Callback přes e-mail
Callback přes e-mail
Dá se nějak objednat callback přes e-mail? Pro použití s http://www.o2.cz/osobni/internet/287623 ... ebook.html.
-
Re: Callback přes e-mail
hm, legalita služeb už zjevně neplatí
To by mě fakt zajímalo, kdo v O2 takový kraviny vymýšlí?! 

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přes email to nejde, ale nemyslím, že by to hodně lidí využilo. Těch 50 Kč/měsíc za email je taky poměrně dost.
Tak u plnohodnotnych internetü by se to trebaxsouku04 píše:Přes email to nejde, ale nemyslím, že by to hodně lidí využilo. Těch 50 Kč/měsíc za email je taky poměrně dost.
mohlo hodit jako bezplatny doplnek misto SMS,
ale tech mozností je uz tak dost.
Pry O2 v roamu prozvánecí cb umoznuje,je to pravda?
Za mesíc by to pro mne mohlo byt aktuální
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V zahraničí by to mělo fungovat, protože O2 nemá možnost to blokovat. Ten hovor jde totiž přímo od zahraničního operátora na Slovensko.Kristovec píše:Tak u plnohodnotnych internetü by se to trebaxsouku04 píše:Přes email to nejde, ale nemyslím, že by to hodně lidí využilo. Těch 50 Kč/měsíc za email je taky poměrně dost.
Ledaže odorik by měl aktivní email SMS na adrese 773080830@sms.t-mobile.cz (773080830@t-zones.cz) ?jtr píše:Dá se nějak objednat callback přes e-mail? Pro použití s http://www.o2.cz/osobni/internet/287623 ... ebook.html.
Možná má, možná nemá, je to celkem nová služba, má ovšem hak jak svina, jako vše od T- eplousu, musí se nejdříve v T-Zones nadefinovat mejl, z kterého to může chodit ... Nedá se jich definovat moc, ale dá se to obejít ... jako vše.
Mobilní příspěvek z mobilu.
Mobilní příspěvek z mobilu.
To jsem samozřejmě (možná jsem to měl uvést) zkoušel už před založením tohoto tématu. Mail na 00773080830@vodafonemail.cz (je to vodafone!) se však vrátil jako nedoručený.Hooonza píše:Ledaže odorik by měl aktivní email SMS na adrese 773080830@sms.t-mobile.cz (773080830@t-zones.cz) ?jtr píše:Dá se nějak objednat callback přes e-mail? Pro použití s http://www.o2.cz/osobni/internet/287623 ... ebook.html.
Nesouhlasím. Pokud vlastníte dumbphone (který zvláda tak maximálně EDGE) a nechce se vám pokaždé zadávat zkrácenou volbu a křížek, jediná šance je registrace u konkurence. Chtělo by to minimálně 89 čísel na prozvánění, které fungují i s O2. Pak by nebyl potřeba ani ten callback přes e-mail.Kristovec píše:Tak u plnohodnotnych internetü by se to treba
Jo, tak vodafone, jestli má odoriku adresu povolenou?