Nicméně, o tom tady to fórum asi není, abysme se dohadovali, jak se má mobil/tarif používat.GeBu píše:Já zase nechápu, že někdo je ochoten mít pořád puštěný net a dobíjet baterku každý den.

Nicméně, o tom tady to fórum asi není, abysme se dohadovali, jak se má mobil/tarif používat.GeBu píše:Já zase nechápu, že někdo je ochoten mít pořád puštěný net a dobíjet baterku každý den.
Zdravím,osa píše:zdravim, dovolil bych si drobnou poznamku, ev. podnet. Pokud v cenove nabidce nepocitate s balicky (coz se i mne zamlouva), mozna by nebylo spatne zavest u dat cenu dle stazeneho objemu (t.j. treba do 200MB stavajici cena 1,-Kc/MB, 200-500MB cca 0,75,-Kc/MB, 500MB-1GB cca 0,50,-Kc/MB). Pocitam, ze asi nebudu sam, kdo k vam, i pri velmi dobre nabidce sluzeb, diky cene za data nebude moci prestoupit a na druhou stranu se domnivam, ze pri vhodne zvolenych cenach by to urcite mohlo mit i ekonomicky prinos pro vas.
Pitomec píše:Navíc u Vodafone si můžu vzít nulový tarif s novým číslem, na toto číslo se registrovat do Vodafoneparku a posílat SMS do sítě Vodafone zdarma.
MilanMr píše:táta - volá do zahraničí, což Odorik by se mu hodil, úspora by tu byla, ale: Odorik na svém fóru oznámil, že z počátku ještě nebude dostupný roaming. Takže ve výsledku zatím zájem není.
Ze stejného důvodu už jsem přešel. Nelze čekat do nekonečna.tlustoch píše:Pořád nic? Chtěl jsem vás podpořit, ale už mi bry propadne kredit na Twistu tak budu muset jinam