvodu u nich furt zůstávám.
U "prdu do vody" a "b-mobile" je ta informační sms pouze jedna. U prvního je e-mail pevně daný číslem. U druhého taky, akorát se to musí v uživatelském profilu aktivovat. Předpokládám, že u virtuálních potomků to bude velice podobné. Jestli to momentálně nenabízí tak si to lidé brzy vynutí.
nunyf

Příspěvek od nunyf »

V době kdy je mobilní trh skoro nasycen je pozice virtuálu trochu složitá tam už jde jenom o přetahování klientů velké trojky a 15 virtuálu je až moc. Na Slovensku už skončili 2 z 5ti pro nezájem klientů.Takže ti kteří přecházejí i s číslem by si měli dát velký pozor aby nakonec o něj nepřišli a hodně opatrně vybírat.Jinak budiž vám útěchou že s tou kartičkou od simky která vám zůstane tak se s ní dobře sádrují menší dirky v omítce,dají se použít i nabíjecí kupóny.
Odpovědět