VoIP - max. útrata + balíčky minut
VoIP - max. útrata + balíčky minut
Dobrý den,
měl bych dva dotazy, pokud si převedu pevnou linku k Odoriku, VoIP telefon už mám,
1) Je možné nastavit maximální měsíční útratu za volání ?
(případně po vyčerpání kreditu - pokud to umožňujete - dojde k odpojení služby)
2) V kompletním ceníku jsem nenalezl žádný balíček volání na pevná + mobilní čísla
v ČR (třeba 100 minut) - skutečně máte jen balíčky včetně SMS (např. "střední") nebo se špatně dívám.
Děkuji ! Václav
měl bych dva dotazy, pokud si převedu pevnou linku k Odoriku, VoIP telefon už mám,
1) Je možné nastavit maximální měsíční útratu za volání ?
(případně po vyčerpání kreditu - pokud to umožňujete - dojde k odpojení služby)
2) V kompletním ceníku jsem nenalezl žádný balíček volání na pevná + mobilní čísla
v ČR (třeba 100 minut) - skutečně máte jen balíčky včetně SMS (např. "střední") nebo se špatně dívám.
Děkuji ! Václav
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: VoIP - max. útrata + balíčky minut
Maximální útrata je dána právě výší kreditu. Takže nedobíjejte více, než kolik je dovoleno utratit. Případně lze kredit převádět z jiného účtu.
Balíčky na VoIP zatím nemáme. Cena 0,59 Kč/min na volání na mobil není úplně špatná. Balíčky jsou ale v plánu. A to za 99 Kč 1000 minut.
Balíčky na VoIP zatím nemáme. Cena 0,59 Kč/min na volání na mobil není úplně špatná. Balíčky jsou ale v plánu. A to za 99 Kč 1000 minut.
čili s callbackem to bude defacto 99,- za 500minut ??
Jenom v rámci VoIP a předpokládám, že i v rámci jedné linky a nikoliv celého účtu.
To já doufám, že nejméně v rámci jednoho odchozího veřejného telefonního čísla (CLIP), protože jeden uživatel/domácnost může mít po domě více telefonů jako jednu veřejnou linku.
Jinak, také netrpělivě vyhlížím další informace Konečně se snad bude vyplácet převádět k Odoriku i ty domácnosti, kde provolají na pevné lince hodně minut.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano takto.pe.havel píše: ↑ned 10. zář 2023 20:43:27To já doufám, že nejméně v rámci jednoho odchozího veřejného telefonního čísla (CLIP), protože jeden uživatel/domácnost může mít po domě více telefonů jako jednu veřejnou linku.
Jinak, také netrpělivě vyhlížím další informace Konečně se snad bude vyplácet převádět k Odoriku i ty domácnosti, kde provolají na pevné lince hodně minut.
Můžete, prosím Vás, naznačit asi od kdy bude ten balíček za 99 Kč? Díky!
Utekl měsíc a o balíčku ani zmínka, takže se připojuji s dotazem, jak to vypadá?