Dobrý deň,
v poslednej dobe sa mi stáva, že SMS správy zaslané na Slovensku nie sú doručené aj napriek tomu, že vo výpise hovorov sú označené ako doručené. Môžte to prosím preveriť?
Nedoručená SMS: 201837312
Doručená SMS: 201837890
Jako odesilatele jste vybrali mobilní číslo. Velká část mobilních operátorů (seznamy se mění a jsou nestálé) ale tohle nedovoluje a SMS úmyslně zahodí, přestože doručenku potvrdí. Jistější je tedy vybrat jinou možnost.
aiwan píše:Dobrý deň,
v poslednej dobe sa mi stáva, že SMS správy zaslané na Slovensku nie sú doručené aj napriek tomu, že vo výpise hovorov sú označené ako doručené. Môžte to prosím preveriť?
Nedoručená SMS: 201837312
Doručená SMS: 201837890
aplet píše:http://www.teleoff.gov.sk/index.php?ID=2
jje potřeba napsat stížnost tohle si operátor nemůže dovolit
xtonda píše:Lidi SMSkám prostě věří a pokud přijde SMS ze zdroje, který neodpovídá číslu odesílatele, tak je to podezřelé. Na webu jsou (byly) webové brány, kde se dalo poslat SMS a jako odesílatele napsat cokoliv. Takže se tohle blokuje a zamázne to i ty co čísla podvrhují s dobrým úmyslem.
Stejně tak se to dělá s maily, blokují se IP adresy známých potížistů, minimálně jako podezřelé se označují zprávy s neplatným SPF a DKIM.
xsouku04 píše:Podle mne mobilní operátoři trpí panikou s aplikací jako WhatsApp, Viber, Skype a podobně. Odorik je naprosto okrajový. Kdyby těmto aplikacím dovolili posílat SMS s identitou Vašeho mobilu, polovina SMS se začne posílat takto a ne za běžný tarif, kde cena bývá i dvojnásobná. A mobilní operátoři ztratí podstatnou část trhu a marketingovou páku jak lidem vnucovat SMS balíčky.
Velmi je štve že ztrácí kvůli těmto aplikacím i na volání, ale s tím nic neudělají. Tak alespoň dělají potíže ohledně SMS.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků