- je pri prenosu cisla k novemu virtualovi nutne znat PIN/PUK kod me puvodni SIM karty?
- existuje nejaka nahrada u virtuala za bezplatne preposilani emailu na mobil jako SMS (moje_cislo@sms.eurotel.cz)?
idealne napriklad nejaky freemail ktery podporuje volbu preposilat email (nebo jen upozorneni na email) na zadane mobilni cislo (jako SMS)
Dotazy ohledne prechodu k virtualovi
Re: Dotazy ohledne prechodu k virtualovi
Podle mně musíte operátorovi od kterého odcházíte prokázat, že vám číslo patří. To je předplacenka?
Zedna píše:- je pri prenosu cisla k novemu virtualovi nutne znat PIN/PUK kod me puvodni SIM karty?
- existuje nejaka nahrada u virtuala za bezplatne preposilani emailu na mobil jako SMS (moje_cislo@sms.eurotel.cz)?
idealne napriklad nejaky freemail ktery podporuje volbu preposilat email (nebo jen upozorneni na email) na zadane mobilni cislo (jako SMS)
Rejpal.
Re: Dotazy ohledne prechodu k virtualovi
Při odchodu musíte u stávajícího operátora prokázat, že jste skutečným majitelem SIM karty. Takže můžou padnout v případě předplacenky otázky třeba o tom kdy jste naposled nabíjel atd. PIN, PUK a další hesla do systému je taky dobré znát.Zedna píše:- je pri prenosu cisla k novemu virtualovi nutne znat PIN/PUK kod me puvodni SIM karty?
Otázku na mobilní e-mail jsem tady pokládal taky. Předpokládám, že to bude vycházet z T-mobile. Uvidíme.