Odorik bude virtuální mobilní operátor
Re: Odorik bude virtuální mobilní operátor
Je možné uvést termín, kdy bude zveřejněna první nabídka?
Při platbě asi 30kc za kartu za měsíc x10000=300000x12=3600000 za rok zaplatí Odorik operátorovi a jak uvedl p Soukup tak příchozí hovory obhospodařuje operátor takže jestli jsem to pochopil správně tak propojovací poplatky+za volání do Odoriku+platby za hovory od svých klientů do sítě Odorik to musí hodit slušný balík operátorovi pochopil jsem to dobře?
Naposledy upravil(a) nunyf dne pon 27. kvě 2013 15:28:57, celkem upraveno 1 x.
Odorik pokud se nepletu bude platit pouze za aktivní karty. Někde se psalo o tom, že půjdou i dočasně uspat a pak se poplatek nebude vybírat.nunyf píše:Při platbě asi 30kc za kartu za měsíc x10000=300000x12=3600000 za rok zaplatí Odorik operátorovi a jak uvedl p Soukup tak příchozí hovory obhospodařuje operátor takže jestli jsem to pochopil správně tak propojovací poplatky+za volání do Odoriku+platby za hovory od svých klientů do sítě Odorik to musí hodit slušný balík pochopil jsem to dobře?
Takže se to pokusím shrnout, když tak prosím opravujte.
Všechno bude žít z jednoho účtu. Jak geografická, tak nomadická telefonní čísla na kterých je připálený CLIP + nově i mobily. Tvářit se budou jako další linky v systému.
Přenos čísla bude za 300 Kč.
Měsíční paušál za živou SIM kartu bude 30 Kč. Výmysl GTS.
Tarifikace by měla být 1+1 vteřina.
Volání ve vlastní sítí by mělo být výhodnější.
Teď bych si dovolil ještě otázky:
Dokáže Odorik vytvořit dvojSIMku jak to má Vodafone?
Jaká bude podoba mobilní e-mailové adresy? Bude to xxxxxxxxx@sms.t-mobile.cz?
Dokáže Odorik hlásit zmeškaný hovor do e-mailu, anebo si to musím nastavit přesměrováním na jedno z VOIP čísel?
Když bude Odorik spravovat příchozí volání tak dokáže zachytit sms a poslat ji třeba jako fax do mailu?
A to je zatím vše. Kameny laskavě posílejte do soukromých zpráv.
Všechno bude žít z jednoho účtu. Jak geografická, tak nomadická telefonní čísla na kterých je připálený CLIP + nově i mobily. Tvářit se budou jako další linky v systému.
Přenos čísla bude za 300 Kč.
Měsíční paušál za živou SIM kartu bude 30 Kč. Výmysl GTS.
Tarifikace by měla být 1+1 vteřina.
Volání ve vlastní sítí by mělo být výhodnější.
Teď bych si dovolil ještě otázky:
Dokáže Odorik vytvořit dvojSIMku jak to má Vodafone?
Jaká bude podoba mobilní e-mailové adresy? Bude to xxxxxxxxx@sms.t-mobile.cz?
Dokáže Odorik hlásit zmeškaný hovor do e-mailu, anebo si to musím nastavit přesměrováním na jedno z VOIP čísel?
Když bude Odorik spravovat příchozí volání tak dokáže zachytit sms a poslat ji třeba jako fax do mailu?
A to je zatím vše. Kameny laskavě posílejte do soukromých zpráv.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dvojsimka nebude možná. Ceny stále nejsou definitivní, jsou spíše přibližné.
U ostatních dotazy zatím nedovedu zodpovědět. Příchozí hovory nejdou přes nás, takže ohlašovat zmeškaný hovor ihned do emailu může být problém. Pokud by ale nevadilo nějaké to zpoždění, možné by to být mělo.
U ostatních dotazy zatím nedovedu zodpovědět. Příchozí hovory nejdou přes nás, takže ohlašovat zmeškaný hovor ihned do emailu může být problém. Pokud by ale nevadilo nějaké to zpoždění, možné by to být mělo.
