Odorik virtuálním mobilním operátorem
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
Zdravím, jak to vypadá s virtuálem přes Vodafone ? A bude se tam teda platit ten denní poplatek ?
Také by mě toto téma zajímalo. Zima na krku, wifi bude fungovat zase nejspíše všelijak, čili když to nepůjde přes VoIP, velice by se hodila alternativa a signál od Vodafonu tady mám lepší než od T-Mobile.
Také by mě to zajímalo. Odoriku držím palce a pokud nabídne něco zajímavého, tak bych k němu rád přešel. Co je pouze trochu škoda, že zatím neexistuje roaming a "odorikův mobilní email", na který by se mohly přeposílat e-maily a zákazník by díky SMS věděl, co mu přišlo za e-mail. Standardní operátoři tuto službu nabízí zdarma.JPT píše:Zdravím, jak to vypadá s virtuálem přes Vodafone ? A bude se tam teda platit ten denní poplatek ?
Re: Vodafone
xsouku04 píše:Předpokládám, že "zapomněli" napsat že s účtováním 60+60 a i tarif "bez závazku" je se smlouvou, kde zákazník ručí celým svým majetkem.pav píše:Jak to aktuálně vypadá s rozšířením služeb do sítě Vodafonu ?
Držím Odoriku palce, ať se mu podaří vyjednat co nejlepší podmínky. Docela mě aktuálně zaujala nabídka One mobilu ( http://www.onemobile.cz/osobni/osobni-tarify/ ) - 1 minuta volání za 1,50 Kč a bez měsíčního poplatku. To už je hodně dobrá cena
Tarifikace u tarifu bez závazku je 60 + 30, což mírně výslednou cenu prodražuje, avšak jedná se i ve výsledku o to nejzajímavější, co je na trhu. Výpovědní lhůta je ale 3 měsíce (pokud je ale měsíční paušál 0 Kč, tak s tím není žádný problém). Plusem je aktivace i přenos čísla zdarma. Je vidět, že drobné možnosti ke snižování cen u virtuálních mobilních operátorů tu jsou. A třeba se i Odorikovi podaří u VFN vyjednat obdobně zajímavé podmínky.
Re: Vodafone
Taky mě to zaujalo a i jsem se na to ptal jestli s tím někdo nemá zkušenosti, protože je cena tak nízká a stránky vypadají amatérsky, tak tomu moc nevěřím. Navíc ta firma vznikla tušim v květnu 2013 i ta překupnická s energiemi, tak fakt nevím.pav píše:....Docela mě aktuálně zaujala nabídka One mobilu ( http://www.onemobile.cz/osobni/osobni-tarify/ ) - 1 minuta volání za 1,50 Kč a bez měsíčního poplatku. To už je hodně dobrá cena
....jedná se i ve výsledku o to nejzajímavější, co je na trhu.....
Nevím co nejhoršího by se mi mohlo stát, když bych tam přešel a byli to nějací podvodníci nebo amatéři, tak se mi to nechce moc riskovat.
Odoriku věřím, ale nelíbí se mi ten poplatek za SIM, takže k němu bohužel nepřejdu.
Tak jsem vsadil na Odorik, přetáhnu k nim celou skupinu čísel z rodiny.
Doufám, že časem se toho měsíčního paušálu zbaví a zprovozní roaming,
jezdím dost často za hranice a vozit další kartu je komplikace.
Jezdit často do zahraničí a vsadit na operátora, který poměrně dlouhou dobu není schopen zprovoznit roaming, když jiní včetně one man projektů to umí od samého začátku, je poněkud zvláštní.
-
Na Roaming moc nespoléhejte. Pokud chcete roamovat je lepší si koupit speciální roamingovou kartu a tu nabízí ukrajinská společnost Eureka. Více na http://www.evrika.ua/cz/sudetak píše:Tak jsem vsadil na Odorik, přetáhnu k nim celou skupinu čísel z rodiny.
Vozit více SIM karet není žádná komplikace, je to jen výmluva lidí, co si nechtějí koupit Duální telefon

Ja som tiež ten prípad, a dôvod je ten, že Odorik mi jednoducho vyhovuje najviac (máme už u neho aj VOIP), som s ním a jeho možnosťami dosť nadšený (napr. možnosti callbacku a hlavne presmerovania a tak možnosť telefonovať z mobilu na mobil za 1.18 s tarifikáciou 1+1, možnosť mať dlhodobo linku aj v zahraničí, nebalíčkované data pre občasné použitie a iné) a má u mňa dostatočnú dôveru, že to zprevádzkuje v dohľadnej dobe... Pre zahraničie máme zatiaľ záložné riešenie, až bude roaming tak zrušíme posledný účet u Vodafone a prechádzame úplne na Odorik. Nechce sa nám však zatiaľ prechádzať dočasne k nejakému inému operátorovi, keď vieme, že chceme byť dlhodobo u Odorika...Jezdit často do zahraničí a vsadit na operátora, který poměrně dlouhou dobu není schopen zprovoznit roaming, když jiní včetně one man projektů to umí od samého začátku, je poněkud zvláštní.
...a vyhovuje mi, že sa Odorik nad podmienkami poskytovania služieb zamýšľa a snaží sa vyhnúť komplikáciám spôsobeným nevhodne nastavenými pravidlami hry, napr. ručením celým svojím majetkom a pod.
Každý má svoj spôsob používania telefónu. Pre tých, ktorí síce jazdia veľmi často do zahraničia, ale nepotrebujú tam volať od rána do večera, ale chcú byť v kontakte pre prípad potreby, t.j. občasné telefonovanie (s callbackom), občasné SMS typu doleteli sme vporiadku či potvrdzovacie SMS v elektronickom bankovníctve (tie faktúry majú splatnosť práve keď sa vydáte nacestu...) sa bohate vyplatí roaming.helmut.niederman píše:Na Roaming moc nespoléhejte. Pokud chcete roamovat je lepší si koupit speciální roamingovou kartu a tu nabízí ukrajinská společnost Eureka. Více na http://www.evrika.ua/cz/
Vozit více SIM karet není žádná komplikace, je to jen výmluva lidí, co si nechtějí koupit Duální telefonJá mám třeba dva duální telefony = 4 SIM karty.
Kupovať si ďalší telefón, keď máte taký, s ktorým ste spokojný je drahý nezmysel...