CallingCredit - neomezené volání v ČR za paušál 3€

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Hacker

Re: CallingCredit - neomezené volání v ČR za paušál 3€

Příspěvek od Hacker »

Dellmont a všechny jeho klony jsou totální shit. SMS to doručuje jako že někdy, číslo tam není. Volání a kvalita zvuku je jak z kanálu. Odorik je bez konkurence, další varianta pokud voláte hodně do zahraničí je koupit si Viber out na celý měsíc neomezeně, 6 euro. Ale není to SIP a neumí to v podstatě nic než volat z mobilu - z aplikace, takže opět k prdu.
bman

Příspěvek od bman »

Mě toto i s těmi klony přijde dost pofiderní. Divný stránky, stahovat si neznámou apku, kdo ví jestli něco nahrávají apod.
Myslím, že každá úspora má své meze.
Navíc volání do zahraničí kam potřebuji já je dražší než Odorik.

Viber out mě totálně zklamal. Potřeoval jsem nutně volání v zahraničí a protože jsem Viber měl, tak jsem to zkusil. Vůbec se to nespojilo.
Vzpoměl jsem si na Odorik. Za chvíli vše nastaveno i se SIP klientem na mobilu a fungovalo to skvěle.

Za mě Odorik funguje výborně. Klasika SIP, šifrování, velké možnosti nastavení. Jsou hodně flexibilní a rádi poradí. Nemám důvod měnit
a pro volání do zahraničí nepoužívám nic jiného.
jlo

Příspěvek od jlo »

Hacker píše: stř 07. srp 2024 15:47:25 Dellmont a všechny jeho klony jsou totální shit. SMS to doručuje jako že někdy, číslo tam není. Volání a kvalita zvuku je jak z kanálu.
Obecně, problémy s doručováním SMS z jiného zdroje než je mobilní telefon přihlášený v síti mají v zásadě všichni poskytovatelé; a není to jejich vina, způsobují to operátoři, a to vědomě.
(Odorik/Minitel je v tomto velmi dobrý, řekl bych špička.)

Pokud jde o nižší až nízkou kvalitu hovorů přes Dellmont, to není nic nového. Platilo to odjakživa – a je myslím potřeba brát to tak, že to odpovídá nízké ceně.

bman píše: stř 07. srp 2024 21:52:30 Mě toto i s těmi klony přijde dost pofiderní. Divný stránky, stahovat si neznámou apku,
Aplikaci si stahovat nemusíte, pokud vím, vždy šlo použít jakýkoli (váš) VOIP telefon, sw nebo hw.

bman píše: stř 07. srp 2024 21:52:30 kdo ví jestli něco nahrávají apod.
To samozřejmě nevíme – ale upřímně, tohle nevíte nikdy, pokud voláte do VTS. To je prostě nezabezpečený hovor, z definice.

bman píše: stř 07. srp 2024 21:52:30 Myslím, že každá úspora má své meze.
To je samozřejmé.

bman píše: stř 07. srp 2024 21:52:30 Navíc volání do zahraničí kam potřebuji já je dražší než Odorik.
Ano, i to je možné. Ceny Odoriku do zahraničí jsou obecně velmi dobré, znám málo míst, kam se jinak dá dovolat levněji.

bman píše: stř 07. srp 2024 21:52:30 Vzpoměl jsem si na Odorik. Za chvíli vše nastaveno i se SIP klientem na mobilu a fungovalo to skvěle.

Za mě Odorik funguje výborně. Klasika SIP, šifrování, velké možnosti nastavení. Jsou hodně flexibilní a rádi poradí. Nemám důvod měnit
a pro volání do zahraničí nepoužívám nic jiného.
Ano. Odorik/Minitel považuji za technologickou špičku, zcela jednoznačně. A jistě je dražší než paušál od Delmontu, ale poměr cena/výkon je dost bezkonkurenční.
zdenek123

Příspěvek od zdenek123 »

Ano, Dellmont není zrovna pro fajnšmekry, ale při za 3 EUR máte možnost spojovat i telefonní hovory z běžné GSM sítě, což zdejším hodnocením snižujete úroveň síťových českých a dalších poskytovatelů. Takže je to o každém co si vybere. Tu možnost předplatného jsem přímo na CC dostal cca.3 měsíce od dobití a registrace. Chce jen volat? Stačí to... Cenotvorba hlavních op. je mi i s tímto produktem k smíchu.
Odpovědět