Odorik bude virtuální mobilní operátor

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
Zedna

Re: Odorik bude virtuální mobilní operátor

Příspěvek od Zedna »

Tak uz (na muj popud) vysel podrobny clanek i na mobilmanii
http://www.mobilmania.cz/clanky/virtual ... fault.aspx
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

nunyf píše:
ViR píše:
Pitomec píše:3Kč za minutu i při volání do neveřejných sítí Policie, státní správa? Demence jak má být, asi se někdo inspiroval u UPC Telefonu :-(
Tak to dražší volání do neveřejných sítí mne až tak nepřekvapuje proto, že za něj chtějí síťoví operátoři větší terminační poplatky, ale s 910kama zatím všichni operátoři zacházeli stejně, jako s běžnými účastnickými čísly v pevné síti. Čili vidím to spíš na konkurenční boj...
Chcete říct že Odorik se svou řadou nomadických čísel 910 vysává konkurenci?No to snad né
Ne já myslím, že je to myšleno obráceně. Ha-loo dává volání na 910 čísla 3 Kč/min, i když to nakupuje za stejně nebo méně jako běžná pevná čísla.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Zedna píše:Tak uz (na muj popud) vysel podrobny clanek i na mobilmanii
http://www.mobilmania.cz/clanky/virtual ... fault.aspx
Ještě by mě zajímalo, našel jste někde cenu nové simkarty a cenu za přenos čísla (nula ?), nebo to taktně v ceníku opomenuli jako minule opomenuli zmínit měsíční paušál ? Asi jsem špatně hledal, ale nemůžu to nikde v záplavě té reklamštiny najít.
ViR

Příspěvek od ViR »

xsouku04 píše: Ještě by mě zajímalo, našel jste někde cenu nové simkarty a cenu za přenos čísla (nula ?), nebo to taktně v ceníku opomenuli jako minule opomenuli zmínit měsíční paušál ? Asi jsem špatně hledal, ale nemůžu to nikde v záplavě té reklamštiny najít.
https://mobil.ha-vel.eu/cs/podpora/cenik?type=dopln
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

ViR píše:
xsouku04 píše: Ještě by mě zajímalo, našel jste někde cenu nové simkarty a cenu za přenos čísla (nula ?), nebo to taktně v ceníku opomenuli jako minule opomenuli zmínit měsíční paušál ? Asi jsem špatně hledal, ale nemůžu to nikde v záplavě té reklamštiny najít.
https://mobil.ha-vel.eu/cs/podpora/cenik?type=dopln
Aha, takže všechny čísla jsou 2 Kč. To nyní opravili ? Stále mi tam ale chybí cena/podmínky získání nové simkarty. Což je jaksi údaj velmi podstatný. Simkarta totiž rozhodně není zadarmo, tak by mě zajímalo za jakých podmínek a jestli se to rozhodli dotovat. Pokud je vydání a poslání simkarty zadarmo, předpokládám, že to bude podmíněno alespoň zaplacením minimálně 200 Kč jako kredit. V tom případě si ale spousta zvědavců včetně mě simkartu objedná a pak možná, jestli bude lepší nabídka a to předpokládám bude, zahodí ...
No ono to s tím něco dotovat se nemusí vždy vyplatit ...
k.hrdina

Příspěvek od k.hrdina »

Za 150 Kč získáte „úvodní sadu“ se SIM kartou velikosti NANO, s adaptéry na větší velikost. A také s kreditem ve stejné výši (150 Kč). Tato sada vám přijde poštou (poštovné zdarma), za případnou dobírku ale zaplatíte (48 Kč navíc).
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

k.hrdina píše:Za 150 Kč získáte „úvodní sadu“ se SIM kartou velikosti NANO, s adaptéry na větší velikost. A také s kreditem ve stejné výši (150 Kč). Tato sada vám přijde poštou (poštovné zdarma), za případnou dobírku ale zaplatíte (48 Kč navíc).
Dobrá jde se objednávat. A kde je to přesně napsáno ? Našel jsem zmínku ve článku http://www.lupa.cz/clanky/virtual-ha-lo ... l-za-2-kc/ . Odkud bere článek přesnější informace než jsou na webu? Aha asi na tiskové konferenci. Vypadalo to, že s cenou za simkartu čekají až vše vyplním ...

Asi nepočítají s tím, že by někdo kliknul na všeobecný podmínky se kterýma musí souhlasit. Já jsem to udělal a musel jsem pak část povinných údajů včetně data narození vyplňovat znovu. Tlačítko zpět totiž nefunguje korektně.
nunyf

Příspěvek od nunyf »

k.hrdina píše:Za 150 Kč získáte „úvodní sadu“ se SIM kartou velikosti NANO, s adaptéry na větší velikost. A také s kreditem ve stejné výši (150 Kč). Tato sada vám přijde poštou (poštovné zdarma), za případnou dobírku ale zaplatíte (48 Kč navíc).
No jak jinak poštou než na dobírku že jo, jedině platbou předem.
k.hrdina

Příspěvek od k.hrdina »

xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Jo jo google mi to také už našel.
Odpovědět