Myslel jsem tím kdyby všechno šlo jak má a všechny karty byly aktivní a kartu si pořídí ti co ji budou mít na volání a ne do šuplíku.enigmatic píše:Odorik pokud se nepletu bude platit pouze za aktivní karty. Někde se psalo o tom, že půjdou i dočasně uspat a pak se poplatek nebude vybírat.nunyf píše:Při platbě asi 30kc za kartu za měsíc x10000=300000x12=3600000 za rok zaplatí Odorik operátorovi a jak uvedl p Soukup tak příchozí hovory obhospodařuje operátor takže jestli jsem to pochopil správně tak propojovací poplatky+za volání do Odoriku+platby za hovory od svých klientů do sítě Odorik to musí hodit slušný balík pochopil jsem to dobře?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě je v tom DPH, a nějaká množstevní sleva, tedy s počtem deseti tisíc to trochu klesá. Psal jsem ale že očekávám cenu mezi 20-30 Kč sim/měsíc.nunyf píše: Myslel jsem tím kdyby všechno šlo jak má a všechny karty byly aktivní a kartu si pořídí ti co ji budou mít na volání a ne do šuplíku.
Jak je možné, že nějaká odborová organizace dokáže dojednat takové podmínky:
http://www.ospea.cz/?page_id=732
A Odorik ne...
A Odorik ne...
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano je to možné.milne1 píše:Jak je možné, že nějaká odborová organizace dokáže dojednat takové podmínky:
A Odorik ne...
Někdy mám pocit jako kdyby ti co rozhodují o tarif pro větší firmy nebo šedivky byly na drogách nebo podplacení.
Jsou schopni vymyslet i to na čem hodně prodělají.
Fungujou tyto odbory jako šedivka nebo jen zprostředkovatel ?
NEKAMENUJTE mne za můj možná strašně přihlouplý, ale vážně myšlený dotaz, protože už jsem z toho jelen.
Než jsem šel do důchodu, měl jsem u jedné nejmenované velké firmy služební telefon s možností soukromých hovorů. Jeden z tarifů byl 70 Kč měsíčně za 100 minut do všech sítí + asi 30 SMS (přesné číslo nevím, SMS jsem nepoužíval).Určitě na tom mobilní operátor neprodělával. Virtuální operátory chápu tak, že si seženou větší množství zákazníků, koupí od operátora tarif za podmínek podobných těm, které jsem uvedl výše a s přirážkou, která mu pokryje náklady na činnost a přiměřený zisk (zadarmo to nikdo dělat nebude) to přeprodává dál koncovým zákazníkům. Ti jsou spokojeni, protože cena poskytnutá virtuálním operátorem je nižší než kdyby si to u mobilního operátora objednali sami.
Otázka zní: Proč to mobilní operátor nenabízí přímo koncovým zákazníkům za cenu, kterou dá virtuálním operátorům.
Mně to připadá jako škrabat se levou rukou za pravým uchem.
TENTO DOTAZ JE OPRAVDU MYŠLEN VÁŽNĚ, bez ničeho jiného.
Než jsem šel do důchodu, měl jsem u jedné nejmenované velké firmy služební telefon s možností soukromých hovorů. Jeden z tarifů byl 70 Kč měsíčně za 100 minut do všech sítí + asi 30 SMS (přesné číslo nevím, SMS jsem nepoužíval).Určitě na tom mobilní operátor neprodělával. Virtuální operátory chápu tak, že si seženou větší množství zákazníků, koupí od operátora tarif za podmínek podobných těm, které jsem uvedl výše a s přirážkou, která mu pokryje náklady na činnost a přiměřený zisk (zadarmo to nikdo dělat nebude) to přeprodává dál koncovým zákazníkům. Ti jsou spokojeni, protože cena poskytnutá virtuálním operátorem je nižší než kdyby si to u mobilního operátora objednali sami.
Otázka zní: Proč to mobilní operátor nenabízí přímo koncovým zákazníkům za cenu, kterou dá virtuálním operátorům.
Mně to připadá jako škrabat se levou rukou za pravým uchem.
TENTO DOTAZ JE OPRAVDU MYŠLEN VÁŽNĚ, bez ničeho jiného.