Odorik bude virtuální mobilní operátor

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
slevoman

Re: Odorik bude virtuální mobilní operátor

Příspěvek od slevoman »

internet v mobilu opravdu nepotřebuji až to bude jako v Jižní Koreji tak ano ale kvalita internetu u nás stojí za starou bačkoru na dálnici to nefrčí ani v Hrachově to nejde
jinak volaní za 1kč bez placení internetu za data a obyčejný telefon za volání do všech sítí za 1 Kč a víkendy na pevnou a pevné zdarma to je opravdu bomba protože nevím jesteli umíte počítat 60/60 je 1 KČ do všech sítí za minutu a odorik callback 2 kč a po vyčerpání minut budu volat přes odorika samozřejmě 2 kč to je taky bomba
martin777 píše:Pitomec: přesně, navíc určitě tam nemá k tomu internet v mobilu a ještě se musel uvázat na 2 roky. :roll: :cry:
martin777

Příspěvek od martin777 »

jako v Jižní Koreji to tu asi jen tak nebude a čekat na tuhle spásu je trochu zcesný. :) .Ok,když se vejdete do 60 minut tak fajn, pokud ne, minuta stojí 5,60 Kč :shock: ,dál taky počítejte učtování 60+30, což vám navíší cenu o 20%.Já budu raději volat s Odorikem než se upisovat ďáblu na 2 roky. ;)
slevoman píše:internet v mobilu opravdu nepotřebuji až to bude jako v Jižní Koreji tak ano ale kvalita internetu u nás stojí za starou bačkoru na dálnici to nefrčí ani v Hrachově to nejde
jinak volaní za 1kč bez placení internetu za data a obyčejný telefon za volání do všech sítí za 1 Kč a víkendy na pevnou a pevné zdarma to je opravdu bomba protože nevím jesteli umíte počítat 60/60 je 1 KČ do všech sítí za minutu a odorik callback 2 kč a po vyčerpání minut budu volat přes odorika samozřejmě 2 kč to je taky bomba
martin777 píše:Pitomec: přesně, navíc určitě tam nemá k tomu internet v mobilu a ještě se musel uvázat na 2 roky. :roll: :cry:
luky

Příspěvek od luky »

Vodafone se hodně zhoršil. I když pořád má daleko do nechutných praktik O2. Je to škoda, asi firma dostala nějakého nového "managera". Vykáže sice krátkodobé zisky, ale u mě si zhoršil Vodafone reputaci.

Lidi, když už musíte využívat služeb GSM operátorů, neostýchejte se říct si o pořádné slevy - sleva 50% není nic přehnané. Toto nikdo za vás neudělá.
Nebo přejděte k Odorikovi a nebudete už ti pasivní - naopak vždy můžete přispět s nějakým nápadem. Hodně věcí se tady za poslední rok změnilo, narozdíl od GSM operátorů, vždy k pozitivnímu pro zákazníka.
konrad

Příspěvek od konrad »

xsouku04 píše:Přesné datum zahájení služby není ještě známé, je možné, že služba bude k dispozici již na přelomu dubna/května, je ale spíše pravděpodobné, že se to o několik měsíců zpozdí. Nezáleží to totiž jen na nás.
Vzhledem ke zhoršujícím se podmínkám u Vodafone bych sobě i Odoriku přál aby se stal virtuálem už od dubna abych k němu mohl od VF přejít bez sankcí. Každopádně s nástupen virtuálů, domnívám se, zesílí nynější skrytý boj proti IP telefonii. Pak by i pro Odorik mohla být tato služba kontraproduktivní. K tomu směřovala otázka zda stávající služby Odorik zůstanou jak jsou...?
Naposledy upravil(a) konrad dne čtv 14. úno 2013 18:37:58, celkem upraveno 1 x.
martin777

Příspěvek od martin777 »

luky: ano potvrzuju zhoršení u Vodafona. Já si i o slevu řek, ale nedostal jsem víc jak 50% . Vodník už to nedává jen tak. Jedině bych fakt musel vygenerovat kod a to taky nejni jistota, že něco nabídnou.Vědí moc dobře o konkurenci a taky vědí,že nejni zatim moc v GSM z čeho vybírat.Tak proto taky doufám v Odorika, protože chci podpořit lidi,kteří přinesli do ČR levnější telefonování. Zlodějský účtování O2 podporovat nebudu. :x
v6ak

Příspěvek od v6ak »

slevoman: To je otázka, jaké budou ve skutečnosti ceny. Zatím jsme se nic nedozvěděli. Čekal bych, že to bude o méně než korunu dražší než volání přes data. Stejnou cenu jako přes data nečekám a při ceně jako přes callback by to nemělo moc smysl. Tedy volání na mobil za cca 1.50 CZK / min. V rámci Odorika možná za 0.50 CZK / min.

