Odorik na prodej není. On by ani pro případného kupce neměl cenu, protože způsob jakým pracujeme moc nezapadá do žádného běžného marketingového plánu... To ale neznamená, že nemá potenciál, nicméně změna majitele by to nejspíš zabila.Freund píše:Vkládál jsem velké naděje se vstupem virtuálů na mobilní trh, ale výsledek je velké zklamání. Nabídky "pseudovirtuálů" fungujících pod GTS jsou hrozné. A lepší to asi nebude ani u jiných fungujících pod jinými opy. V každém případě, pán bůh zaplať, že funguje voip a call back, takže zůstávám u svého super "výhodného" Twist tarifu za 5,90, ale s platností kreditu 1 roku a všemi vymoženostmi tízons. Suma sumárum, na virtuály kašlu. Akorát mě teď znepokojila zpráva, že kyslík hromadně kupuje firmy poskytující regionální wifi a nekdě jsem se dočetl, že i Odorik je na prodej.....
Odorik bude virtuální mobilní operátor
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odorik bude virtuální mobilní operátor
To už jsme u jednoho z pohledu zákazníků svého času špičkového VoIP operátora zažili, jak to dopadne, když "rodinnou firmu" koupí někdo velký, se zcela odlišnou podnikatelskou filozofií, vyzobe rozinky a vše začne řídit "manažersky" a s orientací na maximalizaci zisku pro akcionáře...xsouku04 píše:Odorik na prodej není. On by ani pro případného kupce neměl cenu, protože způsob jakým pracujeme moc nezapadá do žádného běžného marketingového plánu... To ale neznamená, že nemá potenciál, nicméně změna majitele by to nejspíš zabila.
bodlák píše:ve 3G slotu mi stačí Twist on line na voip volání a v edge Voda předplacenka...která třeba zešílí a bude mít 7kaček/2.50 do všech sítí...leccos se od července přihodí....
3,50 Kč do všech sítí

Tak,tak.Pitomec píše:802.cz?

Možná se na to už někdo ptal, ale zajímalo by mě jak to bude s možností obnovy mobilního čísla převedeného k Odoriku v případě ztráty SIM?
Operátor dá novou, co taky jiného.
Jde mi o obnovu stejného čísla po ztrátě SIM. Mobil.cz to třeba v tuhle chvíli neumí.
BUDE MÍT...neee že MÁ...Alesh11 píše:bodlák píše:ve 3G slotu mi stačí Twist on line na voip volání a v edge Voda předplacenka...která třeba zešílí a bude mít 7kaček/2.50 do všech sítí...leccos se od července přihodí....
3,50 Kč do všech sítí