Napište mi u jakého čísla, já se podívám, jestli je na seznamu. (můžete emailem, nebo SZ) Případně napište, na jaké pobočce jste to odevzdal, abych to mohl nechat ověřit.zajicek.marek píše: ↑úte 19. bře 2024 9:45:23 No k dnešku to u mě dělá 15 dní. A stálé nic, už mě to nebaví.
Možnost požádat o aktiavci CLIP u čísel T-mobile
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Možnost požádat o aktiavci CLIP u čísel T-mobile
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak vaše číslo není v aktuálním seznamu povolených čísel aktuálnímu k datu 15.3. 2024. Nejspíše tedy vaši žádost někde ztratili.xsouku04 píše: ↑úte 19. bře 2024 10:10:05Napište mi u jakého čísla, já se podívám jestli je na seznamu. (můžete emailem, nebo SZ) Případně napište na jaké pobočce jste to odevzdal, aby to mohl nechat ověřit.zajicek.marek píše: ↑úte 19. bře 2024 9:45:23 No k dnešku to u mě dělá 15 dní. A stálé nic, už mě to nebaví.
Naopak v seznamu odesílaného námi číslo je.
-
Tak to potom nechápu. Kontaktoval sem svého operátora kaktus a ty mi psali že to našli u techniků t mobile, že na tom pracují a musím vydržet.
Tak jsme konečně dořešil poslední číslo u kaktusu. Žádost podaná 7.3 na TM v Kroměříži,ale až po emailu v neděli 17.3 na kaktus se ozvali v pondělí,že chtějí výrobní číslo karty nebo puk2,po zaslání už během 2 hodin došel jeden email,že posílají kolegům do TM a pak po cca půl hodině už došel email a sms,že je vyjmuto. uff mám to za sebou:-) Asi je lepší ty žádosti dávat po jedné. Já dal 3 naráz a první se uzdělala do 2hodin a kdyych se na ty ostatní neozval,tak nejsou podle mě doted .Chlap z infoliky TM říkal,že když v tom oddělení FW 2.0 dostanou žádost,tak to zpracují hned. Spíš se to asi někde zadrhává s tím posíláním z poboček? Možná to pošlou někteří jinam než mají?
když se přes 3 týdny nic nedělo, dotázal jsem se na podpoře TMo, a prý žádosti evidované nemají a mám tam zajít znovu; to jsem dnes udělal, a proces úplně jiný - místo aby můj papír někam založili, tak ho skenovali, zadávali do systému, a volali někam na kaktus a diktovali číslo SIMky a originál papíru mi nechali. Tak třeba to tentokrát zvládnou
EDIT: .... a po 8 hodinách e-maiové potvrzení od kaktusu a CLIP je funkční! \o/
Naposledy upravil(a) jbohac dne pát 22. bře 2024 17:57:10, celkem upraveno 1 x.
Zdravím, včera jsem podal žádost na pobočce TM (SIM karta je u Kaktusu) a tohle mi dnes prislo:
Na odoriku to mám již od února nastavené, takže co teď, mám počkat a uvidí se?Ahoj,
přijali jsme tvou žádost o vyjmutí z ochrany Hlasový Firewall 2.0. (dále jen „žádost“).
Potvrzujeme tímto, že tvoje mobilní číslo uvedené na žádosti jsme z ochrany za podmínek uvedených v žádosti vyjmuli.
Pro dokončení žádosti a využití služeb tak, jak jsi zvyklý (volání fakticky z jiného čísla než je číslo uváděné jako zpětně dovolatelné) je však třeba, aby toto vyjmutí / nastavení následně dle sjednaných podmínek potvrdil i tvůj druhý poskytovatel služeb uvedený v žádosti, se kterým musíš danou záležitost dořešit.
Tvůj Kaktus tým
Vůbec nic jsem nepochopil.
Takže se zeptám konkrétně na : 682434 nezadáno xxxxxxxxxx 910114526 799796575
Jde to vrátit tak, aby mi to při volání ze Zopieru fungovalo a zobrazovalo se to moje mobilní ?
Takže se zeptám konkrétně na : 682434 nezadáno xxxxxxxxxx 910114526 799796575
Jde to vrátit tak, aby mi to při volání ze Zopieru fungovalo a zobrazovalo se to moje mobilní ?
-
V pátek sem byl tedy podruhé podat žádost na pobočce Tmobile a bylo mi řečeno že na žádost se v Tmobile už někdo díval, protože byla už otevřená, ale nechal jí být, aniž by k tomu něco připsal. Takže žádost se neztratila, jen to prostě někdo nechal být, aniž by to řešil.
Když bych chtěl přidat k lince veřejné telefonní číslo kvůli tomu CLIPU a volalo by se jen z domácího internetového telefonu s tím CLIPem, tak mám přidat radši geografické nebo je to jedno ?