PhonerLite

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
ztrapl

PhonerLite

Příspěvek od ztrapl »

Dobrý den,
prosím Vás o pomoc jak nastavit program PhonerLite aby bylo možné ho používat pro telefonování přes internet pomocí účtu u Odorik.cz ,tak jak je to možné např. u programu Odorik.
Předem Vám děkuji.
Hooonza

Re: PhonerLite

Příspěvek od Hooonza »

Co je s tím za problém? Configuration/New -> Proxy/registrar a Domain je sip.odorik.cz, user data najdete ve svém účtu odoriku (Návody a nastavení/Volání z internetu/Volání z libovolného sip programu). Hotovo, registered, telefonujeme :)
ViR

Re: PhonerLite

Příspěvek od ViR »

Hooonza píše:Co je s tím za problém? Configuration/New -> Proxy/registrar a Domain je sip.odorik.cz, user data najdete ve svém účtu odoriku (Návody a nastavení/Volání z internetu/Volání z libovolného sip programu). Hotovo, registered, telefonujeme :)
Případně, pokud máte nainstalovanou češtinu: Konfigurace -> Proxy/Registrar -> Server = 81.31.45.51:6688, Registrovat = ANO, MWI = dle úvahy (já mám ANO), vteřiny = dle úvahy (já mám 600), STUN = nevyplňovat, Doména/Oblast = sip.odorik.cz. Dále Uživatel -> Uživatelské jméno (= Přihlašovací jméno) = číslo odoričí linky (šestimístné), Heslo = odoričí heslo. Ostatní dle úvahy. Kliknout na Uložit.

ANO = "zatržítko"
Odpovědět