Čísla 14112 a14116 jsem neznal, nedá se ale na ně dovolat ani normálně nani např. z 802. Čísla 822 zablokujeme, protože cena by jinak musela být nepřiměřená.Tazatel píše:A ještě by mne zajímalo, proč není možné se dovolat s GSM sítě Odorik na čtrnáctkové linky například 14112 - přesný čas, 14116 - informace o počasí atd. ?
A ještě se chci utvrdit, jestli je to správně účtováno a jestli tomu dobře rozumím, takže pokud bych volal ze sítě GSM odorik na jakékoliv mobilní číslo v síti GSM odorik tak volání mám za 0,59 Kč/min ale do jiných sítí je to za 1,69 Kč/min ? Přeci jen bych se přimlouval za nějaký detailnější ceník hovorů který byste mohli vyvěsit někde ve fóru.
A dále by mne zajímalo, jak je to možné, že ze sítě GSM Odorik lze volat na přístupová telefonní čísla virtuálních volacích karet předčíslí +420 822 xxx xxx Myslel jsem si, že z mobilu je to všeobecně neakceptovatelné a tudíž pro operátory nákladně nevýhodné. To by mne zajimalo. Přeji hezký den.
Co se týče prefixů +42093 a +42096 tak ty jsem přejmenoval na Česká rep. - zázn. sl. - tedy tam platí cena 2 Kč + internetová cena tedy 2,59 Kč/min.