ropman píše:Děkuji za odpověď. Pokud se nemýlím, stačí i jen zadat volané číslo do chatu a odeslat na Odorik.
mara120 píše:Mám také Nokii 5800XM a doposud jsem požíval Nimbuzz. Zhruba od poloviny prosince 2013 jsem se nemohl připojit a tak jsem Nimbuzz aktualizoval na verzi 3.80.0 - opět bez úspěchu. Přestože jsou přihlašovací údaje správně, nemohu se přihlásit (Unsuccessful sign-in). Zkusil jsem nainstalovat Fring, který jsem používal asi před rokem (a přestal používat kvůli špatné kvalitě hovoru) a tam se mi VOIP také nepodařilo rozchodit. Používám program Odorik pro zpětné volání, ale přímý hovor už nejsem schopen uskutečnit. Nezná někdo řešení pro tyto starší telefony?
ropman píše:N5800 s Nimbuzzem už jsem měl nyní spíš jako zálohu, používám většinou PC nebo CSipSimple s Androidem. Ale zdá se že Odorik přestal podporovat něco, co jiný VoIP operátor (s nímž je často porovnáván) podporuje, protože se na něj lze z Nimbuzzu stále bez problému připojit a přímo používat. Nevím, zda Nimbuzz používá nějaký speciální protokl či co, který jiní klinti nepoužívají ... což se mi úplně nezdá, přece jen by tu měly být nějaké standardy.
Přijde mi spíš, jakoby snad byly potřebné nějaké jiné přihlašovací údaje, nebo jakoby to, co posílá Nimbuzz bylo jinak interpretováno, nebo to bylo zasíláno v jiném formátu než je očekáván a tedy se přihlašovací jméno a heslo správně nespárují a neověří.
To by ale nejspíš vyžadovalo kouknout do nějakých logů neúspěšných pokusů o přihlášení pro daného uživatele, kde vzniká chyba a proč je připojení odmítnuto.
Řešení s nutností spustit dvě aplikace sice asi možné je, ale už ne pohodlné nebo intuitivní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník