Odorik bude virtuální mobilní operátor
Re: Odorik bude virtuální mobilní operátor
Tak to je opravdu velké zklamání a to ještě nevíme nic konkrétního. To bude nabídka pro opravdu velmi úzký okruh lidí nebo spíš pro nikoho. Takže zůstávám u dvouSIMkáče: 1. SIM Odepiš, 2. SIM Bonerix - MINI.
Zdravím, Odorik využívám přes 2 roky, jsem spokojený klient a protože pro mě Odorik je opravdu 1 na trhu a to hlavně díky tomu, že pohodlně s ním mohu volat, i když nemám chytrý mobil a nemusím mít extra zařízení pro využívání jeho služeb. Přemýšlel jsem, zda by bylo možné nadále využívat - bude-li Odorik tedy tím virtuálem v praxi Vaše nomadické mobilní číslo (910 ...) jako klasickou sim? Jelikož mám u Vás moc hezké číslo, tak bych jej rád využíval jako samostatnou sim i za poplatek pokud by tam byl. Ano, lidem poplatek vadí, protože si zvykli, že přenos čísla je cca 1,20 Kč. Ale pokud někdo něco chce, je třeba pro to něco udělat. 

Otázkou je, proč vlastně přenášet číslo? Když to má někdo jako firemní, tak asi 3 stovky řešit nebude a soukromá osoba zase nebude řešit telefonní číslo, když těm pár známým a rodině klidně sdělí nové...
Možná ten, kdo nechce nové číslo. Já osobně mám aktuální mobilní číslo (VF) 4 roky a již další (nové) číslo nechci. Ale možnost pro lidi - kdo nechce platit za přenos, ať si pořídí nové číslo. Ale raději bych využíval Odoričí "910aaabbb" jako běžnou simkartu i s příplatkem.
klidně by těch 300 korun šlo nahradit formou kauce, která bude po pár měsících vrácena třeba formou hovorného. Řekl bych, že k oboustranné spokojenosti je třeba aktivní volání, nikoliv SIM karta v šuplíku
Platit několik set ročně za to abych mohl používat simkartu se mi zdá dost brutální,bral bych to jako volací minimum které se musí provolat jinak ne.Zedna píše:Tak tohle je pro mne totalni SOK a velke zklamani!xsouku04 píše:Bohužel to nebude zdarma, za přenos čísla bude jednorázový poplatek něco jako 300 Kč.kapetr píše:Nevíte někdo, jak to asi bude s cenou přenosu mobilního čísla k Odoriku ?
Tedy např.: pokud bude v síti TM - budou různé ceny podle původního operátora ?
Jinak u Odorik se za aktivní simkartu platit nějaký poplatek měsíčně, v řádech desetikorun. Přesná částka zatím není známá. Bohužel takto to budeme muset platit my dál, takže to nemůžeme dotovat. Na druhé straně zase nebude expirace kreditu, můžeme dát účtování po vteřině hned od začátku, o něco nižší ceny na volání v síti a data bez jakýchkoli balíčků s účtováním po KB. Žádná revoluce to nebude, ale rozhodně to může některým lidem vyhovovat.
Tak jsem se velmi tesil na virtuala Odorik a nakonec mozna budu muset skoncit u BleskMobilu nebo u nejakeho jineho, ktery se jeste objevi.
Platba za prenos cisla - jaktoze je to u ostatnich virtualu zdarma a u Odorika za 300?
Mesicni pausal - tzn. uz to neni klasicka predplacenka, tzn. pro mene nebo narazove volajici se to nevyplati
osobně přenos čísla považuju jako zcela normální věc. Pro aktivní lidi nebo osoby podnikající to je zcela zásadní, ponechat si číslo.
Tady půjde o to, jestli a jak Odorik přesvědčí lidi, aby k němu přešli. Nepočítám nás pár nadšenců, kteří tady pravidelně do fóra píšeme
Tady půjde o to, jestli a jak Odorik přesvědčí lidi, aby k němu přešli. Nepočítám nás pár nadšenců, kteří tady pravidelně do fóra píšeme
hmm chtel jsem rodinu prevest na Odorik, ale za 300 ne. Uvidime, jaky mesicni "pausal" zavede na sve predplacence Ha-loo, tam bude taky 1+1 tarifikace
Tato skupina asi nebude řešit 300Kč za přenos.luky píše:osobně přenos čísla považuju jako zcela normální věc. Pro aktivní lidi nebo osoby podnikající to je zcela zásadní, ponechat si číslo.
jak známe naše české povahy, tak řešit budou. Ono asi nejdůležitější je vůbec vymezit si, pro jaké klienty bude Odorik nabízet služby. Pro ty co provolají 50,- za měsíc? Nebo 1000,- za měsíc? Pro rodinné použitíi? Pro podnikatele, živnostníky?
Bleskmobil si stanovil svoji klientelu, a určitě to není business sféra, a na tom staví úspěch
Nebo budou mobilní čísla jen doplňkem pro VOIP? Třeba postavené na individuálně postavené dohodě s klientem?
(a nemyslím to nijak špatně nebo ironicky)
Bleskmobil si stanovil svoji klientelu, a určitě to není business sféra, a na tom staví úspěch
Nebo budou mobilní čísla jen doplňkem pro VOIP? Třeba postavené na individuálně postavené dohodě s klientem?
(a nemyslím to nijak špatně nebo ironicky)