Presmerovanie hovoru z vlastného čísla

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
aiwan

Presmerovanie hovoru z vlastného čísla

Příspěvek od aiwan »

Dobrý deň,
1. Odorika mám prihláseného k inej (SK) ústredni, v Odorikovi mám registrované aj toto SK geografické telefónne čislo.
2. V prípade, že mi bude niekto na toto geografické (SK) číslo volať a ja to do nejakého času nezdvihnem, chcel by som presmerovať tieto hovory na mobilný telefón.

Je to možné?
Ďakujem.
Hooonza

Re: Presmerovanie hovoru z vlastného čísla

Příspěvek od Hooonza »

Nastavte si u čísla, které chcete přesměrovat, paralelní vyzvánění (průvodce nastavením/vlastní telef. číslo/vlastní telef. číslo) se zpožděním (*083YYXXXXXXXXXXXX, viz http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla).
Broucajz

Příspěvek od Broucajz »

aiwan píše:Dobrý deň,
1. Odorika mám prihláseného k inej (SK) ústredni, v Odorikovi mám registrované aj toto SK geografické telefónne čislo.
2. V prípade, že mi bude niekto na toto geografické (SK) číslo volať a ja to do nejakého času nezdvihnem, chcel by som presmerovať tieto hovory na mobilný telefón.

Je to možné?
Ďakujem.
Já si myslím, že přesměrování je třeba nastavit na té SK ústředně, ne u Odorika :|
Hooonza

Příspěvek od Hooonza »

Odorika má v SK ústředně přihlášeného, takže je otázka, co nezvedne (Odorika?). A jestli SK ústředna přesměrování umí (nehledě na to, že paralelní vyzvánění je v některých situacích výhodnější - nejlepší je, když fičím za zvonícím telefonem a v momentě, kdy beru sluchátko do ruky, mi ústředna hovor přesměruje na mobil, to bych pak poslal s přesměrovaním ústřednu na patřičná místa :) ). A taky, které přesměrování bude finančně výhodnější.
aiwan

Příspěvek od aiwan »

Na SK ústredni je možné len okamžité presmerovanie. Ja potrebujem presmerovanie po určitom čase. Príklad: Niekto mi bude volať na VoIP linku, ktorú mám na firme. Momentálne na firme nie som, takže hovor bude po 10-15 sekundách vyzváňania presmerovaný na môj SK mobil, prípadne začne paralelne vyzváňať na mobile.

To paralelné vyzváňanie s opožděním mi nejde na Odorikovy nastaviť: " Hovor můžete směrovat na geografické nebo internetové (nomadické) - a dále pak můžete využít paralelní zvoněníi. Směrovat je též možné na číslo linky (začínající "*"). Nelze směrovat přímo na jiná čísla ani např. na mobilní čísla v síti Odorik. Využijte k tomu vyhrazené nomadické číslo."

Napadne niekoho ešte iné riešenie?

Ďakujem za rady :)
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Hooonza píše:Nastavte si u čísla, které chcete přesměrovat, paralelní vyzvánění (průvodce nastavením/vlastní telef. číslo/vlastní telef. číslo) se zpožděním (*083YYXXXXXXXXXXXX, viz http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla).
Tohle je správné řešení. Co přesně Vám na něm nejde?
aiwan

Příspěvek od aiwan »

xsouku04 píše:
Hooonza píše:Nastavte si u čísla, které chcete přesměrovat, paralelní vyzvánění (průvodce nastavením/vlastní telef. číslo/vlastní telef. číslo) se zpožděním (*083YYXXXXXXXXXXXX, viz http://www.odorik.cz/w/specialni_cisla).
Tohle je správné řešení. Co přesně Vám na něm nejde ?
Tu je printscreen s chybovou hláškou: Len doplním, že paralelné vyzváňanie by malo byť na SK mobilný telefón.

Obrázek
Hooonza

Příspěvek od Hooonza »

Paralelní vyzvánění se nastavuje jinde ...

Obrázek
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Hooonza píše:Paralelní vyzvánění se nastavuje jinde ...

Obrázek
Přesně tak, paralelní zvonění je třeba nastavovat viz obrázek.
Číslo od jiného operátora není možné zadat vícekrát, proto ta chybová hláška je korektní.
Hovor nasměrujte na nějaké veřejné číslo v síti a na tom si můžete nastavit paralelní zvonění.
aiwan

Příspěvek od aiwan »

Aha, tak to už chápem. Každopádne paralelné vyzváňanie je možné nastaviť len na čísla v sieti Odorik, je to tak? Môj problém to pravdepodobne nerieši, pretože by som potreboval buď paralelné vyzváňanie na slovenské mobilné číslo, alebo presmerovanie hovoru na slovenské mobilné číslo a toto neviem nastaviť...
Odpovědět