Data si moc odhadnout netroufám.

Berte to jako jen můj odhad z veřejně dostupných informací. Zákulisní informace nemám.

luky: Zkusil jsem. Vodafone se pro změnu neostýchá odkázat mě na oficiální ceník. Co už, nakonec jim platím skoro o 100% méně, protože to hlavní jsem si objednal jinde.
martin777

Příspěvek od martin777 »

v6ak: taky jsem to u Vodníka zredukoval jen na to nejnutnější a vyčkávám. :? 8-)
slevoman

Příspěvek od slevoman »

ne já budu platit max 2 Kč protože až nebudu mít volné minuty tak budu volat přes callback mám ještě Vodafone a pak budu volat za 2 Kč ať si o2 účtuje volám přes odorika za 2 kč tuje třeba 99 za minutu protože využiji jenom volné minuty a pak už má o2 smůlu a d ta
martin777 píše:jako v Jižní Koreji to tu asi jen tak nebude a čekat na tuhle spásu je trochu zcesný. :) .Ok,když se vejdete do 60 minut tak fajn, pokud ne, minuta stojí 5,60 Kč :shock: ,dál taky počítejte učtování 60+30, což vám navíší cenu o 20%.Já budu raději volat s Odorikem než se upisovat ďáblu na 2 roky. ;)
slevoman píše:internet v mobilu opravdu nepotřebuji až to bude jako v Jižní Koreji tak ano ale kvalita internetu u nás stojí za starou bačkoru na dálnici to nefrčí ani v Hrachově to nejde
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

konrad píše:
Pitomec píše:Zloděje z O2 opravdu ne! :(
Dneska si clovek nevybere. Vodafone meni podminky tak ze velka trojka bude srovnana. Uz ted zmenil odmenu za dva roky na trest na dalsi dva roky.
Krom toho lidi bez smlouvy budou uz nebudou moci odejit tak snadno jako dnes. Nové Všeobecné podmínky budou publikovány 1.3. s platností od 1.4.
Jenom čekám, až se ty nové VOP objeví na jejich webu a pokud tam bude něco, s čím nesouhlasím, tak jim dám po skoro 13 letech výpověď.
Zedna

Příspěvek od Zedna »

v6ak píše:slevoman: To je otázka, jaké budou ve skutečnosti ceny. Zatím jsme se nic nedozvěděli. Čekal bych, že to bude o méně než korunu dražší než volání přes data. Stejnou cenu jako přes data nečekám a při ceně jako přes callback by to nemělo moc smysl. Tedy volání na mobil za cca 1.50 CZK / min. V rámci Odorika možná za 0.50 CZK / min.
Neni treba zadne zakulisni informace, staci zdravy rozum.
Vase odhady jsou dost mimo, prectete si muj predchozi odhad v tomto vlakne, jenz byl potvrzen i pracovnikem Odorika.
Odorik jako virtual dostane od GSM operatora velkoobchodni nabidku, ktera bude skvela oproti soucasnym klasickym cenikum GSM operatoru,
ovsem v zadnem pripade nebude mozne ji srovnavat s internetovymi cenami ani cenami sedivek.

S tim callbackem take nemate pravdu. I pokud by ceny virtuala byly stejne jako je cena callbacku u VOIP operatora (nebo zhruba kolem teto ceny),
tak to bude skvela zprava, protoze uz nebude nutne pro tyto ceny slozite navazovani callback hovoru pomoci aplikaci/prozvaneni/internetu/SMS apod.

Prosim zustante aspon trosku v realite/nohama na zemi!
Ja uz se na Odorika VELMI tesim a drzim palce!!!
Odpovědět