CallingCredit - neomezené volání v ČR za paušál 3€
CallingCredit - neomezené volání v ČR za paušál 3€
CallingCredit (a některé další klony Dellmont) zprovoznil neomezené volání na pevná i mobilní čísla v ČR za měsíční paušál 3 EUR. Při použití jejich mobilní aplikace MobileVOIP má praktický význam služba VoIPCall (vyžaduje stabilní internetové připojení i méně než 1 Mbit/s po celou dobu hovoru) nebo CallBack (zde postačí i nepříliš kvalitní internetové přípojení pouze po krátkou dobu k odeslání dat pro sestavení spojení, vlastní hovor využívá hlasovou službu bez nutnosti internetového připojení). Využití samozřejmě i pro různé VoIP telefony.
Platba kartou s třicetidenním opakováním, které lze zrušit. Ty 3 EUR jsou včetně DPH.
Platba kartou s třicetidenním opakováním, které lze zrušit. Ty 3 EUR jsou včetně DPH.
Naposledy upravil(a) cizo dne pon 01. lis 2021 23:33:25, celkem upraveno 1 x.
Re: CallingCredit - neomezené volání v ČR za paušál
Funguje tam CLIP?
Re: CallingCredit - neomezené volání v ČR za paušál
CLIP funguje s ověřenými čísly pomocí ověřovací SMS nebo ověřovacího volání. je možno nastavit cca 5 čísel, mezi nimi lze přepínat.michaels píše:Funguje tam CLIP?
Re: CallingCredit - neomezené volání v ČR za paušál 3€
Ať hledám, jak hledám, nikde nemůžu volbu neomezeného volání za 3€ najít...cizo píše:CallingCredit (a některé další klony Dellmont) zprovoznil neomezené volání na pevná i mobilní čísla v ČR za měsíční paušál 3 EUR. Při použití jejich mobilní aplikace MobileVOIP má praktický význam služba VoIPCall (vyžaduje stabilní internetové připojení i méně než 1 Mbit/s po celou dobu hovoru) nebo CallBack (zde postačí i nepříliš kvalitní internetové přípojení pouze po krátkou dobu k odeslání dat pro sestavení spojení, vlastní hovor využívá hlasovou službu bez nutnosti internetového připojení). Využití samozřejmě i pro různé VoIP telefony.
Zapatral jsem a zjistil jsem, ze tato volba je jen pro zvané. Takze neni vubec jiste kdy a jestli vubec pozvanku dostanu.
-
Na stránce https://www.callingcredit.com/country_s ... tions/info uvádějí, že pokud si uživatel aktivuje automatické doplňování kreditu z PayPalu nebo z kreditky, bude mít možnost volat v rámci jedné vybrané země za malý paušální měsíční poplatek.
Aktivované doplňování kreditu jsem neměl, jenom jsem měl založen účet a na něm kredit cca 6€. Po přihlášení se mi vlevo nahoře objevilo "Subscriptions: 0 active". Po rozkliknutí se objevila nabídka na volání do českých mobilů i stabilů za 3€ na měsíc.doubleclutcher píše:Na stránce https://www.callingcredit.com/country_s ... tions/info uvádějí, že pokud si uživatel aktivuje automatické doplňování kreditu z PayPalu nebo z kreditky, bude mít možnost volat v rámci jedné vybrané země za malý paušální měsíční poplatek.
Zaplatil jsem kartou s obnovením platby po měsíci a bylo to. To obnovování jde pak zrušit. Jestli ta možnost je pro všechny, kteří mají nějaký kredit nebo jenom pro šťastlivce, nemohu ověřit.
Jednoznačně mohu doporučit, více jak 5000 minut snad provolá málokdo... Za cca. 76 Kč získáte na čísla s běžnou tarifikací hodně muziky. Stačí uložit český CLIP a aktivovat doplnění z platební karty.
Používám klon StuntCalls a mám čtyři ověřená čísla pro používání CLIP. Bohužel po zavedení omezení t-mobile se při nastavení CLIP hovor nespojí, nemohu se dovolat. Volat mohu jen při nastavení No ID, kdy volaný vidí oznámení "soukromé číslo". Jaké máte zkušenosti?
Ano, je to přesně jak říkáte, osobní zkušenost je, že při apespoň 1x prozvonění mezi čísly T-mobile přímo z čísla mi hovor mi následně voip nespojí, pak zvedne nějaká ústředna a následně se hovor volajícímu ukáže jako rumunské číslo, takže to vyjde hůře než soukromé číslo, jinak jsem si přenesl čísla k sazkamobilu, jedno nechal u Kaktusu, v rodině máme i historickou předplacenku od Eurotelu, která vyjde nejdráž i kdyż ji nepoužíváme. Takže pokud Vám jde o české číslo, spočítejte si pro Vás rentabilní kombinace, díky tomuto se dovolám vždy s českým číslem, 76 korun je pro mne bezkonkurenční.